Депресия с мисъл за самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресия с мисъл за самоубийство
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1033 пъти
Здравейте! Момче съм на 16 години. От няколко месеца съм в тежка депресия поради 3 причини (Първата е най-сериозна). Едната - Наще се бяха разделили, когато бях на 12, но година след това се събраха пак. Тогава бях много щастлив заради това че се събраха отново. Те не се караха както преди не си и изневеряваха както преди, но това само времено. Сега нещата започнаха отново да се повтарят, но този път е още по-зле от миналият, защото нямаме достатъчно средства а най-лошото е че покрай тези притеснения започнах да припадам. Те знаят за припадъците, но не правят нищо по въпроса и продължават с караниците си. Само един единствен път ме заведоха на лекар да ми вземат кръв, но беше илзязло че уж нищо ми няма. Три месеца след като ходих на лекар пак припаднах. Това го пиша няколко дена след припадането и те вместо да спрат пак продължават! Другата причина е защото се намразих с Вуйчо ми (на когото съм кръстен) и понеже аз съм такъв човек, който обича близките си от това ме боли също. Третата е защото се влюбих във момиче, което не ме иска от това също ме боли. Благодаря ако сте го прочели. Ще се радвам, ако отговорите и дадете съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8d4d28f341
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нито една от трите причини не е сериозна освен че припадаш, аз бих те посъветвал така като вашите са прекалено заети да се карат вместо да се грижат за теб а това явно ти влияе да отидеш сам ако трябва с такси или автобус до голяма болница и да обясниш че искаш да говориш с психолог но че нямаш пари и да разкажеш всичко и ако е необходимо отиди в полицията и искай да те отделят от родителите ти. Мисли за себе си тях ги остави те явно няма се разберат. Ние имахме доста подобен проблем и от както се развеждаме и не се в всичко се подобрява за всички

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1e4994c60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нужно да обичаш близките си. Ако вашите се карат, то си е между тях. Ти си на 16, тяхно дете, и нямаш много опции, така че ако са решили да се разведат пак, пак ще го направят, и твоето влияние едва ли е достатъчно да промени това. Но долу-горе разбирам как се чувстваш - аз бях на 15-16, когато нашите бяха в голяма криза в отношенията и щяха да се развеждат. Бях разярен и депресиран едновременно. Правех планове как ще избягам и от двамата ако се разведат да не ме видят повече.

За момичето не му мисли много - може да стане, а може и да не стане нещо. Няма да се притесняваш. Има други момичета (банално, но вярно).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 62b708dbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това се случва на много хора. Живей си живота! Както и другите на които им се случва!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3a0b091cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз ти препоръчвам да се изнесеш. Аз бях в подобно положение и преди 3 години се изнесох. Отидох да живея при баба ми във Велико Търново. Тогава бях ва 15. Когато станах на 18 си хванах боклуците и заминах за Виена, ей така без предупреждение. Сега живея и уча там. Всичко е 6 и като гледам у нас са се кротнали наще, защото бяха в шок и тъжни че съм заминала затова са се успокоили. Да замина за Виена беше най доброто ми решение. Не се притеснявай, ще се справиш♡
Момиче 19

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d38a392600
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако можеш не се занимавай с отношенията между родителите ти. Теса си техни отношения. Ти си имаш свой живот. с припадъците се опитваш да ги сплотиш, но явно не се получава. Ако имаш при кого да отидеш-баба, дядо, отиди да живееш при тях. Ако нямаш, то започни да спортуваш, заеми се с някакво хоби. За вуйчото също не се вживявай. Това с момичето, се случва... Изобщо се замисли за своя си живот. Какво искаш да постигнеш. Каква професия да имаш. Какво хоби. Мисли за себе си, а не непрекъснато за другите хора. Постави си цели за бъдещето си и започни да ги постигаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker