В първия момент, в който се усетя, че изпитвам няква симпатия към някоя и бам тряс а у губя си торбата с хитрините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В първия момент, в който се усетя, че изпитвам няква симпатия към някоя и бам тряс а у губя си торбата с хитрините
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3481 пъти
Hello everybody :) Досега не съм писал тук, макар че винаги когато мога хвърлям по някое око. Виждам, че тука стабилно се помага на хората с проблеми, та се надявам (макар и да съм леко скептично настроен) че ще съумеете да ми помогнете.

Та straight to the point. Готин съм, хората ме търсят да излизаме, по биричка, лафче а у. Особено с жените ми е мн забавно да излизаме на по лафче, разходка, шопинг. Най-добри приятелки имам към 7-8, но до там бе! В първия момент, в който се усетя, че изпитвам няква симпатия към някоя и бам тряс а у губя си торбата с хитрините, почвам да пелтечя и потъвам като капитана на Титаник, макар че аз за разлика от него знам едно, две нещица за жените/айсбергите. Е стане ли така, квото и да правя немога се измъкна от тази дупка. Се едно съм на изпит по полупроводникови елементи, а съм учил биологична химия. Такива ги мъдря тогава, че после ми идва да си забия главата у земята като някъв щраус от срам. Още по лошото е, че повечето мацки ми дават 2ри шанс да излезем пак, сякаш им е забавно да са излагам.

Та квото и да правя не мога се абстрахирам от тва, че аз искам да стане нещо с тази девойка. Кажете някоя стратегия за медитация или там нещо от сорта незнам, съмнявам се да съм само аз с подобен проблем. Споделете ако има такива като мен сред вас каааак аджеба сте го преодоляли, щото аз немога. Тва го забелязах преди години, ама баш ся реших да навляза по дълбоко, понеже миналата седмица срещнах страааааащната девойка. Всичко на 6, визия, акъл, поведения, просто такава за каквато съм сънувал само. И на всичкото отгоре приятелката ни(която ни запозна) ми вика, че и тя ме харесала. Е то по добре да не ми го беше казвала(то добре, че ми го каза след като се разделихме вечерта де). Айде със здраве и съм напълно сериозен, за всеки който ми даде некъв ценен съвет, да оставя и по 1 адрес скайпче/телефонче а у, че да го почерпим биричка. Айде пак със здраве!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 188307c956
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените не са за развеждане, а за чукане! Когато разбереш това всичко ще се оправи.

М29

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f40ea45736
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, не мисля че си прав...
доста повърхностен ми се виждаш... а уж си на 29г... . Ц! резил

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2ca6772d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Успокой се малко де. То веднъж ще се притесниш, два пъти, три пъти и после ще се научиш да овладяваш тази треска. Аз съм същата с мъжете - даже един, който ме отхвърли, ми беше казал, че ме счита за лабилна и се притеснил да не би да се удавя (понеже бяхме на море като ми го каза). Смешно заключение - истината беше, че толкова се бях влюбила в него, че внимавах за всяка една думичка, всяка една интонация, та чак треперех от вълнение. След като девойката показва интерес към теб, поне по-сложното е минало - не се налага да прекарваш време в чудене какво мисли тя или да се променяш специално, за да те хареса. Нали си гледал Hitch - там има една реплика: Тя е казала ДА, когато е можела да каже НЕ, т. е. тя е казала, че я интересуваш, като могла да каже, че не си нейн тип примерно. Стартирай от това и въз основа на тази увереност опознавай нея и представяй себе си. Като понаучиш детайли от нейния живот и душевност, ще си по-спокоен. Успех и по-смело :о)
G.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 932253d0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   straight to the point - капитанът на титаник е знаел много повече от теб и за жени и за айсберги и съм готов на бас, че е бил женен. този аргумент отпада.

срамът е лека форма на неудобство и неувереност, не точно страх и никой щраус няма да си забие главата в земята по този случаи. тези животинки са достатъчно големи и силни да ти отнесат главата с един точен ритник. и този аргумент отпада.

що се касае торбата с" хитринките" ... ти искаш да хитруваш и да се правиш на много смешен и забавен или да разговаряш с момиче? в един нормален разговор шегите не са основния фактор - освен ако не искаш да играеш ролята на клоуна. не го казвам с лошо, и аз съм шегобиец, но само с шегички и лафчета силно се съмнявам че ще постигнеш желания резултат.

аз и до ден днешен имам задръжки при първоначален контакт със срещуположния пол, но го преодолявам сравнително бързо като се заслушвам в какво идва от среща и не държа темата само върху себе си и 'торбата с шегите'. да говорш с някого си е истинско умение - нужна практика и поука от грешките. не те познавам лично, та не мога да ти дам конкретен съвет, но ми се струва, че ако намалиш малко всички тези 'а у'-та и сравнения с капитани и полупроводници ще е по-добре:)
успех!

М.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f7999348dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ^Приятел тия сравнения ги направих ей тай просто:) Не се насочвай толкова към тях. Иначе мерси за критиката.

Автора~

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 932253d0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   не си единствен шегобиец... тук такива много се навъртат:)))
чувството за хумор краси човека и го прави интересен и привлекателен, но има и други качества които трябва да се развиват:)

М.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3c7aef6d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич как може да имаш 7-8 най-добри приятелки...караш ме да си вадя странни заключения, че не си достатъчно настъпателен с жените. А гледам, май обичаш да си говориш "като на лафче" дори и на сериозни теми. Тука ти е грешката - като говориш сериозно бъди сериозен, като се майтапиш се смей, иначе ставаш клоун, който се държи неадекватно в съответната ситуация.
И след като си попаднал на момиче, което толкова ти харесва вземи си разплети езика, ходи запали 1 свещ, пък накрая си мръдни пръста и завърти един телефон, та да я поканиш на среща, ама гледай да спазваш последователността на действията, които ти казах. А не да се окаже, че накрая палиш свеща, щото ти е беден речника да опишеш как те е отрязала :-D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker