Пререкания с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пререкания с майка ми
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1344 пъти
Здравейте на 17 съм и имам следният проблем, преди няколко години баща ми замина в чужбина, защото майка ми постоянно се караше с него. Аз и 7-годишната ми сестра останахме при нея. От денят в който той си тръгна аз нямам грам спокойствие. Сякаш историята с баща ми се повтаря с мен. Почти всеки ден сме в сериозен конфликт, и то за най - дребните неща започва да ме обижда и нарича с доста грозни епитети. А когато се опитам да и се противопоставя, тя започва да реве и изкарва мен виновен, че съм я наранил и обидил не може да приеме, че понякога и тя е виновна. Опитвал съм да говоря за това с нея, но без успех винаги завършвахме с сериозен скандал. В последствие разбрах че няма смисъл да се разправям с нея. Дава ми пари и смело мога да кажа, че почти нищо не ми липсва. Но вече предпочитам да не ми дава нищо и да живея с парите които баща ми ми праща които не са много.
От месец обмислям варианта да се изнеса от нас и да отида при баба ми която също живее в града, и дори е по-близо до училище. Остава ми още малко до завършването и мисля че това е най-добрият вариант. Проблема е там, че не знам как да си тръгна, какво да и кажа?? Моля дайте съвет, или споделете какво бихте направили на мое място :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 49a2a77e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто си събери багажа, кажи че отиваш на гости при баба ти за малко и избутай до завършване като не се прибираш. Искай от баща си да ти праща пари...като цяло майка ти няма да се промени - не се заяждай с нея. Не си пишеш пола...но ако си момче е вероятно дейстиветелно да си заел мястото на баща си и няма да намалее агресията към теб

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0da70d17b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 17 също момче. Нашите са разведени от както бях на 7( 10 години ). При баща ми съм ходил сигурно 3-4 лета и това е от тогава. От 2 години дори и не му се обаждам, не желая. Майка ми е изтеричка и сменя сигурно 2-3 мъже през това време. Понеже никога не сме имали къща сме живяли на гости цял живот. Първо в къщата на баба ми после на квартира после в друг град... В момента си намери мъж и му роди дете, защото на него му е ясно че тя не го обича и иска само да има къде да живее. Живея 4 години по този начин. Тя обича да разваля семейства и не слуша другите като и говорят. Гласа й е изкаран от ада буквално... Заглушава ме невероятно много, само когато говори " нормално " а аз имам монотомен и дебел глас, а нейния писклив все едно от ада... И след това вика" стига вика бе негодник ". Постоянно повтаря за учението колко е важно.... 2 висши има бачкала цял живот за 400 лв ( смешно нали ). Има колко да ти разказвам още но няма смисъл по принцип жалко е и е смешно. Дори не мога да я затапя с нещо защото то не възприема обидите които са истина.... Знае си своето. Проблема при мен е че не мога да избягам баща ми живее на 400км от мен в село което няма никаква реализация и е беден... В резултат на това тя ще съсипе живота на детето което роди ( сигурен съм че то ще страда много повече защото от най ранна възраст е подложено на тези скандали аз поне до 6-7 годишен съм живял нормално на село ( уж ). Не съм научен на труд не мога да излизам навън защото просто нямам желание говоря само с нея и това е колкото да не забравя да говоря... Не знам как един ден ще си намеря работа. Като цяло мразя всички и всичко... Винаги намирам косури във всичко- интонация, държание и квото и да е.. Винаги съм й казвал ще се изнеса като завърша и повече няма да ме видиш през живота си и знам че е слаба защото си личи но аз не съм почти безчувствен станах и така от най ранно детство... Това е със сигурност не си на най гадното положение... не ми се пише цял ден просто искам да обобщя най така важните неща....

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 17c7be4479
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора
Да момче съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f9ccca4827
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двамата сте момчета и се оплаквате от майките си. Не че майки не могат да бъдат прости и тъпи. Но все пак, каква е причината те да ви викат, обиждат итн. Второто момче не е научено на труд, да излиза, говори и т. н. Та, въпросът ми е към двамата-вие как се отнасяте с майка си, помагате ли, говорите ли нея? Изобщо по какъв начин общувате и се държите в семейството? Или имате само претенции да ви обслужват като бейгиби и да ви оставят на мира и за нищо да не ви търсят?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1fceb55cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Майка ти може да е в климактериум. Ако не-то ти си заел мястото на баща ти в нейните очи. Най-добре кажи, че отиваш при баба ти за малко, а остани там. Като завършиш училище ще може да започнеш работа или да учиш, така че си поемаш по своя си път.
На второто момче коментар 2 какво да кажа. Намери си хоби, започни да спортуваш. Като завършиш си намери работа, научи занаят или професия и се изнеси от майка ти.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 584355635c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първото момче, изнасяй се веднага щом имаш такава възможност!

Второ момче - още от сега си търси работа, ако може след 12 клас направо в чужбина замина! Ако трябва в началото мий тоалетни в някой хотел, или мий чинии. Не се иска нито да имаш качества като добра комуникативност, увереност, самочувствие и. т. н. Въпроса е просто да почнеш да изкарваш пари и да си далече от майка ти, защото хора като нея са супер токсични и според мен не трябва да имат право да се размножават (това обаче сега не ѝ го казвай, че ще изпадне в адска истерия). Няма да се плашиш от гадната работа, защото няма да си сам - все пак там ще имаш колеги, може би със сходни проблеми и изживания, с които ще се подкрепите взаимно. А и като почнеш да взимаш парички ще започнеш да се чувстваш по - уверен в себе си и ще се ориентираш в каква посока да се развиваш занапред.

Иначе такива като номер4 винаги просто ги игнорирайте. Те винаги са солидарни с хора родители ей така по дефолт.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker