Полуголи снимки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Полуголи снимки
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2659 пъти
Здравейте! Тинейджърка съм. Уча в проф. гимназия по икономическа информатика... /за 10 клас съм/ Та така де- всичко започна преди няколко седмици. Хакнах ФБ профила на момчето което харесвам. Видях, че си пише с някаква ороспуя /извинете за израза/. Тя му пращала разни нейни полуголи снимки. След това реших, че и на други момчета праща. След тва и разбих паролата на ФБ акаунта. Видях, че е пращала и на бившото ми гадже и разбрах причината, поради която ме е зарязал. Но не е само това- уговаряла се е с поне 10 момчета да правят... Споделих това с майка ми. И тя каза, че познава майка и. Казах на мама да излезем 4те заедно на кафе. И на следващия ден излязохме. Въпросното момиче постоянно през 5-10 мин ходи то WC то. Реших да вляза в профила и- БЯХ ПОТРЕСЕНА. Беше си пращала интимните части, но това не го показах на майка ми. /личеше си, че снимките са правени в тоалетна/ След като ходи 4 пъти майка и се скара, а тя се оправда че била в цикъл и отивала да си сменя превръзката. /естесвено не и повярва/ След това платихме сметката и се прибрахме. Въпросната *мадама* се държи мн свястно пред майка си, а тя горката нищо не знае. Не мога да позволя това да се случва с нас- децата на България. За ороспуите ли са се борили хората на времето, за да се показват на всеки. СРАМ И ПОЗОР! Искам по някакъв начин да и намекна, че и знам тайната. ПОМОГНЕТЕ, МОЛЯ ВИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: eb0db253a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Детенце, не си ври носа където не ти е работа, ами се научи как се пише думата "Уроспия" преди да я използваш. След една година ще лапаш пишки като за световно, така че не се прави на голяма моралистка. Не можела тя да позволи, пиклата. Или може би просто завиждаш на въпросното момиче, че нея има кой да я оправи, а теб - не? Я върви си учи уроците и не се бъркай в чуждия живот. Всеки си има глава на раменете.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5679e854ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен по никакъв начин не ти влиза в работата. Това момиче дори не ти е приятелка (поне от историята така се разбира), че да й даваш съвети и акъл. Може да си се чука и с целия квартал ако иска.
Съдиш нея, а ти хакваш профилите на хората и им нарушаваш личното пространство. Според теб това нормално ли е?
Тя поне ако вреди вреди само на себе си. Ти имаш някакви обсесивни наклонности и не зачиташ свободата на другите. Твоето е по-притеснително.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 99cd3c2915
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Защо? Защо по дяволите се занимаваш с глупсоти. Ханкала си била паралота от 12345678, браво на теб.
Ако рпиятеля ти се кефи на такива, но ти не си, просто не става номера. Тя може да прави, каквото си иска, с който си иска. Животът ти, ще е много по-лесен, без пасивно агресивните ти тактики. Остави я намира. Момичето, ще продължава да е така, защото някой хора са си такива. Няма да промениш нищо. Най-много да докараш семейни скандали и прочие. Потресена си била, от снимките на вагината ѝ? Ами тя си е нейната вагина. Ще си се снима, както си се иска.
Каквото и да се опитваш да постигнеш, последствията, ще са лоши и за теб, и за еня и за майките. Спри се, намери си нов приятел и това е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ea178108f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Думата е "уруспия". Дори всичко в историята ти да е вярно, твоето поведение е не по-малко уруспийско, ще ме прощаваш за израза. Като се замисля, бих оправдала някой да праща снимки на половите си части (негови са си), но не и да хаква нечий чужд профил.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f2659c1110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Измишльотини на квадрат.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e054765ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   ахахах... абе тебе какво те бърка кой какво си снима? Не си ври носа навсякъде. Не вярвам толкова лесно да си "хакнала" някакви фейсбук акаунти, затова и не вярвам, че написаното е истина, но по изразяването ти си личи, че си истерична и търсеща внимание и драма. Давай го по-спокойно. Нека онази със снимките (ако е истина) да си се оправя сама, не си й майка или настойник, че да й държиш морал.

И понамали драмата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e233721489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По-скоро искаш да й направиш мръсно. Яд те е, че е пращала такива снимки на бившото ти гадже и е причината за раздялата ви ( както казваш ) и те е яд, че праща и на момчето, което сега харесваш. Накратко - страхуваш се и той да не избяга :) Но какво ще спечелиш като и кажеш, че й знаеш "тайната"? Мислиш си, че тръгне да ти се моли ли? :) Мила, в 21 век сме. Така както ти си и хакнала профила така и тя ще намери начин да го защити от такива като теб. Не си мисли, че защитавам нея, но и теб не защитавам. Какво ти влиза в работата да хакваш профилите на хората и да им четеш съобщенията? Т'ва е жалко, бе! Осъзнай се. Т'ва си е нейния живот и тя си решава какво и на кого да праща! Не можела да търпи децата на България да са такива... Ми ти ако тръгнеш да спираш всеки, който си праща голите снимки ще станеш най-прочутия частен детектив в България! Боже, боже остави момичето и си гледай твоя живот. Радвай се, че не си като нея, вместо да теъгваш да си връщаш за разпадналата се връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1396726bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако не пращаше тези снимки на твоите гаджета, изобщо нямаше да те интересува за поколението на България. Навъди се с псевдопатриоти.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 41cce82e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Икономическа гимназия а разбиваш фейсбуци. ако не преиграваш, евалата..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 77759b824d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тебе кво те бърка? Нали казваш че на живо се държи прилично... Клюкарка...

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a8150ef0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Здравей. Първият ми въпрос към теб е - на колко години си? Аз съм на 13. Да знам че ще ме сметнеш за малка, защото вероятно си по-голяма, но имам някакъв опит с тези неща. Момичетата в нащо училище са същите и правят същите неща дори и момичета 2005 година. Обаче те ги качват ПУБЛИЧНО. Аз на твое място щях да си направя фалшив фейсбук профил и да и пратя на лично снимките и да и кажа, че знам тайната й, но без да и казвам коя съм. После щях естествено да я изнудвам със заплахата че ще ги кача, но предполагам, че ти не си толкова жестока.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d73514c965
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хахаха, добре се посмях

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 786c1b717e
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

14.   Ти нямаш право да разбиваш паролите на другите какъвто и да е човекът!!! Просто я зарежи тая да си се оправя как може!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bb640568b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мила, не се занимвай просто! Правилният човек ще доде сам при теб

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bb640568b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От Авторката: Добре, благодаря на всички. Ще я остая да прави квот си иска... хаха беше ми скучно хаха

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eb0db253a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Това, което си направила е киберпрестъпление и е подсъдно. Сега хакваш фейсбук акаунти, а след година какво? Ще източваш банкови сметки? За такива като тебе трябва да се отворят отново ТВУ и бой до посиняване. Грам съвест нямате днешните деца и само с глупости се занимавате

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3ff36db01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Какво прави с живота си другото момиче си е изцяло нейна работа и ти нямаш право да и държиш сметка ! Още по -малко имаш правото да навлизаш в личното пространство на хората влизайки в чужди акаунти ! Гледай си твоя живот и остави хората на мира ! Вместо да правиш глупости преговаряй по български ,че скоро почваете училище ! Ако съм на мястото на родителите ти и разбера ,че правиш такива глупости ще те първо ще те напердаша и след това ще ти конфискувам всички устройства с достъп до Интернет и ще ти забраня да излизаш до края на ваканцията .

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 321d9ef741
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не мога да разбера защо и пишете- какво ти пука, гледай себе си и все такива. Поставете се първо на нейното място, аз ако съм също няма да ми е приятно някаква к*рва да праща на бившото ми и на момчето което харесвам голи снимки. Тя просто иска да сподели на някого какво се случва и я разбирам напълно. До писателката... ми повечето момичета станаха такива не ми се ще да повярвам, но и аз се вбесявам защото ги виждам колко струват а как са харесвани.. може би ако намекнеш на майка и по някакъв начин да и прегледа телефона, може да се получат нещата. От друга страна ако харесваш едно момче, не се ядосвай че друго му праща голи снимки. Той ако е достатъчно разумен и държи на теб, ще я блокира или няма да и обърне внимание. А на лошите хора.. всичко се връща рано или късно ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9cd6df3ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Само като видях думата ХАКНАХ разбрах, че историята е измислена. Просто си видяла паролата която той е въвел. Вие тъпунгери такива, спрете да си преписвате големи титли като Хакер или въобще да си помислите че сте направили нещо такова че така и така ви знам IP адреса...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5b299b4904
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Към номер 20 : И какво искаш да ни кажеш, че трябва да и ръкопляскаме за това, че се принизила дотам, че да рови в чужди акаунти ли? Каквато и шаврантия да е другата девойка каквото и да е момчето, което харесва никой няма право да влиза в чужди акаунти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker