Да избера сигурното или да гонят дивото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да избера сигурното или да гонят дивото
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1024 пъти
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 16 години. От скоро си имам приятел. Там е и моят проблем. Той е добро и симпатично момче, държи се добре с мен. С 2 години по-голям е, ако това има значение. Само че аз не съм все още напълно сигурна в чувствата си към него, определено ми е приятен, но не знам дали достатъчно, за да бъдем заедно като двойка. Честно казано не се чувствам особено привлечена към него, нещо не ми достига като че ли, но не мога да преценя какво. По-скоро в момента го приемам като един контакт, възможност за излизане и за убиване на времето. Не съм влюбена (всъщност никога не съм била, много съм претенциозна) и не знам дали бих могла да бъда.
Имам нужда от съвет от хора с повече опит от моя, но в момента няма точно с кого да разговарям. Чудя се дали просто ми трябва още време, така да се каже "любовта" да се появи или просто трябва да прекъсна контакта си с него, защото не искам да го заблуждава или да си играя с него, а мисля че и той усеща моето колебание и дори студенина на моменти.
Объркана съм много в момента, наскоро преживях и разочарование свързано с друго момче ( те двамата се познават впрочем) и това все още ме държи и ме дърпа назад, но не искам да се впускам в тази история.
Благодаря на всеки, който е отделил време да прочете историята ми и да напише коментар :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: a4d6d6544b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези неща се решават ПРЕДИ да тръгнеш с някой мъж, не след това. Скъсай с него и му обясни точно какви са чувствата. Ти в момента просто го използваш.
И един съвет от мен - гледай си уроците и не се занимавай с гаджета ако нямаш истински чувства. Губиш си само времето и енергията, а малко ти остава - ако сега не се мобилизираш и не вземеш добър успех, кога? И твоят момент ще дойде, ще срещнеш мъж или момче, което ще харесаш истински, ще има любов, ще има привличане и така нататък, но до тогава губиш и своето, и времето на момчетата като тръгваш с тях без чувства.
Такива като теб рискуват да са винаги във връзка, просто защото не искат да са сами и така няма как да срещнете Любовта, защото може би мъжът, който е е за теб няма да ти обърне внимание, след като си обвъзана. Ако сега не отвикнеш от това поведение, ти до 30 г. ще се моташ с разни момчета без любов и накрая ще се омъжеш и за такъв мъж, защото ще ти е дошло времето... и никога може да не срещнеш любовта или да се вкараш във филми с изневери и любовници
Всяка подобна жена е почнала като теб - с ходене с момчета, които дори не харесваш само заради идеята да не си сама.
ж33

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: af059c4df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с номер 1. Колкото повече бавиш нещата, толкова повече объркваш момчето.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1013f3b701
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-добре бъди честна с него и не му давай напразни надежди. Ако просто си търсиш някого с когото да излизате понякога, може да си останете приятели, но просто не е честно да се правиш на привлечена към него, когато не си. Освен това колкото по-бързо му кажеш истината толкова по-добре, защото колкото повече време минава, толкова по-наранен ще се почувства като разбере истината. Просто не е честно да му вдъхваш празни надежди.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7fa8e9b2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Колкото до номер 1, благодаря ти за мнението, само че не знам откъде прецени, че аз искам да съм винаги във връзка и накрая ще се омъжа за мъж, който не ме обича.. и не знам си още какви теории и развития, не мисля че някой тийнейджър изобщо знае какво точно иска и разбира кой си струва времето, и кой не. По-спокойно на всички 30 тука, много се вживявате и се злобите и критикувате в крайна сметка още ДЕЦА.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker