Моята объркана история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята объркана история
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1236 пъти
Здравейте от много време искам да споделя моята история, но се колебаех до днес! Аз съм на 15 не съм типичната кифла изкарвам добри оценки и не съм като повечето днешни момичета!
Накратко харесвам едно момче от 2 години. С него се познаваме от малки, излизаме понякога в една компания, говорим си, учим в едно училище абе направо много общи неща. Забравих да спомена че сме един випуск. На скоро през ваканцията това момче имаше рожден ден и аз реших да му пиша и в пожеланието вмъкнах намек че искам да му кажа нещо обаче нямам смелост. Когато той имаше рожден ден аз бях на почивка. След като се прибрах разбрах че той е почнал да излиза в друга компания и имаше много редки случаи в които го виждах, но все пак го виждах. Но аз съм срамежлив човек и не му казах че го харесвам въпреки че всичките ни общи приятели знаят и всеки ме пита какво ще правя с него смисъл имам ли намерения да му призная в очите или пък да тръгна с него. Постоянно по-близките ми момчета ми казват че той ме харесва обаче го е страх да не го отрежа и затова не ми казва нищо. Всички ми повтарят един живот живееш кажи му кажи му. Но аз все още се колебая. Какво ще ме посъветвате? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 90e42ffb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като са ти казали, че той се интересува от теб, прояви инициатива. Можеш да го поканиш първо в обща компания, да се заговорите и така -от дума, на дума, както се казва...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 517ac15834
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами сприятелете се във фейсбук, примерно, коемнтирайте общи теми и постепенно се сближавайте.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8d706b7160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Директно му кажи че ти е приятно да общувате и го харесваш. Не знам защо е нужно да третирате подобни неща със сериозността на силно влюбване. Ако те е страх от това как ще се постъпи ако не споделя чувствата ти, замисли се дали всъщност си заслужава да го харесваш в такъв случай. Ако наистина е свестен но не ги споделя - няма драма, на всеки се случва да го отрежат. Ако пък чувствата ти са споделени - печелите и двамата.
Претегли добрия и лошия вариант и ще разбереш че имаш много повече за печелене отколкото за губене. Още повече щом твоите приятели вече знаят че го харесваш, не виждам какъв е проблема.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 184e5d76c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато един човек опита нещо ново, той поема риска, че може и да се провали, но когато изобщо не опита, вероятността да пожъне успех е дори по-малка. Естествено, понякога в живота всичко се случва сякаш с магическа пръчка, все едно е било написано предварително, но в повечето ситуации трябва да промениш нещо, за да получиш различен от обичайния резултат. Случвало ми се е всички да ми говорят, че даден човек ме харесва, а всъщност да не е било така, случвало ми се е и никой да не предполага за дадени чувства, а те да са си реален факт. Докато си стоиш и се чудиш ти губиш време, той може и да те харесва, но надали ще те чака вечно. Кажи му, че много ти допада като човек, викай го да излизате заедно, създай възможности да се опознаете и да се отпуснете един пред друг. Ти няма какво да губиш, в най-лошия случай той няма да отвръща на чувствата ти, но поне ще си разбрала за какво иде реч и няма да си чакала дъжд в пустиня, самонавивайки се, че сушата ще приключи.

Знаеш ли, ти не си написала тази тема, за да получиш съвет, ти си знаела, че всички ще те съветват да споделиш чувствата си и си искала точно това... някой да ти даде смелост.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fc90efe335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката благодаря на всички за коментарите и подкрепата! Към номер 1 понякога излизаме заедно, но в последно време това е рядкост към номер 2 когато си пишем двамата то е за да му дам някаква домашна или нещо подобно до номер 3 наистина до сега не съм се замисляла за добрите и лошите варианти и сега до номер 4 коментара който прочетох толкова много пъти прав си трябваше ми точно това един тласък и все пак един живот живея и ще действам! Благодаря на всички за коментарите!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c12561e4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Приятелите ти са прави. Кажи му, преди да е станало късно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker