След като ми се случи нещо хубаво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

След като ми се случи нещо хубаво
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1672 пъти
Здравейте!!!
Искам да споделя нещо с вас и да се опитам да намеря решение с вас. И дали има хора на които това нещо им се случва в живота.

При мен...ВИНАГИ (абсолютно) и без изключение, когато му се случи нещо хубаво или се почувствам добре и си кажа: Ей, колко хубав е живота...в рамките на 1-2 часа всичко се срива.
Не знам законите на Мърфи ли са, аз ли съм кърък или всичко е срещу мен, а съдбата ми се подиграва.

На 21 съм. И ето някой от нещата, които аз вече ги приемам за нещо нормално.

Най-ранното ми подобно събите беше преди няколко дена. Взех заплата от работа и в същият ден, прибирайки се си изгубих някъде портмонето. Сега освен, че нямам пари, но трябва да си изкарвам и нови документи за които трябва да дам пари.

Миналият месец бях болен...(температура, хрема) тъкмо се оправих и си ударих коляното (капачката) и 2 дена не можех да ставам от леглото.

Тъкмо си кажа това момиче с което съм е идеална, обичам я и всичко е ОК - тя ми изневери с бившия си.

Въобще...какво да ви кажа тук около мен е пълно с такива случаи в ежедневието ми. Даже на моменти ми е трагикомично ако трябва да съм честен.

Има ли такъв карък като мен?
*Значи...държа да кажа, че и много хубави неща ми са се случвали в живота. Но веднага след като ми се случи нещо хубаво...то едва ли не върви ръка за ръка с нещо два пъти по лошо.
Доста съм отчаян вече ако трябва да съм честен.

Хубав ден ви желая и дано на вас ви се случват само хубави неща (без лошите - предхождащи) !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 62a638d0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само едно мога да ти кажа-не повтаряй думата карък, защото като че ли думите могат да предизвикват събития. Като ти се случи нещо кофти, кажи си: "Ееее, слава Богу, че само с това се отървах"

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8eb116ce6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи си натална карта и виж как са ти разположени планетите там. Може би имаш някой лош аспект или кофти планета на "подходящо"място, което ти предизвиква лошоте събития в живота.
За справка, изгледай клипчетата на Ванеса Виденова :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 29f15b73cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Към номер 2 - човека дори и да има лош аспект или кофти планета на "подходящо" място в наталната си карта той с какяо може да промени нещата? Не всеки избира коя планета къде да му се намира, затова коментара ти беше излишен. Хубаво е да научи малко за астрономията и да - Ванеса Виденова е точния човек, от който да се научи безплатно, но той търси съвет!
Момче - не употребявай думата "карък" и тем подобни. Винаги мисли позитивно на нещата. Чети книги. Научи се да бъдеш щастлив, въпреки нещата, които ти се случват в живота. Уверявам те, че един ден ще се смееш за това, когато се сетиш!
Изпращам ти много любов и позитивна енергия!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0c7aa767a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 2, кaк се прaви нaтaлнa кaртa? Не знaм точният чaс нa рaждaне, сaмо приблизителен. Не съм aвторът.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3aee251952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има си хубави периоди в живота на човек, както и лоши. Такъв е животът.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 34ee714e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Загубените пари не са от карък, а от невнимание. Във всяко едно нещо намирай положителното. Получавай заплатата по банков път. Така при загуба на портфейла, няма да загубиш всичките си пари. Вярно, че няма да можеш да ги изтеглиш, но можеш да блокнеш сметката си и картата, и да не ти ги вземат.
Явно около тебе са все двамата Идеал Петров и брат му Кофти. Аз не знам дали съм бил в такова положение, защото във всеки провал, аз виждам положителната страна и след секунда, вече не е провал за мене.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 14de6a1b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обикновено в живота ти се случва това което помниш. Ако помниш повече лошите неща, ще се пишеш карък. Ако помниш предимно хубавите - късметлия. А истината винаги е някъде по средата. Винаги едното от двете(хубаво или лошо) е малко в повече. Но в крайна сметка е въпрос ти как се научиш да гледаш на нещата. Обикновено човешкия мозък така е устроен че приема доброто и хубавото за даденост и отчита само лошото което му се случва. Затова и почти всеки срещнат е "карък" и "Марко Тотев". А именно самия Марко Тотев е бил успял човек с доста късмет в живота си, но и досега името му е нарицателно за "карък", заради една игра на покер....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cc9068787f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Невидима семейна лоялност. Имаш в рода си хора, които също се възприемат за каръци. Подсъзнателно предизвикваш всички тези събития, за да си лоялен към семейния модел.

до 2: Ванеса е повърхностен feel-good "астролог" за жадните маси. И такива трябва да има, но ако търсиш истинско осъзнаване не е правилния избор.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c698e4c51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има една мисъл, че животът е 10% това, което ти се случва и 90% това как го възприемаш. Да не кажа абсолютно всичко, но повечето неща в живота са въпрос на възприятие и на емоционално състояние. Ще ти дам пример със себе си. По принцип винаги съм вярвала, че имам невероятен късмет и че в каквато и ситуация да попадна ще се намери начин да се измъкна леко и да извлека положителното. Преди година обаче изпаднах в депресия вследствие на някои промени в живота ми и мнението ми за уникалния ми късмет се обърна на 360 градуса. Започнах да мисля точно като теб с разликата, че аз не откривах нещо хубаво, което да ми се е случило дори и за кратко. Имах чувството, че съм непоправим карък, че за нищо не ме бива и даже не си обяснявах как преди може да съм си мислела, че имам някакъв късмет. Затова малко по-късно осъзнах, че късметът не е висша сила, спусната отгоре на определени богоизбрани хора, а просто въпрос на нагласа. Тъй че не искам да заключвам категорично, че такова нещо като късмет не съществува, но да кажем, че базирайки се на личните си разсъждения, съм малко скептична, че го има. Късметът е мисъл, дали тази мисъл ще е лоша или хубава зависи от нас и от това как се чувстваме. В живота на всеки човек се случват и хубави, и лоши неща. Въпросът е на кои си склонен да обръщаш по-голямо внимание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker