Имам проблем с общуването. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам проблем с общуването.
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1504 пъти
Та историята е следната,аз съм в 11 клас ,момиче и имам известни затруднения с общуването.От малка съм по неразговорлива и трудно завързвам приятелства.Понякога си мисля ,че това което ще кажа не е от значение или пък , че ще изгубя времето на човека с когото общувам или пък ,че хората като цяло не искат да общуват с мен и т.н .Знам ,че това е изключително погрешно мислене и работя по въпроса... .Също така имах и извести семейни проблеми ,които допринесоха за нежеланието ми да общувам освен ,че се затруднявах и настроението ми почти винаги беше лошо.Както и да е вече нямам тези семейни проблеми и гледам с доста по-позитивна страна на нещата .По-голямата част от съучениците ми в 8-ми клас бяха непознати за мен понеже ни разместиха след матурите .Та аз седях около единствените хора ,които познавах преди разместването . Тогава все още бях в лошият си период така че не ми беше никак до завързване на нови приятелства .Иначе общувах с групичката от хора около мен, те обаче също са малко по-затворени и сякаш сме се изолирали от класа,което не ми харесва .Проблемът с уменията ми да общувам се подобряваха малко по малко с годините .Сега мога да общувам горе долу с 4-5 човека от класа извън групичката ми(която е от 4)(общо взето мога да кажа че само 2-ма души са ми приятни и мога да нарека приятели за сега) . Като цяло вече ми се иска да опозная и другите ,но човек с когото са в един клас ,а не са имали дори един разговор е малко странно изведнъж да започне да говори с тях.Не знам как след толкова време мога да се приобщя . По принцип ,ако някой ме заговори пръв мога да продължа но не знам как аз бих могла да заговоря човек пръв след като 3 години не съм .Не искам да се чувствам неудобно когато се случи да седя до някого от тях нито пък те да се чувстват неудобно.Просто не знам как да започна.Само да добавя ,че в къщи и когато познавам някого от по-дълго време говоря доста не е като да съм затворена постоянно... .От време на време се чувствам по-разговорлива понякога обаче дори и с групичката ми не мога да разговарям ,защо просто не знам за какво .Бих се включила към техните разговори ,но те честно казано често са ми малко скучни .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 36aeda7147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей видях, че темата е стара и реших да питам и аз съм момче 11 клас и имам същите проблеми като теб, та успя ли да се справиш с този проблем?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a71c89f7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Оу, закъснях с 4 години...


Но все пак моя съвет:

Ще свикнеш, просто приеми съдбата. Явно на някои хора им е писано да са мразени и отхвърлени. Ами просто им покажи колко по добра си от тях в абсолютно всичко и че не ти трябва никой.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker