Антисоциалност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Антисоциалност?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1320 пъти
Здравейте, много съм отчаян наистина.
Училището започва точно след 1 седмица, а аз цяло лято буквално не съм излизал с никого. Миналото лято в края започнахме да си излизаме 2-3ма от стария клас и беше добре, но тази всички се промениха. Живея на село на около 20км от града в който уча. Не, в селото нямам много приятели, нито има някой, с коготода искам да прекарвам времето си със. Имах може би един що годе близък приятел, но както казах всички те си намериха други приятели (не казвам че съм аут), а и той си има гадже и прекарва сигурно повечето си време с нея. Почва да ме хваща срам, че на училище сигурно ще ме питат какво правих лятото, излизал ли съм и се колебая дали да не излъжа малко. А от приятелите в класа, с които макс 2-3 се разбирам, не сме толкова близки извън училище. Знам, че сигурно няма какво да направя, но исках да излея мъката си. Не казвайте "просто почваш и си търсиш приятели", не, не е толкова лесно. Както казах, в селото няма никой интересен (на гд моята възраст), с когото да излизам. Главата ми опуши да стоя в нас по цял ден, въпреки че излизам но само на двора и т. н. По-скучно лято не съм имал.
Ходих на почивка, но то беше последната седмица преди да свърши училище.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: c70867a3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен така ми се получи, като цяло лятото ми беше доста скучно, но както описваш своето, аз явно те водя с излизанията, излизала съм доста повече от теб, но като преживявания нищо интересно.. Имам само две по близки приятелки, с които си трамбовам, другите са просто познати, които примерно засичаш и си сядате я на кафенце или се разхождате из някой парк. Искам следващато лято да ми е много по готино, наскоро се разделих с компанията си от преди и стана по скучновато, но поне се отървах от посредствеността им.
И аз търся нови прияели, имам познати от къде ли не, но не мога да ги преместя в следващата фаза. Явно съм много придирчива захарактерите на заобграждащите ме,

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cd2594c917
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хич да не ти пука. По-добре сам, от колкото зле придружен. Все ще си намериш приятели, с които да ти е приятно да бъдеш. Не се отчайвай толкова, не ти е толкова страшно положението, просто прекалено много си го мислил.
За въпросите на съучениците ти, завърти нещата така че да са по-лицеприятни - може за почивката да кажеш нещо, че си искал още ваканция, нещо такова.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c3a2eb8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм антисоциален и разбирам как се чувствам. Не е нещо, което искам, но просто се случва. Прекарвал съм не едно скучно лято без излизания и забавления. Понякога е така, няма какво да направиш, а фразата "намери си нови приятели" не е особено лесна, изисква се късмет.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f8ba41cbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не винаги са ти нужни приятели, за да не ти е скучно.
И без приятели можеш да си го направиш забавно, интересно и хубаво стига да искаш и да имаш желание. Това че живееш на село не ти пречи, даже е още по-добре, защото на село винаги има нещо за правене и е интересно. А пък в града все едно и също скучновато и потискащо еднообразие.
И аз това лято не съм излизал с приятели... Ама въпреки това въобще не ми беше скучно... Почти цялото лято си бях на село и беше супер.. Бях и на море 2 седмици все пак де :Д:Д
Цял ден навън, разхождам се из селото и околностите и по-близките села, правя тренировчици, помагам на наще или на някой комшия ако трябва и сякви други неща. По-важното е, че цял ден правех нещо, а пък ако бях в града щях само да си седя. Забелязах, че когато бях на село съм вървял/бягал по минимум 10 км на ден(стигало се е и до 30 и повече)А това в града никога няма да мога, а и не бех го направил. Да, наистина понякога ми ставаше тъпо, че не съм с приятелите, ама въпреки това си прекарвах много добре. Може би пък и нарочно ги избягвах, защото имах нужда да си почина от тях хах :Д... Ама така или иначе нямахме и много възможности да се виждаме. Всеки все на някъде беше. Едни на село като мен, други на море или планина, или другаде. Пък и като си помисля, че после отново 9 месеца ще бъда с тях... тея 2 месеца и половина ми се отразяват идеално :Дд.
Ама както и да е... :Дд
Аз се чудя как може да ти е скучно на село.
И защо си седиш по цял ден у вас като имаш толкова много възможности...
Когато приятелите ти те питат какво си правил кажи, че си ходил еди къде си, че си правил еди какво си и така. Пък и да не мислиш, че и другите са правили нещо кой знае какво, че са имали супер яките изживявания и какво ли още не. Всеки послъгва какво е правил през лятото.. :Д:Дд
Както казах в началото не са ти нужни приятели, за да не ти е скучно. Зависи ти какво си го направиш, така че според мен ти си си виновен, че ти е било скучно лятото. Пък то като си седиш у вас много ясно, че ще е така. Не те упреквам де ама...
Айде живи и здрави!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 458626acd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Направи си профил в уатпад, ако обичаш книги, блогове. Там има и момчета, и момичета. Намерих много готини хора, които вече предпочитам пред истинските си приятели. Доста харесват рок, което е много приятна изненада. Няма като цяло галгаджии. От там можеш да зародиш страхотни приятелства.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 21ee24ccd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, гледай си ученето, гони си целите, мисли за бъдещето. Приятелите са до време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker