Харесва ме момиче! Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесва ме момиче! Помощ!
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1550 пъти
На 16г съм момче. От миналата година в моя клас в гимназията дойде едно момиче. С нея станахме доста добри приятели. В началото я харесвах, но тя си падаше по един от най-добрите ми приятели. Все ми се оплакваше, че той си имал друга, с която тя не се разбира и не харесва. Една и съща история на оплакване и накрая - спрях да я харесвам.

След като това момче (наричам го А) скъса с приятелката си (аз, А, трето момче - Д, и момичето, което харесвах (нека е Е)) почнахме да излизаме. Така почти през цялото лято, с една и съща компания.

В 9 клас тя се промени и се отдръпна на страна и А и Д я зарязаха. Аз не, защото й бях обещал, че ще бъда с нея до края и ще я подкрепям (най-добра приятелка ми е, но нямам друга, затова :D). Тя почна да ме сватосва с едно момиче, което не ми допадаше и се опита да направи така, че да сме заедно (защото сме сходни по характер). Това момиче, ме харесва, но аз нея не.

Реших, че може поне да излезем, но тя ми върза тенекия - от срам не можа да дойде на уговореното място на точния час. В онзи момент реших, че няма да се занимавам с нея въобще, щом тя ме харесва, нека тя си опита късмета :D, за мен тя е просто обикновен човек, нищо повече.

Тъй като се разсърдих на това момиче (нека е В), Е реши да ме зареже. И след 2 седмици ми се извини и каза, че не е била права за това. Простих й, но тя продължи да пробва да ме урежда с В. Много досадно, аз спрях като цяло да общувам с Е, защото ми писна - не харесвам В, не ми трябва приятелка, не съм и имал, но това е друг въпрос :D.

Мина време, след много опити за събиране, на мен ми омръзна и реших, че няма проблем, ако излезем 3мата. Но, когато отидох на мястото, там бе само В. Отидох при приятелите й, (от срам момичето нищо не казваше, нито ме питаше нещо, нито пък ме гледаше в очите)... Няма да навлизам дълбоко, че и пред нейните другари се държа идиотски, и че много се излагаше... Като цяло най-отвратителният следобед, който съм имал в целия си живот, никога не ми е било толкова неудобно - да си с някого, който те харесва, но не смее да каже нещо или да направи нещо, камо ли да те погледне...

След време Е разбра, че няма да направи нещо, между мен и В.

В края на годината, когато се събрахме и 3те класа, (Е закъсня за събирането), аз реших да отида да поговоря с нея. Тя вечеряше, и когато аз й казах, че и аз ще вечерям, ме покани да хапнем заедно. Докато вечеряхме пуснаха бавна песен (бях решен да поканя едно друго момиче от моя клас, но Е ме покани на бавен танц и уви, не се случи :D).
В края на вечерта, когато си тръгвахме, Е ме попита, какво
ще правя и да си тръгна с нея. Отказах й, защото щях да се прибирам с А и първо да се поразходим...

На по-следващия ден тя ме покани да излезем, но аз бях на село. И от тогава насам нейни приятелки ми звънят (използвайки частни номера) да ме питат, дали харесвам Е, какво мисля за нея, за това момиче, което съм искал да поканя на танц и така нататък. (аз зная, че там е била и Е, но трудно различавам гласове като цяло :D). Цял един месец продължи тоз тормоз, сега вече не ми звънят. Но по тези действия зная, че Е ме харесва.

Тук идва голямото НО: Аз не харесвам Е и много ми дотегна да се занимавам с нея с опитите й да е сводник, или да се занимава с мен. МНОГО Е ДОСАДНО ТОВА, а от приказки момичето не се разбира... :(
Аз не искам да я зарязвам, защото съм и обещал, че винаги ще бъда до нея, но не искам да продължава така. Искам да направя нещо, че тя да ме зареже, но сега е влюбена в мен. Някакви идеи??

П. С. (може да звучи странно всичко това и да се питате кой идиот, който никога не е имал приятелка, и който никога не е целувал момиче, ще зареже така 2те момичета, еми аз, не ми е приятно и не искам да се занимавам)
Ще съм благодарен на всички коментари и как точно да накарам Е да ме зареже ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 42c1778a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това,че си обещал ,какво толкова значение има? Тя те е принуждавала да правиш неща,които те смущават и смяташ,че нещо си й длъжен ?
И ,въобще,какви са тия женски отношения ,да не си гей?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2d8b53d05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора - не, не съм гей, но не мога да си харесам момиче. Просто в момента не си харесвам никоя, а не си и търся приятелка сега.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f3f4b07e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи ѝ го, че те дразни като се прави на сватовница.
Ако не ѝ кажеш нищо, тя ще продължи. Апък ако вече тя не се промени ѝ кажи, че въпреки обещанието си, докато не се промени, ти няма да общуваш с нея.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6c33ce260e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На твоите години нищо сериозно няма да бъде. Разбирам какво е да обещаеш, че няма да оставиш този определен човек, но по-добре бъди честен. Кажи и какво мислиш и как се чувстваш. Ако те остави значи не ти е никаква приятелка. Ето какво аз мисля:
Ти си обещал че няма да я оставиш, а тя? Тя може ли да направи същото за теб? Заслужава ли си? Просто и кажи всичко как си я харесвал, но тя се е променила и вече не си и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 602abda819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Само аз ли се обърках с всички тези букви вместо имена???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker