Как да оправя нещата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да оправя нещата?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 907 пъти
Здравейте!
От известно време се колебая дали да пиша и тук и в крайна сметка реших да го направя. Ще започна отначало.
Момиче съм, на 17 години. Имам приятел, с който сме заедно вече повече от година. Той е 6 години по-голям от мен. В началото всичко беше перфектно. Говорехме си по цели нощи, постоянно бяхме заедно, сексът беше невероятен абе, както е всяка връка в началото. След няколко месеца той започна собствен бизнес. Бях много щастлива за него и винаги е имал цялата ми подкрепа. Скоро обаче започнаха проблемите. Когато имахме среща, той заспиваше и повечето пъти така и не идваше. Започнахме да се караме за секс(което не е нормално според мен). Той ме обвиняваше, че не правя нищо, с което да го изненадам, че не предлагам различни пози, много често започна да се случва да му пада(с извинение), което абсолютно не е нормално в период, в който двама души трябва да се желаят неистово. Веднъж бях прекалено уморена и не бях в настроение за секс след което, както можете да се досетите, последва скандал. Нещата не отиваха на добре. Имаше период на затишие, през който той ми сподели много лични неща, които дори родителите и приятелите му не знаят. Почувствах го много близък след това изявление. Първите месеци не искаше да ме запознае с родитулите си, мислеше, че е много рано. Както и да е, най-накрая се запознахме, не ме харесаха и започнаха постаянно да му говорят за бившата му. Повярвайте, сърцето ми си преобръща отново докато пиша. Открих цяла папка с нейни снимки(голи) на телефона му въпреки, че беше категоричен, че дори не иска да я вижда повече. Майка му неведнъж ме е нагрубявала ужасно. Той ме е гонил. По въпроса с работата му, от няколко месеца работя за него(без заплащане, разбира се. Наричам го помощ. ) всеки ден, нерядко повече от него. Прекъснах контакт с всичките си приятели момчета, за бар да не става на въпрос. Чашато преля, когато не ми позволи да отида на басейн с приятелки или да започна много добре платена работа, защото не му е приятно. А знае, че имам да изплащам сметки, които много трудно се покриват с джобни. Беше проблем и да отида на панаир с приятелка и гаджето и. Приятелките ми мислят, че съм луда да работя толкова месеци за без пари, за което не съм получила дори едно благодаря. Поради тази причина буквално не ходим никъде, освен у тях, защото, разбирате ли, той винаги е прекалено уморен за каквото и да било. Напоследък и за секс. Опитвам се да проявя разбиране към него, но понякога се чудя накъде вървя. Скоро му направих изненада, за която пестих усилено 2 месеца, по случай първата ни година и докато празнувахме, разбрах, че е търсил бившата си във фейсбук. И последно, да не забравяме, че има прятелка с която се познават от години, която обаче е имала сексуални намерения към него, държи се ужасно с мен и той въпреки това не прекъсва контакт с нея, нито ме защитава.
Не искам съвет дали да се разделим, ще ви помоля за съвет как да оправя нещата, защото искам да си остана с него.
П. С. Забравих да спомена, че когато не оправя леглото у тях или не предложа аз да претопля яденето вместо него следва сърдене и каране. Смятам, че помощта която му давам е повече от достатъчна, но ще ми е интересно да чуя вашето мнение. Блодаря ви за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: f42041fb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно имаш психически проблем, че да седиш при човек, който те използва максимално и явно не те обича, сама знаеш какви ще са съветите тук. Да обобщим - работиш му без пари, слугуваш му, никъде не излизаш, отделил те е от приятели, обижда те, тормози те, нещо като затворник си, не те защитава от нападки, съответно търпиш и грозно отношение от майка му и близки "приятелки", изневерява ти емоционално, ако не и реално, сексът е лош, да не кажа липсващ и т.н. Хайде сега кажи какво ти има психически, че да седиш при него? Вдигаш си задничето, казваш му всичко това, което си написала и го напускаш. Ето това му викам аз оправяне на нещата. Едва на 17 си и си се превърнала в подметката му. Той разбира се, понеже те няма за нищо, ще те заплаши и тормози, може и да се разкая УЖ, няма да си изпусне робинчето току така. Сама знаеш, че трябва да си твърда и друг път не позволявай подобно използване и отношение. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d5f2e67516
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си искам предишното момче, което беше спокойно и усмихнато. Отне му два месеца търпение, докато се съглася да започнем връзка и се интересуваше толкова много от мен, въпреки че мен изобщо не ме беше грижа къде е и какво прави. Явно наистина на мъжете трудното им е по-интересно. Дали пък не се дължи на това, че работи по 13-14 часа дневно с по 3 часа сън на вечер толкова месеци без почивка? Опитвам се да проявя разбиране.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eafcba464f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен е спрял да те обича. Освен това ако майка му му говори непрекъснато против теб, е възможно да го е настроила срещу теб. Не може да върнеш миналото. Не му работи без пари. Излизай с приятелки. А за да не може да прави секс, вероятно го прави другаде. Не се измъчвай, не тъгувай за миналото, ами се раздели с него и си търси друг, който ще те обича и уважава, а няма да те използва. Само на 17 г. Си, защо позволяваш да те третира по този начин?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f42041fb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, ти искаш да го оправдаеш, но няма смисъл, защото това, че е избрал да бачка нон стоп, не означава, че трябва да те третира като безплатна робиня и боклук, нали? На твое място ще проведа един сериозен разговор, ще му изясня причините и ще си бия шута, друг е въпроса, че явно не искаш да си щастлива.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b005979fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не, секса вече си е наред. Проблемът беше във времето, когато се карахме за това, понеже той е много опитен, а аз...
Убедена съм в момчето си, че не изневерява. Както казах, спи по не повече от 3-4 часа на вечер и това е от месеци.
Искам си момчето, това е. Познавам го и искам да си го върна, а не да се разделям с него

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker