Дали жените си падат по симпатични едри дебеланковци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали жените си падат по симпатични едри дебеланковци
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 8490 пъти
Много ми е гадно на 19 съм и още несъм правил секс. Имал съм 3-4 гаджета, но все не се стигаше до секс. Обаче си мисля, че проблема е че нямам голямо самочувствие понеже съм пълничък 180 см. 100кг. Несъм някав изсухлен дебелак нещо излизам забавлявам се имам приятели и т.н. Но си мисля че съм много дебел и несъм самоуверен в себе си.

Даже момичета и бивши гаджета са ми казвали че по такива си падали "едри красавци". Наистина като се погледна в огледалото се намирам за красив (като излъчване) но като погледна надолу и като си видя корема и ми става някво гадно и си мисля че никое момиче няма да ме хареса и това всичко се отразява на поведението и държанието ми и започвам все повече да се комплексирам.

Като видя красиво момиче и не смея да я погледна защото си мисля че ще си помисли " тоя па дебелак кво ме гледа". Не ми казвайте да ходя във фитнеса и тем подобни и диети защото нищо не се получава свалял съм толкова пъти по 5-10кг. и повече но максимума ми е 100. По едно време даже бях 115 но си казах край. И така де много искам да правя секс но си мисля за милион неща. Много съм дебел, дали ще ми стане, дали няма да свърша бързо, дали няма да се изложа и т.н.

Та въпроса ми е дали жените си падат по симпатични едри дебеланковци. Просто такава ми е "маята" сичките в рода са дебели но с хубави изчистени черти. Абе незнам вие ще ме посъветвате. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 0805c145b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Красотата е относително понятие. За едни си красив, за други не. Аз съм момиче и ти казвам съвсем честно, че твоето описание ( 180см 100кг коремче и т.н.) е моят идеал за мъж. Да, съвсем честно!:) Моят приятел постоянно ми повтаря как можело такова хубаво момиче като мен, което може да има всеки мъж бъде с такъв шишко като него. Но такъв е моят вкус, мъжът трябва да е голям, едър и мъжествен, а не с тяло като хилка.

Не те познавам, но по описанието си мисля,че си много готин. Отърви се от притесненията и комплексите, те ти пречат да имаш успех с момичетата, не килограмите. Недей пази диети, бъди такъв, какъвто си:) Но все пак ако искаш тренирай нещо, ходи на фитнес, тичай или там каквото си решиш. Това ще помогне за самочувствието ти.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d978b24dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти:) Наистина си мисля, че най-големия проблем е в главата ти. Аз съм момиче на 19... да ти кажа, до известна степен си прав, че повечето момичета на моята възраст малко се смущават от по-пълни момчета, но това е щото повечето мацки са лекомислени и си мислят, че ако не си някъв мускулест тип от чалга клиповете, не ставаш. Но това не е така. Имам няколко приятелки, които са много яки и ходят с доста пълни момчета. Обаче трябва да се отпуснеш, да бъдеш забаван и общителен и да не показваш по никакъв начин, че се притесняваш от теглото си. Даже може да се самоиронизираш. Така никой няма да гледа това в теб, а ще те приемат като забавния пич. Отпусни се малко и споко- разбирам да си някакъв гном и да си 100 кг, обаче ти си висок:) Айде:)

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3550c47d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хич да не ти пука, как изглеждаш! Това че си малко по- надарен физически не е никакъв проблем, повярвай ми! Жените наистина си падат по мъже с нашия калибър.


ПП:. 185 съм висок и съм 125 кила :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 08f7fb1835
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам - не си падат.

Жените си падат по изпаднали наркомани, разбойници, лъжци и изобщо най-долната шлака на обществото. Доказателство даже го има в този сайт където повечето жени разказват историите си с "неустоими наркомани" на които просто.. не могат да устоят!

Пич аз съм същия като тебе, даже на 19 си направих сефтето и си мислех, че това е много важно и има някакво значение в реалния живот. Ами няма. Всичко това ни е набито в главите от другите ха-ха.

Каквото искаш прави ама от лични наблюдения разбрах (не че е нещо ново!) че жените започват да търсят заможни мъже със стабилни доходи и живот около 25-30г. Така че стягай се за тогава щом сега смяташ че си непривлекателен. Жените на и около твоята възраст търсят манифести на "мъжка сила", мъже с мускули, наркомани и всякакви други видове "лоши момчета". Това са преходни неща.
Опичай си акъла, гледай си работата и личното развитие.. бъди пич и ще си намериш момиче.

Жените са кокошки. Повечето са доста ясни и имат една и съща психология. Едни и същи бутони и копчета и манталитет, биологически манталитет имам в предвид. Най-якото е всъщност когато намериш жена която е необикновенна, непредвидима, малко луда... ;)
Е, поне за мен това е най-доброто.

Наздраве!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4a2683281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Лично аз излизах по едно време с едно по-пълничко момче - изглеждаше по-скоро мъжествен, отколкото дебел, но и той имаше страшно много комплекси на тема външният си вид ... и ние не стигнахме до секс заради това и аз го разкарах - имаше твърде ниско самочувствие.

Жените имат нужда от доминиращи мъже, килограмите ти са по-скоро предимство отколкото недостатък, запомни го това и се научи да играеш този коз правилно :) В отношенията между момчета и момичета, никога външният вид, не е най-важен, аз лично не блестя с никаква красота, не се гримирам и ходя много обикновенно облечена - дънки и дениски, но винаги съм имала повече "обожатели", от по- красиви момичета, просто защото имам други качества с които да изпъкна ... единственото което ти е необходимо е ум, чувство за хумор, демек да можеш да проведеш разговор с някое момиче, не мислейки си "колко съм дебел" ами мислейки си "колко съм печен, леле как я впечатлих :)".

Другото което аз ти препоръчвам и последното, тъй като прекалих с писането вече, е да не си мислиш, че момичетата са перфектни, всеки има по някой друг "телесен" дефект и всеки има част от тялото си която не харесва (аз не си харесвам носа :П) ... никой не е съвършен и всеки компенсира някой недостатък с някое друго хубаво качество ... помисли кой е твоят най- силен коз :) Успех и дано съм била полезна

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4779289ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей приятелю. Аз сам на 21
Не се познаваме но аз имах подобен проблем но вече това всичко е зад гърба ми.

Наистина проблема е в теб самия.
Самучувствието е много важно нещо и ти трябва да спреш с тези глупости та ти дори не си чак толкова дебел.

Има момичета с различни вкусове. Аз вече си имам приятелка която ме обича и правим секс. И аз съм пълничак но дати кажа не ми пука. Правя си свалки, е отказват ми и то не рядко но пък има и такива дето ме харесват. Но всичко е в твоята глава не трябва да ти пука чак толкова.

А за тез другите глупости другите дето ти се въртят в главата ти е нещо напълно нормално на всеки му се е случвало да стане за резил. Но всеки е минал от там. Хич да не ти пука. Прекалено много го мислиш. Давай напред момичета много и наистена повярвай ми има момичета които харесват и такива като нас. Казвам ти от опит. Дори да ти откажат пробваш се на следващата.
Успех и да драснеш пак като има нещо или дори да няма

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4b25deb726
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз честно казано не те разбирам как може да си задаваш такива въпроси и самичък да се депресираш и комплексираш. Красота какво значи това, неможем да се харесваме на всички, за едни няма да си красив за други пък ще си перфектен. Ако искаш сериозна връзка то тя няма да бъде заради това как изглеждаш, поне не би трябвало, а заради това какъв си всъщност. А и да някои жени харесват приятно закръглени мъже, а като чета каква е височината ти и теглото ти, ваобще немисля, че си дебел. Може би пълничък, но не и дебел. А и това не е никакъв проблем, аз съм повече от сигурна, че ще срещнеш момиче и то не само едно за които ще си повече от идеален. Само не се комплексирай и не подбивай самочувствието си. Вдигни гордо глава и давай смело напред. Аз съм сигурна, че в най-скоро време ще изживееш този така желан от теб миг на удоволствие ;) :)

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4b25deb726
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами аз като жена мога да кажа че номер 4 приказва пълни глупости направо ми е жал за него защото той явно познава само някакви долни курвички без абсолютно никаква мисъл в главата и без преспектива в живота. Наистина жалко, че е заобграден от такива хора. То е ясно той самия какъв е. Ами аз съм на 19 години и си имам приятел за когото умирам. Не е богат даже напротив аз съм от доста заможно семейство. Приятелят ми е 185 висок и тежи 120кг. Но аз го обичам с цялото си сърце и душа. Аз съм доста слаба и се занимавам с мода. Не мисля че съм някоя изпаднала както описва повечето жени господинът под номер 4. Така че миличък няма значение как изглеждаш. Има значение какъв си всъщност. Мога да ти кажа какво наистина не харесват жените - мъже без самочувствие. Така че оттренирай този проблем и всичко ще потръгне избий си тези комплекси и негативни мисли от главата и всичко ще е 6. Сигурна съм :) Желая ти много успехчета.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4b25deb726
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами аз съм момиче на 20 години и честно да ти кажа въобще не харесвам сасухрени кльощи. Един истински мъж трябва да бъде стабилен, голям и мъжествен. Повече от сигурна съм, че ти си точно такъв. Така че миличък горе главата и я карай по-оптимистично, няма смисъл от комплекси. Те само ти вредят. Килограмите в никакъв случай не са спънка да си намериш момиче, а това което е вътре в главата ти. Повтаряй си всеки ден по-няколко пъти докато се гледаш в огледалото " Аз съм най-якия пич в целия град" и малко по малко ще повярваш на тези думи и така трябва да е ;) Желая ти много успехи и всичко най :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 69f128fd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично мисля, че си момче мечта.

 
  ...

...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 6abb3288db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   автор... Благодаря ви много на всички много ми помогнахте. Имах доста успехи тези дни приеха ме в университета, който исках и специалността която исках и съм доста щастлив и изобщо не се сещам за комплеските ми и гледам смело напред. Ще съм в нова среда с нови хора всичко се променя и си мисля да бъда "най големия катил" :). И пак ви казвам много ми помогнахте и наистина има много готини хора в този саит които не са надути а са супер човечни (които рядко се срещат в този свят в който парите играят вече много голяма роля). Много Много успехи желая на всички ви.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 9ad673affa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж миличък... Ще ти кажа, че при една част от момичетата не е така. При въпросната част от тях важен е външния вид и фигурата, а излъчването и характера. Ако си с мил и добър характер не се притеснявай момичета ще се намерят.. (: .. Лично аз съм от тях.. Даже ми се е случвало. Бях влюбена в едно момче като теб.. Но нищо не се получи (не защото нямахме желание) просто бяхме много добри приятели... Та, на темата.. Няма значение от теглото ти... Смелостта му е майката...

поздрави: Поли (:

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: d12c0513cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пич, на 24 г. 95 кг 184 см висок.
Имам корем и дори и за мое съжалени малко по голям ханш :)
Сега нямам време да ходя на фитнес, а само понякога ходя да бягам, но мисля, че проблема ми е по-скоро генетиечн, поради това, че имам доста еедър кокал в областа на ханша.
Но както и да е да си кажа моето мнение.

Та допреди няколко години и аз си мислех като тебе. Самонавивах се колко съм дебел и как всяка жена само това гледа. И постоянно се депресирах и комплексирах на тази тема. Мислех си, че като се запозная с някоя жена тя ще си помисли " ехх тоя колко е дебел"
Сега като се сетя за това ми иде да се сритам отзад от ят.
Разбери проблема е в главата ти! Просто спри да мислиш за тази простотия и се дръж естествено. Ако си направил всичко възможно за да отслабнеш, приеми го като даденост и започни да се харесваш. Само когато се харесваш ще имаш самочувстивето да се запознбаваш с нови готини мадами и да а имаш напредък с тях. Според мен жената харасева мъжа който е пич и има самочувстието и се държи естествено.

Така, че проблема е в главата ти.
А също така да кажа откакто промених начина си на мислене не, че съм спал с хиляди жени но успеваемоста ми се качи неколкократно, а и като получа отказ от някъде въобше не си затормозявам психиката да се обивнявам, че ме е разкарала за това, че съм едър.
Колкото и да си дебел като знаеш как да се държиш с жените, покажеш класа в поведението и умение да водиш инересен и забаваен разговор, а и се обличаш прилично съм сигурен, че дори ще си имаш убожателки :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bfda476ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Въй не как мои си мислиш че си дебел мн харесвам едрите мъже ама много с коремче мали мн яко отколкото клиощите

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3fecdbe709
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Всички които досега са изказали мнение са много прави освен 4. Аз например не харесвам мъже, които са хилави. Просто мисля, че мъжа трябва да е едър, не да прилича на момиче, но това е мое мнение. И според мен не си дебел, може би пълничък, но не и дебел. А на мен ми се струва много сладко когато мъжа е леко срамежлив (не силно комплексиран, защото това вреди и на него). :) Успех и не се притеснявай от тялото си!!!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fb5338e5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пич, аз съм на 18, 185 см. 110 кг. и непрекаснато ми се вартяха същитите въпроси като при теб и сам мека душа.Та един ден прекрасен аз се влюбих в едно момиче (това ми е втората любов и най-силна),казвам ти всичко давах за нея и след 2 месеца се скарахме.Един мой приятел реши да ни здобри и кота й спомена къде уча и как се казвам тя отговори "ааа оня дебелия ли?" и това ме поттисна жестоко и сащия този мой приятел ми каза "горе главата" и от тогава ни ме пука.

Така, че горе главата и изобщо да не ти пука :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f7863ff72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не е до килограмите, а до характера и самочувствието.. имам един приятел, който е печен, освободен и забавен и имаше всяка, която си поиска.. честно.. :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a50db7eab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Вярно е, че в днешно време модата е да си мускулест, та направо камък, и да си с мацка чалгарски тип, обаче има хора, на които не им пука, че не следват модата. Например една позната е 40 кг, а приятелят й е близо 100. Не им пука, че изглеждат сранно като двойка, защото им бяха казали, че "не си подхождат", но те изобщо не се притесниха и си се обичат напук на всички. Така че не се притеснявай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dcac00b8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Момче на 14 съм и мога да ти кажа, че момчетата трябва да са по-едри, да могат да защитават гаджето си/жена си и т. н... ако си чувал една песен на Криско " Щото е Маймуна " Там се пее " метър и 90, 130 килограма... " т. е. момичетата искат защита ;) не се притеснявай все пак както се казва "за всяка жаба си има гьол"

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a23c8fbbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ти си с 20 кг наднормено тегло. Не зная дали тези кг са предимно мускули или сланина, защото не съм те виждала. Ако е сланина си приятно закръглен. Зависи и от структурата ти. Виждала съм мъже като теб и не е грозно. Но съм виждала и такива, които са с 40, 50 кг наднормени и е меко казано отблъскващо. Това за мен е слабоволев човек, който не се поддържа. Лакомията е порок. Като алкохолизма например. Представи си жена с 20 кг наднормено тегло - ще я желаеш ли?

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c5921f160c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Вие искате мъжествени... извинявай но едно е да си дебел друго е да си мъжествен.... щом чичо ми е 90 кила и като го видях.. недей да ти пада самочуствието но аз лично.. амми гади ми се от такива.. ако искате ме обиждайте не всички искат някой да ги смаже..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ab57f7a14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Всичко си зависи как са ти разпределени килограмите, ако си висок и стегнат няма проблем, но ако си някое разплуто желе... сорри пич, ама много малко момичета ще си паднат по такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ead96c0120
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Вие дебелите сте ебахти комплексарите... Цял живот се оплаквате от това как никой не ви харесвал, но не намерихте време за малко фитнес, че да отслабнете... Пък ако ти е кеф да си шишкав, почни работа и като събереш малко пари ще видиш как жените сами ще идват при теб...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker