Как отслабнах с над 20кг. И все още свалям!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как отслабнах с над 20кг. И все още свалям!!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2541 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години, което тежеше 111. 9 кг при височина 172. Можете да си представите как съм изглеждала. В момента тежа под 91. 2(не съм се мерила от седмица) и това за по-малко от 3 месеца без спорт. Искам да ви кажа, че съм пробвала страшно много неща, но нищо никога не ми е помогнало. Режимът на който съм сега е направен от професионалист, така че е напълно здравословен. Ако имате и вие проблем като моя, може да оставите един коментар, за да направим нещо по въпроса. Не си мислете, че мързела и липсата на мотивация са вашия пробелм и заради тях не можете да отслабнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 745483e38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Темата беше "как". Лично аз не разбрах как.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 98d569acbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За всички килограми е различно затова не споделям как, защото няма да подейства на хора с повече или с по-малко за сваляне)) Ако имаш проблеми може да ти направя един..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9ee59572c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз имам точно 20кг за сваляне, ако споделиш как, цена няма да имаш :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3dc9906a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сподели всеки ще прецени дали да пробва

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 550ccfafdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм 160 висока и съм 65 килограма, бих искала да сваля 10-15 кг. Ще ми кажеш ли как?

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 61ee340fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сутрин - чаша топла вода - 250мл. ; кис.мляко - 200гр нискомаслено със ябълка,круша или праскова (може да ги нарежеш в млякото)
Междинна закуска - плод,варено яйце или сурови ядки - 30гр.
Обяд - 250-300гр. Зеленчуци, боб,грах,леща - 250гр. Или месо -150гр (без свинско)
Междинна Закуска - варено яйце,сурови ядки-30гр. Или извара -100гр с краставица и домат
Вечеря - като закуската но без плод

Вода се пие литър На 25 килограма

Ако ти е много гладно така може отначало да вечеряш зеленчуци с боб,грах или леща

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 61ee340fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако имаш въпроси питай. Режимът е изготвен с цел да сваляш от мазнините ,не от мускулната маса. Затова е толкова постен. Отначало е доста трудно и може да се чувстваш изморен/а, но след това няма и да усешташ глад.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c1e135a130
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   То хубаво, ама това не е по-различно от всички останали диети. С една дума - глад. Аз лично с това не мога да се наям посмъртно. Не знам колко е ефективна диетата, но за повечето се съмнявам да изкарат на нея повече от месе-два, след което схемата е позната - йо-йо.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 61ee340fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към номер 4 - проблема е там, че хора който имат да свалят по-малко трябва да ядат по-малко като грамаж
Към номер 5 - постнах режима, но при теб зеленчуците трябва да са - 250гр, боб, грах, леща - 200гр. И месо - 100гр.. Ако нещо не ти помага - пиши ми. По принцип ако се спазва стриктно и без спорт може да се свали 0, 5кг до 1кг. , а със спорт около 2 кг и нещо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 61ee340fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега по принцип това е здравословно хранене и няма йо йо ефект. Направена е от консултант по здравословно хранене на Herbalife. Моят режим е с продукти на herbalife , но тъй като продуктите са скъпи и не всички могат да си ги позволят , аз споделям режима без тях. Но ако те интересуват продуктите и ценова листа може да кажеш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 12c93143cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До Авторката - аз се занимавам с диетология. Поздравявам те за успехите, но честно казано режимът ти на хранене не е нито здравословен, нито дългосрочно ще ти донесе добри резултати.
Отслабваш много, защото си млад човек и растеж. Спряла си чрез този режим боклуците, с които си се тъпчила преди това, но това не означава, че няма да свършиш пак на старите колограми и отгоре.
Става дума за много ниско калоричен, но богат на ВЪГЛЕХИДРАТИ режим. Дори на протеини не е богат, на мазнини също. Копира известната Японска диета в голяма степен с много плодове и други прости въглехидрати като боба. Не трябва голямо познание, за да направиш подобна диета.
Тази диета не може да бъде начин на живот, защото липсват важни аминокиселини, месо, риба, млечни продукти и интересно - ЗЕЛЕНЧУЦИ липсват. С две думи ще доведе до дефицити и Авторката след това естествено ще се нахвърли на храната. Друг проблем при ниско калоричните диети е, че метаболизмът се разбива. Тоест ако преди в покой Авторката е горила да кажем 1400 калории, сега ще гори 1200 калории. Предпрограмира се така йо-йо ефектът.
Опасното на ниско калоричните режими е йо-йото. Има хора, които цял живот са на диета - Марта Вачкова да кажем.
Винаги се започва със затлъстяване в детството или юношество, при някои хора след бременност или някакъв вид стрес. После почват с първата диета и отслабват, защото организмът още работи на макс и иска също да се оттърве от излишното тегло. Проблемът е, че тялото си има нещо като памет - запаметява, че вече храната е оскъдна и на макс сваля потреблението си, а после като се върнете на нормалното си хранене (причината и за дебелеенето ви на първо време), тялото почва неистово да складира мазнини за следващия „гладен“ период. Така след около -1-2 години такива като Авторката са на същото ниво като преди диетата плюс някое килце отгоре. Пак се почва с диетите и така нататък - накрая свършват на операционната маса за махкане на част от стомаха.

Аз затова ви препоръчвам да следвате режим, който не е диета, а може и ТРЯБВА да се превърне в начин на живот, в постоянният ви начин на хранене.
Такива режими са ниско въглехидратните режими (обратното точно на този на Авторката) и високи на протеини и мазнини режими. Особено за хората над 30 г. са подходящи, защото много по-зле можем да се справим с въглехидратите от младежите.
Ако някой се интересува как да отслабне ТРАЙНО, здравословно БЕЗ ДА СИ ТЕГЛИ ХРАНАТА И БЕЗ ДА БРОИ КАЛОРИИ
Четете в интернет за Paleo/LCHF режима - Палео, ниско въглехидратни и богати на мазнини диети.

Истинските професионалисти, спортисти ядат по този начин. Ето ви линк

http://fitbg.net/paleo-dietata-kakvo-predstavliava-i-zashto-e-tolkova-populiarna/

Има в края на статията и линкове към класиците в Палео с рецепти и цели хранителни режими

Този начин на хранене е добър също и срещу диабет и епилепсия, сърдечно съдови заболявания и изчиства цялото тяло. Много холивудски звезди са на него не заради отслабване, а за да живеят по-кълго -Мик Джагър, Салма Хайек и Гуенет Парлоу са най-известните сред тях

С Палео няма да отслабнете 20 кила за 2 месеца, но пък ще отслабнете трайно и най-важното - здравословно. Това е режим на хранене, не е диета - тоест цял живот се яде по този начин. Отслабва се към 1-1.5 кг. на седмица само мазнини, а в началото се изхвърлят много течности, така че може и 5 кг. да свалите първата седмица

Някои споменаха режима на Руми. Обожавам Руми, много начетен човек, но нейният режим е също ниско калоричен, ниско маслен. Много по-добре е от този на Авторката, но има същия проблем - йо-йото. На мен ми е правила професионална програма и се чувствахме ужасно. Нейното пак е диета, не е начин на хранене и живот
Упражненията на Руми обаче са перфектни.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5743c3fea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н11, аз в момента съм на Кето диета, но нямам за сваляне 10-15кг, а едни 2-3 мазнини. Разликата между кето и палео мисля, че е че не ядеш плодове, защото имат фруктоза, а това е най-гадната захар за кетоза. Ако трябва да бъда честен, за тези два месеца на външен вид нямам големи промени, на кантар свалих може би 2-3кг, но като се гледам в огледалото има още, но имам чувството, че нещо съм в застой. Ще видя какво мога да променя - много ми обягват зеленчуците. Нито не съм свикнал да ям, нито повечето ми са вкусни. Предпочитам обикновените като краставица, домат, лук и т. н. (обаче обичам авокадо) Повечето месо почва да ми втръсва като че ли, но пък се научих да готвя страхотни вкусотийки с например бадемово/кокосово брашно, крема сирене и т. н. А и обожавам млечни продукти, но гледам да не прекалявам, а и не пия краве мляко, защото е много богато на захари. Мисля, ч1е даже се чувствам по-добре на тази "диета", но не мисля да я карам вечно. Ти би ли споделила ако знаеш нещо за нея? Все още се опитвам да стигна оптимални нива на мазнини на ден, дори чисто масло ми е вкусно... А и от многото протеини на тази диета, наистина ли те изритват от кетоза? Бях чел на доста места, че е така. Главно мазнини се ядат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker