Липсва ми дългата коса! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липсва ми дългата коса!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1390 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години.
Цял живот съм имала дълга коса до кръста. Тази година обаче се сбогувах с нея заради една глупост, от която съжалявам много!
Бях влюбена в едно момче, което харесва момичета с къси коси и реших просто ей така да грабна ножица и да се направя на улигофрен. Сега имам момчешко къса коса, която наподобява визията на Джъстин Биибър от първите му песни. Грозна съм с къса коса, а бях много хубава с дълга. Седмица по-късно след подстрижката разбрах грешката си! Момчето си беше намерило гадже, а тя даже бременна с него и познайте! Тя беше с къса коса!
Много съжалявам за постъпката си! Вече мина един месец, а косата ми е дръпнала само 1 см. Моля ви дайте ми някъкви съвети поне до половин година да ми порасне до врата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: e8499f8d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Косата ще ти порасне не се притеснявай повече се тревожа за умствените ти възможности като ти гледам правописните грешки!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0365c3cf66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сложи си треси!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ca2c3caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, последно не разбрахме
а) момчето си е хванало гадже, което е било бременно
б) двамата са били бременни заедно
г) въпросното момиче с къса коса, майка ли му е, че е била бременна с него?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 980ef7d766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз на 14 направих същата глупост. Харесвах едно момче, което си падаше по една позната, която носеше къса коса. Аз реших, че явно харесва момичета с къси коси и си отрязах моята. Беше ми дълга до под плешките, а я отрязал до под ушите. Е, младежът така и не ми обърна внимание, само дето се орезилих. На мен по принцип ми стои добре късата коса, но аз обичам да ми е по-дълга и да я връзвам, къдря, изправям и т. н. Та, по твоят въпрос - какво да ти кажа, освен да чакаш да ти порасне. Въоръжи се с търпение. Каквото и да я правиш, можеш да подобриш вида й, но не й да я накараш да расте по-бързо. Средно косата расте на месец с 1 - 1. 5 см и всичко си е генетично, независимо от мазила и т. н.
Ж22

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1366f2ded9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма какво друго да ти кажем, освен, че ще порасне. Не се притеснявай. Грижи се за нея, ползвай балсами и подхранващи маски, за да израстне здрав косъм. Като бях по-малка я бях пуснала до кръста, но не полагах особени грижи за нея и в краищата (последната една педя) беше тънка и гадна.
Не знам какво ме прихвана миналия януари, но я отрязах до раменете. Толкова много съжалявах, то бяха сълзи и сополи, един месец ходих вързана на кокче, защото ме беше срам да се покажа. Оттогава пак я пускам, но се грижа много повече за нея и расте хубава и гъста. В момента е до средата на гърба. След може би година ще стигна до целта - малко над кръста.
Не се притеснявай и най-вече не прави повече глупости заради момчета. И аз съм си харесала сега едно момче, което ми каза, че харесва жени с къси коси (е не само, харесва и дълги де), но никога не бих си пипнала косата заради него или който и да е. Момчетата, които се занимават с теб, очевидно те харесват такава. Който иска да те променя, да си търси друга според вкуса му.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c0a291381
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Косата расте. Има едни много хубави маски с масла и какво ли не малко скъпички ще отнеме известно време да порасне, а и не косата е всичко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7c67c194dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката до коментар 1 - Никога не съм била достатъчно умна... Факт е, че не ме бива в нищо и никога не ме е бивало. Неграмотна съм и го знам. Нямам време да уча, защото гледам брат си. Както и да е, това няма значение, защото утре може и да ми хрумне да се самоубия, лично аз се чудя на акъла си, ако изобщо имам такъв...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c24be810ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момичетата с къса коса са по-интересни от масата, актуално е и седи сладко - подчертава лицето по готин начин. Просто се научи да я оформяш интересно, а ако искаш да седи по-различно - купи си готина лента за коса и се вържи с панделка, потърси в google за да видиш ''short hair bandana'', сложи една очна линия и си трепач. Сигурна съм, че ако я оформиш интересно ще си супер яка! Ако държиш да порасне по-бързо, не се притеснявай - тя ще порасне неусетно така или иначе... но ето някои хитринки - грижи се правилно за нея, прави си маски за растеж, ползвай хининова вода... Има и специални витамини, които спомагат растежа на косата и ноктите. А относно момчето, ти си само на 16, живота е пред тебе и съм сигурна, че ще ти се случат прекрасни неща и ще срещнеш подходящото момче, колкото и да не ти се вярва, просто си още мъничка. Урока от цялата работа е да слушаш вътрешния си глас и да не се променяш заради никой мъж занапред, в случая е коса и расте, но много жени си съсипват живота с манипулативни мъже и променят характера си и цялата си същност само и само да се харесат. А не е това начина, момчето ако е точно ще те харесва с къса, с дълга и с всякаква коса, важното е ти как се чувстваш добре и себе си. И не се връзвай на коментарите, има навсякъде такива, това че си допуснала някаква грешка не те прави глупава! Точно обратното според мен си много борбено и умно момиче щом се грижиш за брат си, това е повече от похвално! Ще изживееш страхотни моменти след всички свои трудности и ще оцениш своето щастие :) Успех мила, имай повече самочувствие, защото заслужаваш и ходи с високо вдигната глава!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker