Как да го привлека към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го привлека към мен
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте момиче съм на 16 год. Преди повече от 1 година се запознах с едно момче имахме общи приятели и се срещахме в квартала. Когато се запознахме той имаше някакви симпатии към мен разпитваше приятелите за мен пишеше ми и се срещахме. Но всичко това не беше много дълго... После всичко замря не си пишехме дори не се засичахме в квартала. Правех всичо възможно само и само да се засечем някъде. Започнах да се събирам с неговите приятели но нищо... Промених се заради него незнаех какви момичета харесва мислех че си пада по лоши понеже и той е от този тип но нищо само започнахме да се поздравяваме. Сега отново се промених само за да ме забележи. Моля кажете ми дали да се отказвам или да продължавам да се променям и тн. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9e6a1b56ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е вечният женски въпрос, който съществува от самото начало на Човечеството, има тон литература по темата и така нататък, но поне по свой личен опит мога да ти кажа, че мъжете не обичат да бъдат ловувани, а искат те да са ловците.
Това момче няма начин да не е забелязало, че го харесваш, но не те желае. Един мъж ако те желае, той почва да те търси - точно такава каквато си. Не е нужно да се моделираш по вкуса на някой мъж. Ти никога не знаеш и какво иска един конкретен мъж. Като цяло обаче мъжте харесват жени, които сами се харесват - тоест бъди себе си, работи над самочувствието си, носи своя си стил и така нататък.
Определено можеш да дадеш на един мъж сигнал, че го харесваш ако го погледнеш продължително в очите, усмихваш се като ти говори и го изслушваш, правиш му комплименти и му показваш, че харесваш това, което върши, но ако мъжът не те харесва - нямаш шанс.
Има мъже с всякакви вкусове. Не можеш да угодиш на всички, дори на 1 мъж не можеш да угодиш - той трябва да си те избере. Така функционира играта на привличането. Жените само можем да покажем някакъв пасивен интерес, но мъжът трябва да е този, който да дойде при теб и да те ухажва. Има мъже, които просто се възползват от момичето, но този не е такъв явно - не те харесва, но не иска и да те използва
Добро момче е сигурно, но не се унижавай повече.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 67763a338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ходи с гордо вдигната глава, бъди себе си, поработи над външния си вид ако смяташ, че имаш нужда, обзаведи малко гардероба си и никога недей да тичаш след момче, не само че изглеждаш жалка и не на място, но и самите момчета си вдигат самочувствието и знаят, че си им в кърпа вързана, а те не обичат лесното, повярвай. Не го заговаряй първа, но му мятай по някой по продължителен поглед и винаги се усмихвай. Не бъди изкуствена, на никого не му допада. Недей да се променяш заради момче и недей да ходиш по свирката на всички. Не пиша този коментар просто така. Изживяла съм много тежки ситуации и и аз съм се водела по гайдата на момчетата и винаги аз съм ги търсела и много съм страдала след това. Реших да действам така както описах по - горе и да видиш после кой страда... Повярвай не съм аз ;дд. Пожелавам ти късмет.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 302eace760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не ти обръща внимание няма смисъл да се занимаваш с него само ще се унижиш от опит ти го казвам!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker