Всички си мислят, е съм доброто момиченце, което не може да наруши правилата...а дали е така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички си мислят, е съм доброто момиченце, което не може да наруши правилата...а дали е така?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4674 пъти
Здрасти на всички!
Мисля, че заглавието говори само по себе си. ;)
Всички си мислят, че съм неспособна да направя нещо щуро, да нарушя някое правило или едва ли не, да убия и муха... . а дали е така? Майка ми и баща ми, ми имат пълно доверие. Изобщо не се притесняват да ме оставят сама вкъщи за... да кажем 2-3 дни. Дори много често са го правели. Мисля, че са в голяма грешка... все пак не трябва да имаш толкова голямо доверие в 14-годишно момиче, нали?

За да ми имат толкова голямо доверие, значи съм го заслужила, но те си нямат и на представа какво ми се върти в главата. Толкова пъти ми се е искало да натопя някой за нещо, да направя нещо гадно... не знам точно и аз какво, просто нещо от което някой ще страда. Зловещо, нали? !

Каквото и да направя никой няма да заподозре, че съм аз. Хората, които ме познават ме мислят за порцеланова кукла, която с милото си личице може да заплени всеки. Баба ми много често ме нарича"Кукличката на баба" или "Мойто ангелче" и т. н. ;)Както ви казах, в главата ми се въртят ужасни мисли. (не си мислете, че искам да убивам някого :Д)Но всеки път тази обич от страна на близките ми, ме спира да направя каквоот и да било. Не искам да ги нараня, не искам да се разочароват от мен. Сигурна съм, че сега не можете да ме разберете, за това ще ви дам един пример.

В класа ми има само някакви... как да ви обясня, нали знаете вечният проблем--->аутсайдерът мразещ надутите глупаци, който си мислят, че са нещо повече от другите...
Е да кажем, че аз съм този аутсайдер. В училище нямам ИСТИНСКИ приятели. Имам жалко подобие на приятели. Говоря си с тях споделяме си това-онова, но... всеки говори зад гърба на другия. Две момичета от класа ми, си мислят, че са мноог хитри и аз не виждам маските им. Правят се на мои приятелки, но в същото време чакат само да разберат нещо по-специално за мен и отиват и разказват на всички, мислейки си, че аз не мога да се досетя, че са те. Не им се сърдя, нито ги мразя за това, все пак.. аз правя същото. ;)Ведбъж мноог ме хвана яд на една от тях, ще я нарека "К". Та тази "К"реши, че понеже баща й е богат и влиятелен човек, може да се разхожда из училище и да тормози всеки, който смята, че е по нисш от нея. Има едно момиче от другия клас, което не е добре нещо с очите. Не знам какво й е точно, а и ми е неудобно да я питам. Не искам да се чувства различна и да си мислим, че е изрод. Мисля, че е кривогледа или... не знам и аз точно. Но очите са й някакси странни... както и да е та тази "К", реши, че й е скучно и започна да се заяжда с това момиче. Наричаше я ---->кривогледа маймуна, изрод, грешка на природата... ъм какво друго беше... извънземно и т. н. Всички, които бяха там се спукаха от смях, а това момиче се сви в ъгъла и не смееше да каже нищо. В този момент така ми се искаше да стана и да и изкривя АЗ очите на тая чапла, но ме спря мисълта"И какво като го направя? Татенцето й ще изкара мен виновна. ;)И разбира се ще й се размине, както винаги става. "Та такам... ясно ми стана, че съм пълна пъзла и нищо не мога да направя. Реших, че ще ми мине гневът към тази, но уви. Така я намразих, че не можете да си представите. Мислих само, как да я прецакам. Исках да се тръшка, да реве, очите и да кървясат от плач, нерви и болка. По едно време, не можех да се здържам повече. Отидох на другият ден на училище, първият час имахме Български език, при една изкуфяла даскалка. Тази жена много мрази да се говори нещо лошо по нейн адрес. За това реших, първо да направя нещо малко, което ще доведе до нещо голямо. Написах на едно шкафче "Госпожа ----- е дърта пенсия, която гълта лакомо. " и отдлу написах прякора на "К"--->сърцеразбивачката. След няколко дни даскалицата го видя ;) и разбира се с репутацията на "К" никой не се усъмни, че е способна на това. Учителката се разбесня, бащата на "К" беше всеки ден в училище, но уви... изключиха я. (DeViL)Чувството беше страхотно. Не мога да ви го обипа. Само с едно изречение и я съсипах. Гледах я как се дере пред кабинета на директора, но никой не искаше изобщо да я слуша. (мухахахахахаах). И сега идва лошото... започнах да правя мръсно на всеки. Малко като ме подразни някой... и просто ми идваха всякакви идей. Както ви казах... правя нещо малко, което води до нещо голямо. Най-страшното е, че не изпитвам никакви огризения.
И какво стана сега? Всички си мислят, че съм ангелче, а си нямат и на представа какво ми се върти в главата. Наистина не искма да е така, но не мога да спра. За сега никой не ме подозира за нищо от нещата, които станаха, но до кога?

Моля ви, кажете какво да правя? :(
П. С. Според вас правилно ли постъпих, като натопих така "К"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9215c428f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено, най - смотана тема пускана някога!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 769a58fcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо бе? Мен пък ме израдва. Но... да не се превърне в мания?????:)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8530bfa438
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Абе не можела да спре.. пълната простотия си съчинила. Нямаш ли някаква съвест!? Я се замисли, каква е реалната причина за твоето желание да отмъстиш на момичето, което са изгонили? Дали е агресията върху невинното момиче с увредените очи или твои лични интереси? И си много наивна, щом не цениш доверието, което хората имат в теб - веднъж загубиш ли го, няма връщане назад!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 793301f03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aми според мен добре си постъпила като си защитила онова момиче тая К ли ква е да дой при мене и със 5 думи ще я разрева сигурна съм. Но недей да прецакваш секи, защото се ще се намери някой да ти го върне също :Д. Но така ще знаят, че не ставаш за бъзици и че можеш да се защитаваш точно такова момиче търся (за приятелки имам предвид ) ако искаш остави е-майл да разменим скайп на 15 съм.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1b4f7e6dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Някоя беше писала, че й нямат вяра за нищо, та може да издирите в този сайт какво е...

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 74e90e6df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хаха, май завиждаш на тея момичета, а!? А замисляла ли си се, че на тях просто не им пука, че знаеш какво говорят за теб. Еми и аз да бях и на мене нямаше да ми пука. А защо трябва да им правиш мръсно. А ти дори не си защитила онова момиче, защото не си посмяла. Можела си само да го направиш, ПРИ УСЛОВИЕ, че никой не знае, че си ти. Да ти кажа-колкото теб съм и го гледам от другата страна. Кой знае някои хора колко са ми насъбрали, но да са дошли да ми го кажат - НЕ! А на такива като теб всеки може да им се опули. И не оставая с грешно впечатление, не се мисля за велика и нещо подобно. Само на най-добрата ми приятелка мога да имам вяра и да й кажа всичко. Останалите са просто обкръжение ; ) Мисля, че доста си насъбрала и това, че не можеш да застанеш срещу НИКОГО няма да ти отрази добре.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b77519eef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Онази К. настина си е заслужавала някой да я сложи на място. Но да правиш мърсотии на хората е подло. Честният човек воюва очи в очи. Вярвай ми, някой ден всичките ти мърсотии ще излязат на яве и тогава не искам да съм на твое място... Ще си искаш обратно доверието, но няма да го имаш! Точно като К. пред вратата на директора. Каквото щеш прави, но го прави открито. Така може и да не си всеобща любимка, но ще те уважават, даже и да не го признават. Сегашното ти поведение е отвратително. Спри, докато не е станало прекалено късно. Бъди достоен човек!

Борония (също училищен аутсайдер, но никога подлец!)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: be8a06fa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Доверието е едно от най трудните "неща" за печелене... не знам как си го спечелила, но знай, че ще ти е много зле положението ако всички изгубят доверие в теб.
Хайде мога да се съглася за това което си направила с тази с "К", все пак всеки си намира майстора, рано или късно...

P.S Аз лично съм страдал от такива добри момиченца като теб - гледаш я много добра, мила, усмихната... а всъщност е едно голямо зло в кожата на "сладкото момиченце" Не бъди и ти такава ,)

>>> Тишански <<<

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2f839affd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако и останалите са като тази, то няма причина да не ги накажеш. В тази страна твърде много хора се мислят за недосегаеми още от ранна детска въраст. "Не е грешно да откраднеш от крадец" според една поговорка, така че не е подло да тормозиш човек, който издевателства с по-слабите. Така има смисъл, а не като направиш лошо на човек, който е добър и не е навредил на никого. Но чак пък на всеки! Не е нормално обаче да наказваш свестните хора заради лошото си настроение. Дано не си се превърнала в нова К вместо в някой, който наказва лошите!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 95da29fb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изводът е, че ти си се превърнала в тази споменатата" К" ! ! ! Ти сама каза, че тя обиждала, правела мръсно без да разбере нейното семейство! С теб става същото... Ти каза, че се радваш от това, че правиш мръсно на хората и никой от семейството ти не знае каква си всъщност! Същата си като тази" к" ...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 040a396d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ох, деца! Спрете малко с филмите и започнете да си учите уроците!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 93b1b8b8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами гледай да не правиш много гадни неща, все пак ми сли и те как се чувстват. Но ако някой/я си го заслужава...мачкаш до край!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2deb107e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   В този живот трябва да бъдеш гаден :) хареса ми тази история и мисля че си направила добре.. не е хубаво по силния да мачка по слабите и да се мисли за нещо повече от всички :) само недеи да прекаляваш защото доверието което имат родителите ти може лесно да се развали :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: beb59c9640
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ние имаме една съученичка която се лепи на всяко момче и така един ден решихме да си отмастим написахме на едно лисче "предлагам ти да не се гледаш в огледалото защото ще видиш кучешката си всъщност-и отдолу в едно сърце= една тъпотия която не помня. Щом го намери започна да разпитва всеки но май за съжеление разбра че е най-добрата ми фр (и тя участва) но не ни пука (тази К" на нашето училище искаше да ме прецака че съм и откраднала шибаните пари) и накрая обвиниха едно друго момиче Мале колко я мразя. И също като теб всички мислят че съм ангелче И ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ МЕ ХАРЕСВАТ но не знаят че още малко и ще и намеря къщатаи ще сложа на всякаде бензин и като влезе да го запаля... Ах колко добре ми дойде като написах тези неща. Скоро ще имам и по зел мухаха нека станем съюзнички :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b1a51dcecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   и мен мама ме възпитава да съм мила, добра учтива и какво? само обиди, подигравки и използвачество, дори момчетата не ме забелязваха. сега съм нахална, клюкаря и правя като теб мръсотиики бия се даже с момчета и всичко с еоправи. даже имам и вече предложения от момчета, намерих си и момичета приятелки, същите като мен разбира се, а преди нямах никого. така че си на прав път, живота е такъв, ако си добродушен ще те смачкат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker