Нямам късмет в нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам късмет в нищо
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1246 пъти
Здравейте читатели тук съм, за да споделя мойта история. Момиче съм на 18 години, срамежлива, скромна, притеснителна, свита. Моито семейство ме е възпитало така. Да в 21 век не е нормално да си чак такъв. Обичам да чета книги и никъде да не излизам. Когато бях по малка имах приятелка, но тя ме използваше за всичко и ми се подиграваше. След това намерих още приятели, но те не живеят в моя град. А когато става на въпрос да се видим те ми казват да отида аз при тях. Аз не искам, защото ме мързи. А за любовта да не говорим. Странно как намерих един. Връзката ни продължи 1-5дена и скъсахме защото той искаше едни неща сещате се в една връзка. А аз няма как да му дам това, защото за мен ми се струва нередно. След това много страдах, защото ми беше 1 момче, което ми хареса. Да сега ще кажете ще си намериш друг, но не е така. Между другото имам детско изражение на лицето, ниска, пълна, не ходя по дискотеки просто не обичам шумните места, отличничка съм. Искам някой да ми даде някакъв съвет, защо нямам късмет в нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 96a982df76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въобще не видях липса на късмет. Значи искаш приятели, но те като те викат, ти не ходиш при тях от мързел? Искаш приятел, но като е поискал интимност, си го разкарала? От написаното дотук изглежда, че сама си правиш всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 068e52b3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като искаш приятели, отиди при тези хора в другия град, като цяло започни да излизаш по- често и не се оправдавай с мързела си. Така с времето ще станеш по- общителна.
Започни да тренираш, за да оправиш си проблема с килограмите, защото очевидно ти създава комплекс. Така ще придобиеш повече увереност в себе си.
Когато си намериш нов приятел, бъди откровена с него и му кажи, че няма да си легнеш с него още на първата вечер и че ти трябва време. Така и той ще е наясно и няма да има обърквания.
Това с детското изражение ще се промени с времето. И аз съм така, а най- любимото ми е да ме питат на колко годинКИ съм, да ме наричат на "момиченЦЕ" и да ми дават 15, при условие, че съм на 19, ама, а де…


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 47de0dc6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1. Няма как всичко да ти се поднася с лъжичка в устата и да не си мръднеш пръста или в случая задника, за да идеш при приятелите ти, а искаш да ги има. Е как да стане това като не правиш усилие да ги задържиш. Предполагам, че си и пълна заради мързела ти. Не може само да ядеш и да си седиш вкъщи и да искаш тяло на плеймейтка например

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d7a37c9b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се дължи на лош късмет, а на свитост и затвореност. Много момчета в пубертета искат секс, то си е естествено, тестостеронът им е толкова в излишък, че имат две глави и долната надделява често. Не е нещо нередно да водиш полов живот, стига тялото ти да е готово за това и ти самата да си отговорна с действията си. Не може да пуснеш на някого за 5 дни, но имай предвид, че всеки мъж в един момент ще си помисли, че нещо не е наред, ако сте заедно от много време и не си го пожелала нито веднъж. Мързи те да видиш приятели и това е лошо, но те са далеч и трябва да се концентрираш върху това да имаш приятели в твоя град и да се виждаш с тях. Ако отидеш в града на твой интернет приятел, бъди разумна и не го прави, ако не си сигурна, че насреща стои точно този, с който си си писала, но му отдели време. А момчета има много, рано или късно ще си паснеш с някого и ще си станете близки във всеки смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker