Самокритична... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самокритична...
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1021 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16г. Ще ви помоля за някой и друг съвет...
И така както написах по-горе на 16г. съм. Имам си семейство, добри приятели и хора, на които мога да разчитам, но просто вече не искам да ги занимавам с моите комплекси и какво ли не. На тях им е писнало от мен със сигурност. Дори някои не ми вярват понякога.
С мен попринцип почти винаги нещо не е наред. Да, здрава съм опитвам се да живея пълноценно понеже съм едва в началото, но винаги се случва нещо гадно около мен или с мен.
Не ми върви почти в нищо. Имам много малко самочуствие, адски съм объркана, притеснявам се супер много, имам проблеми с окосмяването, с килограмите и не съм от най-хубавите момичета. Някои се престрашават и ми казват, че ме харесват заради характера ми. Няма нищо лошо в това даже се радвам, но просто понякога ми се иска да има и нещо повече от това. Искам да ме харесват и на външен вид. Всичките комплекси, които ви изредих са постоянно в глават ми. Аз съм много самокритична и не знам понякога как да постъпя с даден момент. Дори сега сякаш всичко става наопаки. Случват се доста гадни неща с мои близки, а на мен гадни неща. (Мислила съм и за самоубийтво... направо ме е срам понякога)Просто наистина не знам какво да правя. Супер нерешителен човек съм и винаги се обиждам и критикувам. Някой ако може да ми помогне с някой и друг съвет ще му бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 223b21d718
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Концентрираш се твърде много върху проблемите, вместо върху възможни решения. За окосмяването решението е просто - самобръсначка, кола маска и т. н. Всички жени преминават през същите процедури. Поговори с майка си ако имаш нужда от практическа помощ по въпроса. Когато станеш независима, ако тези неща ти се струват досадни можеш да преминеш процедура по лазерна епилация и т. н.
За теглото е нужно малко повече усилие - спортуване и диета, но задължително изготвена специално за теб от диетолог. Резултатите няма да дойдат отведнъж, но с времето ще се получи.
Щом имаш добър характер и дори те харесват момчетата заради това, когато видят че започнеш да полагаш усилия за външния си вид ще започнат да ти обръщат повече внимание, дори без да си постигнала крайния резултат.

Желая ти успех.

П. П. Самоубийството е най-голямата глупост която може да направи човек. Изобщо не се замисляй по темата, минавал съм през подобни идеи и не носят нищо добро.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6556a3d9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Комплексите са нещо нормално в тийнейджърска възраст. Започни да спортуваш активно или ходи на танци. така ще отслабнеш и ще се чувстваш много по-добре. Отиди на козметик за окосмяването. А другото... Забавлявай се и се радвай на младостта си. Всичко рано или късно ще се оправи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c0f10fea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Можеш ли да направиш нещо за тези проблеми с външността? Ако можеш - направи. Ако не можеш - приеми ги. Ако можеш, но не правиш - тогава ти си си виновна и трябва да видиш защо не правиш. Ако не можеш да направиш нищо - приемаш си физическата същност и се развиваш в други посоки.

Аз лично предполагам (съдейки по себе си), че можеш да направиш неща за външния си вид, но не ги правиш от мързел и липса на амбиции и задвижване, както и от страх (страх, че ако се промениш радикално може родителите ти или приятелите ти да не те приемат). Може би не можеш да оправиш всичко, но можеш да оправиш достатъчно, че да се чувстваш по-добре пред другите хора. Решаваш и го правиш, бавно, но славно. Това е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker