Как да скрия от майка ми, че съм правила секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да скрия от майка ми, че съм правила секс
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3010 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и след седмица с приятелят ми който е две години по-голям от мен планираме да правим секс за първи път и двамата сме девствени и неопитни проблема е че действието ще се развива в моят апартамент когато майка ми ще е на родителска среща ще разполагаме с 2/3 часа и се притеснявам че тя ще разбере по някакъв начин че сме го правили. Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Как да прикрия следите? Секса ще се отрази ли на поведението ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: c7e1997a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, щом и двамата с приятеля ти сте девствени и... малки ви съветвам да не правите секс на този етап, още повече че нямате спокоен и сигурен „терен“. Сексът е човещинка, нужда, но и отговорност! Защо бързате, за Бога - имате цял живот за секс, а сега може да си го направите готино по друг начин и малко по малко да навлезнете в нещата.
Съветвам те да не правите секс, а петинг (Petting). Това е техника точно за младежи като вас, при която се задоволяват партньорите един друг с пръсти и с устни. Думата петинг значи на английски и галене. Почнете така, научете един за друг кой как обича, кой какво желае. Научете се един друг и на орални ласки, докосвайте се, обърнете си внимание на телата. Не правете обаче секс! Сексът е надценен. Ще те боли първия път, момчето няма да знае и какво да прави - ще се изложи и това може да сложи и край на връзката ви. Защо?
Имай си винаги кондоми 3 броя за всеки случай, скрити на тайно, но достъпно място, но решете двамата заедно да НЕ ПРАВИТЕ секс. Аз ти препоръчвам 1 година дори да го карате на петинг. Също в това време четете и се образовайте за начините за контрацепция и така нататък
Наслаждавайте се на първата любов. Не е ненормално да имате сексуални нужди, но защо трябва да ги задоволявате с гол секс???
Когато сте готови за секс, това трябва да е специално и за двама ви. Трябва да имате романтична, спокойна обстановка и ВРЕМЕ. Не става така - докато майка ти е на родителска среща. Ами ако ги пуснат по-рано? 2-3 часа родителска среща няма. 1 час 40 минути за път...
При петинга дори не е нужно да се събличате, винаги може да отреагирате ако някой влезне и да се направите, че гледате филм или нещо такова. Сексът се познава. Майка ти знае как мирише на секс и да - променя поведението, разбира се. Веднъж почнеш ли със секса ще ти се иска. Дори да скъсаш с момчето, ще искаш да правиш секс с друг да кажем. Защо да си вкарваш ненужни проблеми като може и без секс да си доставяте удоволствие без рискове от бременност и неприятни изненади? На 14 години си само, защо си се разбързала?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c60cdecffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да мислиш за секс започни да се подготвяш за училище! Аз на твоите години още си играех навън пред блока , гледах си уроците и бях все още далеч от тази мисъл за разлика от някои мои съученици. Какво ще стане, ако вземете та направите някоя беля или майка ти ви завари да го правите? По -добре говори с нея за тези неща. И пак ти казвам недей да бързаш да порастваш сексът няма да ти избяга. ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 25882944d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласен с 1. Приятелят ти е гледал порно (нормално е), и сега иска да чука и той като в порното. И това е нормално. Не е нормално обаче ти да си на 14 и да му пуснеш. Да, вероятно приятелчето ще те остави ако не му пуснеш, но това значи че не му пука за теб така или иначе. Стани поне на 16-17, тогава се сексай. Засега се натискайте само. Не му давай секс. Дори самото ти тяло още не е съвсем готово за секс. Не се подлъгвай по разни "приятелки" и съученички дето ти говорят как са правили "секс".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 13b77f8d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом ще се питеснявате да не ви спипат, няма да ви се получи. Първия път си е достатъчно притеснителен сам по себе си. Няма да можеш да с еотпуснеш и нито ще стане нещо, защото ще те боли и няма да ти се отвори вагината, нито ще изпиташ някакво удоволствие и ще останеш с впечатлението, че секса е само болка и никакво удоволствие . Първият път си е важен и оставя много дълги спомени, които влияят по-нататък. По-добре изчакайте по-удобен момент, хем да сте по-готови психически и физически.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d6c15d9106
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не го прави. Ще направиш грешка и после ще съжаляваш. После ще пишеш колко боляло и за ценорасписа за аборт в клиниките. Следващата ти тема щее. Мама ме разкри. Има такава тема учи се от препатилите.

В

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 87cf8460cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мисля че си прекалено малка за секс

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67eb152def
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   После да няма тема „Направихме го и ме заряза ” ?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 70b2826ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вземете мерки да се пазите. Направете го с презерватив. Иначе може да забременееш. И после-аборт. Не си го причинявай.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ebeb6ba450
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки говори за риска от забременяване, но не и за последиците които са малък процент, но също дебнат след това. Аз го направих лично на 14. Не беше проблема толкова в самия секс колкото в проблемите които дойдоха след това. Не забременях, но сега 2 години по-късно се мъкна още със стафилококи в себе си. Бактерии. Хронични. И повярвай ми не си струва адската болка която се появява когато си реши за единия секс. С приятеля ми още сме заедно, и милиони пъти ми е казвал, че ако е знаел е нямало даже да си го помисля. Ако все пак си решила да го правиш, с презерватив и се наблюдавай, ама много се наблюдавай, защото аз не го направих. Веднъж няма ли я ципата е много по-лесно да стане каквото и да било.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a0f77a8ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Малки сте още, за къде сте се разбързали. Няма да изпиташ удоволствие, а само болка, страх и напрежение. Тялото ти не е достатъчно развито, само хормоните те напъват здраво... Ще си разочарована. Майка ти ще усети и ще се чувстваш гузна и виновна пред нея... Има време за всичко в живота. От ранен секс няма полза. После ще се чувстваш пред себе си използвана и изхабена... още от сега-не си струва.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dfba2576a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Най-добре изчакай, защото повярвай ми, хич няма да е забавно точно първия път да подскачате при всеки шум дали пък майка ти не се е прибрала. Да не говорим, че дори и да не останат физически следи, неволно или не, поведението ти ще се промени и майка ти бързо ще се усети. Все пак и тя е била на 14 и много добре знае за какво става дума. Не си мислете, че родителите ви никога не са били тийнейджъри и не са правили същите номера като вас на своите родители. Така, че доста бързо ще и светне лампичката и няма да е забавно.
За това най-добре изчакай още 1-2 години, няма да съжаляваш! А и нали знаеш, ПРЕЗЕРВАТИВИ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Че както и двата сте неопитни, ако все пак решите да правите нещо, има доста големи шансове да направите някоя глупост, а предполагам не ти се става майка на 15. За това ако не ти се чака още (което е най-разумното), поне го направете така, че да не ви притеснява нищо и задължително с презерватив!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a9835e2767
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да си мислиш за секс няма лошо, но да го правиш при положение че не си зряла нито физически, нито психически е голям проблем.
Приятелят ти също е дете, и не знае как да те предразположи, за това изчакай докато се почувстваш истински готова, а не защото трябва.
Сефтето е най-болезнения момент за една жена поне при мен беше така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d58f14580
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нели, само да не го кажат това някои птички на майка ти. Хихи... Сигурно и това момче си го взела от някоя приятелка...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 03c29c0433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Опа! Май някой те разкри. Усещам напрежение и ревност от номер 16 :D ако наистина те е познала, по добре не правете нищо, защото ще се разбере. Майтапа на страна. Не само това, че някой ще каже на майка ти. Просто наистина е рано за такива неща. Знам, че сега не мислиш така, но повярвай ми точно така е. И какво ще го направите 2, 3, 4 пъти и той ще се вземе за големия плейбой и ще те остави, а ти ще си още по - влюбена, защото първия трудно се забравя. Това, че 90% от приятелките ти са го правили, е лошо само за тях. Ти си стой и си трайкай, а когато станеш на 16-17 и вече си готова изцяло за това, ще бъде и по - хубаво, а приятелките ти вече ще са минали през половината квартал (град). Вслушай се в съвета на номер 1, много е точен и ще ти спести много, много главоболия. Да имеше преди време и на мен, някой да ми ги каже тези неща... Нека приятелките ти си правят секс, нека те наричат загубенячка, няма лошо, само можеш да спечелиш от това след време. Дано си умно момиче и да се вслушаш.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker