Поредните подигравки в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредните подигравки в училище
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1072 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Живея в не много малък и същевременно не много голям град. Много мислих преди да се реша да пиша, защото не знам как могат да реагират другите, но с времето осъзнах, че няма от какво да се страхувам. Моят проблем е следният: не съм много чувствителна по принцип, но подигравките които ми отправят някои хора от моят клас относно някои черти на външния ми вид леко ме засягат. Повечето от класа ми за радост са добронамерени и разбрани хора, но има и такива меко казано кифли, за които няма нищо по-важно от външния вид и когато видят някой който се е променил започват подигравателно да го сочат с пръст, да клюкарят по негов адрес и да се хихикат все едно е станало кой знае какво. Подигравките които отправят към мен са относно веждите ми, защото съм решила да ги направя малко по- тънки. Не мисля че е станало кой знае какво, все пак всеки има пълното право да се променя и другите нямат никакво право да му се месят. Подигравките започнаха още миналата година и тогава си казах че не трябва да ме засяга това което отправят другите към мен, но подигравката се задълбочи и сега не знам какво да правя. Най- лошото е че не съм аз единствената жертва на която могат да се подиграват някои от, , скъпите" ми съученици. Подиграват се и на други относно тяхното телосложение, височина т. н. и това е много жалко за тях, защото не всеки се е родил перфектен с перфектна фигура и лице, но всеки е уникален по свой си начин, независимо дали е дебел, кльощав, грозен или красив. Важното е да имаме добър характер и да приемаме хората с техните недостатъци и красоти, но някои кифли за съжаление не го осъзнават и това е жалко! Искам да ме посъветвате как да постъпя и дали изобщо трябва да ми пука какво мислят те въпреки че знам какъв ще е отговора. Благодаря за отделеното внимание. :))))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7270fe809c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е, в по-малките районни на родната ни родина, която според почти всички трябва да обичаме само щото сме се родили в нея.
Мен ме биеха 2 години и то в един от най-големите градове, макар че момичета почти нямаше, сега естествено тея дето са живи, работят по строежите и още 30 години нямат.
Общо взето българщината обхваща със страховити размери всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2b6a0db9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен също ми се подиграваха в училище, но аз намерих решение на проблема. Имаше един дървен пергел в стаята - за чертане на окръжности на черната дъска. Сега сигурно нямате такива на новите ви бели дъски, но когато аз бях ученик, имаше. Та когато един започна нещо да ми се подиграва, че съм дребен и слабичък, хванах пергела и му издрънчах главата с него. Малко му пукнах главата, но схвана намека. Да знаеш, че когато си дете, такива неща ти ги прощават бързо и не може да те вкарат в затвор или нещо такова. Най-много да те мъмрят или като мен да ме извикат при директорката, ама какво толкова. Повече не са ми се подигравали.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9f41f268aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Минала съм го това. Отвръщаш със същото, едва ли са перфектни. Оглеждаш ги хууубавичко и ги почваш. Другите пострадали също да постъпват така. Почват ги и вие с подигравките още от вратата :) Точно за 5 дни ще схванат за какво иде реч и ще спрат :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker