За всички отчаяни мацки, които са били много наранени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За всички отчаяни мацки, които са били много наранени
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 2907 пъти
Ами здравейте,
мойто не е точно проблем за разрешаване, просто искам да кажа на всички момичета на 14-15 да не се предават, да не се депресират, да не си съсипват живота с хора за които не си заслужава. Не знам колко хора ще го прочетат, просто имам нужда да го разкажа и дано послужи за пример на някого : )), та значи бях 7 ми клас (дебеличка, пъпчива, като цяло не се имах за много красива ) и си харесвах едно момче от класа ми около 4 години ( голяма любов, голямо реване, той ряазбира се не появи интерес ). И разбира се 7 клас се появиха нови момчета в класа ми и бяха закачки, пощипвания ала бала..

И така с едно момче много се зарибихме както се казва, аз се влюбих в него страшно много, но дотогава не бях имала гадже и се държах малко тъпо честно казано, а той си беше ПЛЕЙБОЙ. Зимната ваканция той отиде в Гърция не се виждахме, никъв контакт. Когато се върна ме заряза заради кифлата от класа.. беше ми "супер " направо, беше едно целодневно реване, той почна да пуши трева заради нея, тя се друсаше - забавна история.

Той спря да ми говори, просто беше ад, а на всичкото отгоре трябваше да се подготвям и за изпитите. На последния учебен ден съм ревала 3 часа за него, а за останалите си съученици и 1 сълза нямаше. И така от кварталното у-ще се преместих в едно от най-елитните, а той се премести в др. квартално. Въпреки това чувствата ми останаха, дори да не го виждах, но с времето се промених и аз, лятото отслабнах супер много, изчезнаха и пъпки и всичко, почнах с гримовете, с прическите, почна да ми пука как изглеждам, вдигна ми се самочувствието и всичко това защото исках да прикрия от приятелите ми (които смятаха всичко т'ва за много глупаво) всичката тая ш**ана болка, всичките тия сълзи, всичко.. и сега след година и нещо от както ме заряза не мога да кажа че ми е безразличен, но нищо не е както преди!

Шапка му свалям на тоя човек че успя коренно да ме промени, успя да ме накара да си имам достойнството.. с една думи с това негово държание, той ме направи човек. Да може би се озлобих, може би станах по твърда по силна, но съгласете се че на този свят дори без малко злоба не се оцелява. Така че скъпи ми момичета, помнете че дори да ви боли, по този начин ставате по силни, поставяйте си по високи цели и ги следвайте докато не стигнете до горе. И никога, никога не се отчайвайте. Депресията, нежеланието да излизате навън, да седите и да плачете заради някой, който ви е наранаил, просто не води до нищо хубаво. Все пак сме на по 14, а живота те първа започва и ще има и много по трудни моменти, така че бъдете малко повече над тия неща и да не ви боли, това не е нито първото, нито последното мъжко същество. И накрая съвет : вместо да си седите да си ревете вкъщи, излезте навън, покажете на света че не ви боли, че сте си наред ( пък така ще издразните момчето адски много, ) : ))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 080b3eb06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   любов без болка няма момиче... изказваш се като класов фемист. преживяла си момчето, лошо няма, но да злобееш на негов гръб по този начин? ти си в елитното училище... отслабнала... нагримирана... а само на 14 години? когато аз бях на 14 (преди 10) години момичетата си играеха наравно с момчетата и всички вкуп скачахме в локвите... нямаше никоя с грим и всички си говорехме спокойно. отплесвам се... .
малкото ти злоба сега може да се превърне в много злоба, а и да не се - злобата е грозно качество. също и нарцисизма и егоцентризма. това, че ти си харесала някого в 7 клас, а той не ти е отвърнал не значи че можеш да злорадстваш за негова сметка.
когато една връзка приключи болезнено - болката трябва да бъде изпитана - нареви се, навикай се и като се успокоиш излез навън. но не за да му е гадно на момчето (или момичето) а за да ти е добре на теб и да тръгнеш по нов път.


М.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7b0239d36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Пффф знам кво е болка МНОГО болка.. 2 години подред не мога да забравя едно момче и тия дни нещо ми е криво искам да го видя искам и да го забравя ноо както съм сама и няма кой да ми помогне да ми каже, че не си струва да рева за него и още мн неща продължавам да рева за него, защото не мога да се справя. Всеки е различен това, че ти си успяла не означава, че всички могат да успеят..

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 282a4dd9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До н.3
Всички могат да успеят стига само да преценяват за кой си ЗАСЛУЖАВА да се реве и за кой НЕ. :) Не те укорявам, но и ти както много др. момичета не си уцелила човека. Както ти каза - ПЛЕЙБОЙ. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3aa06aaf8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мале много ми допадна как разсъждаваш. Бях в същата позиция преди време. Ще се радвам ако има начин да се запознаем : ) И виждам, че не съм единствената така, че ако искаш остави някакви кординати :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4cc47b9bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ето на това му се вика разсъждение! Браво!

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 10665011fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Евала сестро! ! ! Ако ние сами не можем да се справим никой няма да ни помогне. Радвам се че има такива хара като теб. Аз също сам на 14 и се радвам че успях да почерпя мъдрост ако мога така да го кажа. Все пак имам да показвам на един голям глупак какво е да те отминава мацка с супер гадже и да съжеляваш че е с по-дъбар от теб като е била твоя. Много съм ти благодарна за това че ми вдахна смелостта която ми бе нужна.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a63eb35e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   здравейте, аз съм авторката
ами относно пътвите няколко коментара.. окай това е изцяло ваше мнение, но мисля че дори за 14 годишната си крехка възраст се познавам до толкова добре, че знам докъде може да ми стигне злобата, да за някой неща не съм права, но пък не мога ли да си гледам собствения живот, А ТОЙ ДАЛИ МАЛКО Е ЗЛОРАДСТВАЛ НА МОЙ ГРЪБ? ? .. по коментар 2.. права си всеки е раличен, и на мене на моменти ми е криво че той след година и нещо продължава да иска съученичката ми с която супер много се сближихме и тя ми се хвали как той пак и се предлагал.. така че продължавай да опитваш : ) коментар 5.. бих искала да оставя кординати но мисля че е малко забранено, защото историите са анонимни все пак.. : ) А относно коментар 7.. продължавай в същия дух.. и най вече не позволявай момчетата да те мислят за някво по долно същество, което става само за Е**не

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a7e1784e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря тии!!! Съгласна съм с теб ;д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker