Майка ми ме обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме обижда
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1656 пъти
От няколко дни майка ми постоянно ме обижда, понякога ми казва и обидни думи, които ме нараняват и естествено ми провалят дните. Оплаква се че все се цупя, не и помагам с къщната работа ( въпреки че правя всичко което ми е по силите) когато отиваме заедно някъде вика по центъра и хората ни чуват, не знам какво съм и направила толкова, на 14 години съм, мисля че е от работата и, много се натоварва и работи, и вкъщи се прибира много уморена, но не мисля че е редно да си го изкарва на мен. Имам и брат, но на него изобщо не се кара и не го обижда, както мен. Вярно е че понякога се цупя когато излезнем някъде, но тва ми го повтаря всеки ден вече. Примерно днеска бяхме в мола и ми се беше завило свят и и казах да излезнем от магазина защото ми се завива свят, тя каза добре а после цял ден ме обвиняваше че не е могла да разгледа дрехите и ме обиждаше..
Отделно това че вкъщи имаме само 2 стаи, може да звучи много странно но е така. Изобщо не сме бедни, нито пък богати. Преди едната стая беше моя и на брат ми, а другата стая на майка ми и баща ми. Но тъй като аз исках своя стая, те преместиха моето легло, нощното ми шкафче и скрина ми в тяхната стая, но остана масата, голямата секция и един малък хладилник ( и той е в стаята) ”кухнята” е в размера на една тераса и не знам дали може да се нарече такъв, но поне има. И къщата на дядо е под нас, но е отделен и не може да се каже че имаме втори етаж. Тати е там в стаята за гости и спи там. Но майка ми тъй като няма къде да стои другаде, все пак нямаме хол, тя стои през целия ден (освен когато е на работа) при мен и ми пречи адски много но няма какво да направя. Освен това че ме обижда и други работи.. поне работи и не е през целия ден при мен... утешавам се като си казвам че едно момиче от нашия квартал живееше само с баба си и те имаха само една стая. Имаме пари за хол, но тати е много мързелив и нищо не му се прави. Брат ми поне получи стая, вместо мен.
Сега съм в нова гимназия, в друг град, и сигурно ще ми е още по-трудно.
Чакам нетърпеливо да стана на 18 години и да се изнеса от нас...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4926ad47cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с майка си, кажи й че така не е правилно, че те наранява, че се депресираш. Накарай я да разбере, че й влизаш в положение, за дето е на работа и се изморява, но да намери друг начин да си излее негативните емоции. Кажи й да погледне ситуацията през твоите очи. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 78c6d103dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм на 16, също момиче. Майка ми НЕ работи и пак ми крещи. Посягала ми е и преди 6-7 месеца за малко да ми счупи носа. Обижда ме, че съм мързелана, бо#лук, к#$ва и нещото което най- много ме наранява- че бог я е наказал с така дъщеря като мен. Аз спрях да ходя с нея и общо с нашите където и да било. От близо 2 години.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ea79707489
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти е уморена, може да е в климактериума и затова вика. А ти се съобрази с това. Старай се да не мрънкаш без причина и защо ти е стая след като отиваш да учиш в друг град? Като виждаш, че нямате много жилищна площ, не карай родителите си да спят в кухнята. Съобразявай се с тях. Като станеш пълнолетна, ще може да се изнесеш на квартира и да не си с тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 63d29f8f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Авторката:
До номер 4: Ами защото аз просто ще уча в друг град, няма да живея там или нещо друго, след училище пак ще се връщам у нас. Те не спят в кухнята, спят в стаята за гости.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 93fa58a856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ужасна ситуация наистина. Освен да чакаш да станеш на 18, може да опиташ да поговориш с нея и да й кажеш, че не ти е приятно да те обижда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker