Приключено приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приключено приятелство
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1259 пъти
Здравейте!
Чудех се доста дали да споделя и в крайна сметка се реших.
Имам три по-близки приятелки, но с едната от тях не сме се чували вече от два месеца и не смятам, че вече сме приятелки. Чувствам се много объркана и не знам дали и какво да направя. По принцип се разбирахме прекрасно, чувахме се често и имахме стабилно приятелство. Кризата настъпи преди няколко месеца, когато тя спря изобщо да ме търси. А всеки път, когато аз й се обаждах, тя веднага намираше някакъв повод и ми затваряше телефона. Не съм й звъняла всеки ден, нито всяка седмица. Но исках да продължим от време на време да се чуваме. В един момент спря да пита аз как съм и у мен се появи едно чувство, че тя ме отбягва. Опитах се да поговоря с нея за това, но тя каза, че не ме отбягва. Настъпи един период, в който тя имаше проблеми на работното място. Изслушвах я да сподели, каквото иска, знаеше, че може да разчита на мен. Мислех си, че когато реши проблемите си, ще бъдем както преди. Не я занимавах с моите неща и се опитвах да съм максимално съпричастна към нея. Да, но след като нещата при нея се наредиха, положението си остана същото.
В един момент спрях да я търся. Живеем в един град и се засякохме няколко пъти. Тя ме пита как съм, аз отговорих, , добре". Питах я тя как е и след това се оправдах, че бързам и си тръгнах. Преди няколко дни пак се видяхме само че този път бяхме доста далече една от друга. Тя ми махна с ръка и аз й отвърнах, но след това нито сме говорили, нито сме се чували.
Чувствам се гадно, че постъпвам така и не я търся. И в същото време се чудя дали пък наистина вече не ме е чувствала толкова близка и не е държала вече толкова на приятелството ни. Вие как мислите? Да я потърся ли, или да оставя нещата така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: b4221728bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хайде да помислим:
1. Търсила си я, тя те е избягвала
2. Опитала си да говориш с нея, но тя е игнорирала това.
3. Изслушвала си я, когато тя е имала нужда, но после отново те е пратила "у лево"

Е, струва ли си? Имаш емоционална връзка с нея от преди, но толкова. Моят съвет е да не си губиш времето с хора, които явно не те ценят. Накрая е опитала да говори с теб като те е засякла, но вероятно е само от любопитство (виж т. 1, 2 и 3). Остави я, погрижи се за себе си и за развитието си, пък приятели ще имаш достатъчно - не се притеснявай за това.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1e73621820
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно има някаква причина, поради която са охладнели отношенията ви, но ти нищо не споменаваш. Аз не мисля, че има смисъл да продължаваш да я търсиш, след като тя очевидно те отбягва. Сигурно много ти е криво за изгубеното приятелство, но в живота често се случва така.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9e50485d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ви за съветите! Наистина сте прави и няма смисъл да правя нещо, след като тя толкова време не ме потърси. Аз лично не виждам причина, поради която да са охладнели отношенията ни. Не сме се карали нито заради момчета, нито заради нещо друго, нито съм я предала или излъгала. Просто в един момент спря да ме търси, а когато аз пишех или се обаждах, набързо претупваше разговора. Обикновено казваше, че е заета. Обаче когато един човек ти е важен, може да се обадиш после или в друг ден, когато не си зает, нали? Само че в моя случай ако аз не я потърся, нямаше да се чуем с месеци, както стана сега. Така е още по-гадно, защото се чувствам, сякаш съм досадна и глупава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker