Объркващо държание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркващо държание
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1565 пъти
Здравейте, пиша тук защото не знам какво да правя вече. Преди всичко да кажа че съм момиче на 14г. А момчето за което пиша е на 17г. Историята е дълга и объркана както пише в заглавието, но ще гледам да съкращавам.
Така, запознанството ни се случи много интересно и необичайно защото бяхме напълно непознати. Един ден с моята ндп стояхме на терасата унас и гледахме и той минаваше по пътя(ще го наричам В) с още едно момче и на мен много ми хареса но тогава не беше толкова сериозно. И аз казах на моята фр, разбира се и така нищо особено до този ден.
След около два дни някъде с приятелката ми(ще я наричам Габи)бяхме в магазина и излизахме и аз вървях напред и той тъкмо влизаше и ми задържа вратата да изляза и видях че беше с една моя позната-фр и се поздравихме с нея и така разбрах че имаме поне една обща фр и мога да го намеря много по лесно, и затова влязох в нейния профил и намерих неговия много трудно защото не му знаех името и разчитах на снимка. Таа както и да е, после пак след около два дни отивах на магазина и там беше дядо ми с негов приятел, а В беше малко по нататък и аз вървях и минавах покрай него и той ме гледаше и аз го гледах, с две думи погледите ни се срещнаха за около 3-4 секунди и аз влязох. После излязох и седнах на пейката при дядо. А В беше по нататък както казах и започна да прави едни номера за които няма да изпадам в подробности, но сякаш искаше да ми привлече вниманието. И дядо ми каза че преди да дойда аз там не е правил така. Това съм си го мислила да не ви казвам колко много вечерта.
През всичкото това време аз се опитвах да го забравя защото си мислех че нищо няма да стане и е безмислно само да се тровя, но съдбата непрекъснато ми напомняше за него, но казах без подробности иначе ще е много дълго, и допълнително че Габи ме базикаше с него подпомагаше.
След 1 седмица през която се канех да му пратя покана, а Габи ме нахъсваше и накрая ми взе телефона и му прати. След около 10 минути видях че ми е писал и буквално не знаех къде се намирам. И си писахме около 2 часа и разбрах че учи в друга държава и заминава скоро. И много се натъжих. Аз продължавах да го виждам навън но той не знаеше коя съм защото нямам снимки във профила ми. Докато една вечер не реших да му пиша и стана така че си писахме цяла нощ, звучи странно но повярвайте ми така е. В началото на разговора ни ми искаше снимка защото не се сещаше коя съм и аз му пратих и той ме попита дали познавам общата ни фр(явно не знаеше)и аз викам да. А по това време той беше със нея навън. И тя започна да ми пише дали го харесвам и съм сигурна че той я е накарал да сме се срещали и така нататък. И после като се прибра явно утях искаше да излезем но аз отказах не знам с какъв акъл но много съжалявам в момента, а си писахме разни такива леки флиртаджийски закачки, поиска ми номера но му го дадох като се видяхме. И той ме покани за на следващия ден и аз се съгласих. И се срещнахме говорихме се много хубаво и накрая на раздяла ме прегърна и така.

На другия ден той ми писа пръв, което за мен беше странно защото знам че не обича той да е пръв и на другия ден излязохме, с неговата компания избиза отделно и с мен отделно само да отбележа и обикновенно ходим на места където няма много хора. този път бяхме на една поляна. И повреме на тази среща се случиха странни неща
-най вече си говорехме много хубаво пак
-откъсна ви едно цвете и ми го даде
-и съм забелязала че си оплита в думите си може би от притеснение не знам
-имаше едни такива уж непринудени докосвания, с мотив на закачка
-каза ми че харесва очите ми
-беше малко стръмно и той хвана ръката ми за да не падна
-минахме по заобиколния път защото през прекия ми каза че може да се надера
-говори 4 езика и на два от тях ми каза че съм красива
-питаше ме разни въпроси и тн. и на раздяла пак ме прегърна


В деня в който трябваше да заминава ми писа пак пръв и след 2 дни му писах аз и той ми каза че ще се връща за постоянно и че ще ме държи в течение за кога се прибира пита ме как си, аз казах зле, той няколко пъти ме кара да му разказвам но му казах ако се видим и ден след като би трябвало да е тук но не съм сигурна му писах как си, сийна ми го веднага и ме пита и мен, викам и аз и пак го сийна светкавично сякаш не е излизал, писах кп и ми го сийна само и излезе въпреки че и преди ми е сийнвал и е излизал и знам че му е традиция

И не знам какво да правя, ако не се бяха случили всички тези неща нямаше да се занимавам изобщо но не искам да се отказвам от него, имам предвид че той е хубаво момче, готин характер има и тн но е голям инат :):)тренира всеки ден не пие не пуши или тем подобни и затова ви моля за съвет, не е като да съм го съсипвала със съобщения даже напротив, чувала съм че мъж се печели с безразличие но не знам дали е вярно. Много ви благодаря ако сте го прочели цялото, на някои места имаше нужда от подробности и затова е доста дълго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: ab0a001bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, мпже да е имал работа или да е боил зает с нещо... От едно сийване не можеш да си сигурна за чувствата му. Звънни му по телефона и в прав текст го попитай защо не ти отговаря. Очевидно е, че момчето има някакви чувства към теб, вижда се, че и ти го харесваш. Бори се за него.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 897d5a648a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Филм

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c04826e658
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   АВТОРКАТА: Благодаря ти,номер 1,но още не ми е отговорил и не знам какво означава и дали да му звъня.
До номер 2 съгласна съм че звучи като сюжет на филм,даже и аз съм си го мислила,но за жалост е реално и за това помолих за съвет.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 58bc19fad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На мен ролята на общата ви приятелка не ми харесва. Тя може да го харесва и да го сваля по този начин, като уж те сватосва теб с него. Изобщо ако можеш я изключи от вашите отношения.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c04826e658
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   АВТОРКАТА:До номер 6, не спокойно тя си има вече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker