Асоциален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Асоциален
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1479 пъти
Здравейте. Пише ви момче на 16 години. Проблемът ми е следния ( дори не знам дали е проблем ). Не контактувам с почти никого, смисъл имам си 2-3 истински приятели, с които убивам времето когато не съм пред компютъра. Може би самият компютър е "главният виновник" да се чувствам по този нелеп начин ( избягван от всички, подигравки за външния ми вид и т. н. ). Казват ми, че като "малък" съм бил "по-добре", като не мога да разбера какво е това "по-добре" и за това ви пиша. Опитвам се да не обръщам много внимание на околните, но не ми се получава. Не съм от желязо. Искам да спрат да ми се подиграват, смисъл да се държат нормално. Между другото съм и "отличник". Уча в най-елитното училище в града ми ( знам, че не е от значение, но... ). Бих бил много благодарен на модераторите да публикуват "историята" ми и на вас аудиторията за съветите, които ще ми дадете ( предполагам).

ПС: Извинете ме ако има правописни или граматични грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9dbbd8cc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По -добре-предполагам, че преди си бил по-общителен, излизал си по-вече и не си правел впечатление на асоциален, както ти сам се наричаш.
Поздравления, че си отличник в най-елитното училище, но човек е стадно животно и не е редно да си живее самотно. Излизай с другите, ще се запознаеш с по-вече хора, ще завъдиш някое гадженце. Това е нормалният живот, а не да бъдеш самотник пред компютъра.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e4f372b047
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Самоиронията и ниското самочувствие са ти проблемът. Защо отличник в кавички? Защо да не е от значение, че учиш в най - елитното училище в града? Нима двойкарите, преписвачите и тежкарчетата ще са по - добре от теб в живота след 5-10 години? Нима те ще учат в добър университет и ще си намерят високоплатена професия, а не ти? Горе главата, като те обиждат им отвръщай, не си длъжен да им търпиш подигравките. Ако не ти харесва външния вид, промени го. Но не се самосъжалявай. Търси приятелите си по - често по телефона, излизайте, забавлявайте се, запознай се с нови хора. Всичко зависи само и единствено от теб, другите няма да се променят. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0eeb6b88a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Казва се граматически. Това, че си отличник, нищо не значи. Няма значение в какво училище учиш, ама никакво. Проблемът ви на вас малките и то масово е, че се забивате пред тези компютри и не излизате. започвате да живеете във виртуалният свят само. Това е проблемът при теб. Истинските приятели по принцип са малко, един или двама, останалите са просто познати.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 08d8de427d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш си двама -трима истински приятели и това е достатъчно. Така е в живота. Излизай с тях, веселете се. На другите не има обръщай внимание. Ситуациата при теб е нормална с приятелите. Само намали времето пред компютъра. Примерно си постави ограничение, да кажем, три час ана ден и го спазвай. Останалото време ходи на фитнес или друг спорт, разхождай се.. Браво, че си отличник и учиш в елитно училище. Това си е постижение и няма нужда да го омаловажаваш, слагайки го в кавички.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 319254b6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Към номер 3: Напротив, има значение като си отличник. Съучениците ти очакват да слушаш тяхната чалга, да ходиш да пушиш и да пиеш по барове и дискотеки, а ти "пропиляваш времето си вкъщи и учиш". Това младежтта мисли за скучно и сухарско.
Към автора: Не ти трябват много приятели, защото ще се намериш иначе в някакъв кръг от фалшиви хора. Наблягай на ученето, постави си цели и не мисли за това, което правят другите. Уважавай себе си и това, което си. 1-2ма приятеля, които са истински си е напълно достатъчно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 493f1d0a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на номер 1 и 2 за коментарите. До номер 3 - извиних се за грешките си. Второ знам, че гимназията не е от значение и за това го написах - Уча в най-елитното училище в града ми ( знам, че не е от значение, но... ). Явно не си го прочел/а. Знам, че 80% е виновен компютърът, но просто когато изляза на вън не се чувствам "себе си". Благодари ви за бързите отзиви. Поздрави на модераторите, че публикуваха "историята" ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker