Мислите ли,че е твърде голям за мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мислите ли,че е твърде голям за мен?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2335 пъти
Здравейте на всички, пиша тук, за да Ви помоля за съвет.
Аз съм момиче на 15 години. Има едно момче, което адски много ме харесва и аз него също. Много искам да станем близки и да имаме връзка, но едно нещо ме спира.
Сестра ми ми каза, че е бил много голям за мен. Той е на 21, учи. Много симпатично и добро момче. Исках да знам вие какво мислите, смятате ли, че е много голям за мен, какво е вашето мнение?
Дори може да кажете колко най-голям според вас трябва да бъде приятеля ми. Благодаря предварително, надявам се да публикуват историята ми, защото не искам да направя някаква грешка. :)'

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: d0c947c1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 21 и си пада по 15 годишни? Нещо не е наред. Не се хвърляй в подобни връзки, не приключват добре. Ориентирай се към момчетата, които поне все още са в училище.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a75453432c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е твърде голям, но сигурно няма да изтрае връзката ви. Само имай предвид че може да те бройка за секс, така че гледай да не му пускаш поне до 17 . Дотогава ако толкова сте загорели и двамата, дейтвайте с ръце и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e11383a817
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Когато бяхме в 10 клас моя съученичка имаше приятел на 23 г. Първоначално всичко беше наред, но като мина половин година той започна упорито да настоява да правят секс, а тя все още беше девствена и не беше готова за тази стъпка. Той уж проявяваше разбиране, че още е малка и в крайна сметка пак настояваше да стане неговото. Скоро след това се разделиха. Права е сестра ти на този етап няма как да ви се получат нещата! Ако беше поне на 20 нямаше да е кой знае какъв проблем, но ти си още дете и сте на различни етапи от живота. Остави и си търси момче между 15 и 18 г. ж24

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4a674d6a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, мила, това е разлика от 6 години не мисля че е проблем. Сестра ми е по-голяма от нейния мъж точно с 6 години и се разбират чудесно. Хубаво за една връзка е двамата партньори да са на еднаква възраст. Но най-хубаво е момчето да е по-голямо от момичето с няколко години. Той ще ти бъде като батко и ще те научи на много неща. А и нали казват че момичета на твойта възраст си падат по батковци! По-важно е да си пасвате като характери и да се харесвате и да се разбирате. Щом казваш че момчето е добро и учи още по-добре за теб. Сега както си на 15 ако си падаше по някой 30 - 40 годишен тогава нещата нямаше да са много в ред! Но щом става дума за 5, 6 години разлика не мисля че това трябва изобщо да е проблем!
За щастието и успеха на една връзка не винаги годините са определящи! Успех!
От мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6a6ae0f706
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Малко е странно, че 21 годишен мъж иска да ходи с 15 г. Момиче. Вие сте на различен етап в живота си. Ти си тийнейджърка. А той е мъж. Ти се вълнуваш от юношески неща, а той -от мъжки. Не знам за какво бихте си говорили. Защото връзката не е само секс. А и с това изчакай.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4a674d6a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   № 4: Ще допълня - каква е гаранцията че ако с него сте на една и съща възраст всичко ще ви е наред и всичко ще ви върви по мед и масло!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9100a13c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако ти беше по-голяма, нямаше да е такъв проблем. По-голямо значение има възрастовата група, не до там годините (педофилията е изключение, естествено). В момента съм първи курс в университета и много бързо ми стана ясно, че нищо не е както в училище, хората са различни, мисленето се променя, изобщо... на 17 не ми се струваше, че ще е кой знае колко по-различно и не виждах проблем във връзка ученик/студент, но сега мисля по друг начин. Дори да тръгнете заедно, малко е вероятно да ви се получи връзката. Сестра ти е права. Ако ти беше на 18-19, добре, но още си малка и ще попаднеш в среда на по-големи, за което ти е рано.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0defd52502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По принцип си зависи от човека, а не от възрастта. И не разликата е проблема, а етапът в живота ви. Защото като си на 20 е нормално да ходиш с 26-годишен човек, но ми е странно като си на 21 защо да се занимаваш с някой на 15 (нищо лично). 15 е най-мощната пуберска фаза, а от един младеж на 21 се очаква тъкмо да излиза от тийн глупостите, да е съсредоточен в други неща и следователно да не се занимава с тийнейджърки. Може да се окаже незрял "играч". Но наистина си е до хора. Защо не го опознаеш първо като приятел? От стабилно приятелство излизат най-истинските връзки. Пък ми звучиш като зряло момиче и затова може да те е харесал. Да не съдим прибързано. Но внимавай :) и късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b687c0aa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Треньорът, който ме научи да играя тенис, сега е на 37 и преди няколко години се ожени за дългогодишната си приятелка, с която са се запознали, когато той е бил на 21, а тя... на 15 :) Разбират си се идеално.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dff349bc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 6 : Знам, че няма 100 % гаранция, но поне като са на една и съща или по - близка възраст ще са на един акъл. А и какво друго освен секс може да иска той от едно 15 г. момиче? Свестните момчета на неговата възраст се занимават с момичета или на тяхната или на по-близка до тяхната възраст, а не с малолетни и непълнолетни момиченца!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f3ff9a0709
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   По принцип 20 и няколко годишните, които се занимават с момичета на твоите години са хора, които чисто психически и на емоционално ниво някак просто са изостанали от своите връстници. И като цяло имат затруднена комуникация с жени на тяхната възраст.

Това не винаги означава, че са по - глупави, по - малко оправни от връстниците си, с по - малко самочувствие... но понякога точно това си означава.

В твоите очи, а и в на не малко други тинейджърки, разбира се един такъв буди супер възхищение, точно поради факта, че е по - голям, а вие, по - малките често имате предварително изградени представи, а и сте много по - лесни за впечтляване хора като по - малки на години и още подрастващи - особено на чисто емоционално ниво.

Но, щом е някой, който не се прави на лош и опасен, то няма проблем да излизаш с него.
Обикновено такива връзки ги приключва момичето, защото до 1-3 години просто го израства това 5, 6, 8, а в някои случаи и 10 години по - голямо момче. Казвам не случайно 'момче'.

Дори усещам, че номер4 е супер солидарен с този 21 годишен точно, защото е наясно с това, което вече ти обясних по - горе.
(а в номер6 пак го виждаме вече с една направо крещяща типично мъжка солидарност ;))

Хайде авторке, успех с гадженцето. Ама все пак - бъди умна!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cf90a50a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм на 15 и наскоро имах афера с едно момче на 21 - същата дилема, става ли, не става ли. Смело мога да твърдя, че съм доста зряла за възрастта си и компанията ми е главно от момчета и момичета по на 20 години /тоест, не само аз смятам, че съм по-зряла/. Както и да е, нещата с момчето не ни провървяха, защото той не можеше да забрави бившата си и ми предложи да сме приятели за секс. Достойнството ми не ми позволи да му стана личната курвичка, колкото и симпатии да имах към него. Не поддържаме контакт. В крайна сметка колкото и да се харесвате, колкото и да се чакате, сексът е нещо човешко и той няма как да не го иска. Така че, опитай се да си намериш момче на твоята/нашата възраст. Надявам се да ни послушаш, защото нищо хубаво няма да излезе накрая.

И в крайна сметка трябва да имаш напредвид, че 6 години не са много. Просто годините на които е той и на които сме ние са доста различни. Ние имаме училище, тинейджърски драми, а той - пълнолетен, вече отговорности на голям човек, работа и така нататък. Но не знаеш, един ден животът може да ви срешне отново и да можете да сте заедно. Успех, знай, че любов винаги има!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8a40fef51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Виж, 6 години разлика са и много и малко. Във вашия случай са много, защото ти си още ученичка, до вчера си била дете, а той е мъж и най-вероятно има работа и собствени доходи. И както са ти казали и хората коментирали преди мен, в момента сте на съвсем различен етап от развитието си. Ако обаче ти беше на 20, а той на 26, е тогава нещата щяха да са доста различни и тези 6 години нямаше да са от такова значение. Въпреки, че дори и тогава разликата във възрастта щеше да си проличи. Говоря ти от опит. С вече бившия ми мъж имахме 8 години разлика. В началото всичко беше ок, когато се запознахме аз бях на 20, той на 28, обаче с течение на годините просто се разминахме във вижданията си за живота. Аз тепърва учех в университета, когато той вече градеше кариера и съответно искаше семейство и деца, а аз смятах, че съм твърде млада за това. Още по-драматични станаха нещата когато той мина 40. Ами започна да се държи като "чичко", не му се ходеше никъде, нямаше желание за нищо, а аз от своя страна исках след работа да се видим с приятели, през уикенда да излезем извън града и т. н. И в крайна сметка се стигна до разрив. Е, не казвам, че само тези 8 години за причината, но и те допринесоха. Така, че съветът ми е бъдете си приятели, винаги е хубаво да имаш някой, по-зрял и по-опитен от теб, който да ти помага и да те посъветва при нужда, но не започвай романтична връзка с него. Да, знам на 15 е страшно секси и готино да имаш гадже на 20 , но много често такива връзки не изтрайват дълго и накрая оставаш с разбито сърце. А иначе няма универсална рецепта колко трябва да идеалната връзка между двама души и това, че с някой сте на една възраст съвсем не е гаранция, че ще ви се получи, но най-добре потърси някой около твоята възраст и по-важното на същия етап от развитието си и със сходни виждания за живота. Защото то хубаво е да има сексуално и физическо привличане, но за една истинска връзка си трябва и нещо много повече. А имено да имате общи интереси и виждания за нещата. А иначе тепърва ще има да се влюбваш и да имаш всякакви гаджета, преди да намериш правилния човек, но няма лошо да си спестиш някое друго разочарование и разбиване на сърцето, защото боли много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker