Имам курвенско излъчване,а не съм такава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам курвенско излъчване,а не съм такава
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3654 пъти
Здравейте, скоро няколко приятелки ми казаха, че съм се облякла като курва... не бях гола, бях с черно боди с дълъг ръкав и хип-хоп анцуг, т. е. всичко беше покрито, нищо не се виждаше, освен това си бях сплела косата на две плитки на края ги бях завързала с розови панделки. На мен като цяло стила ми е такъв, модерен, момичешки, малко бунтарски, не мога да се обличам по друг начин, защото само така се харесвам. Странното е, че повечето ми приятелки се обличат по същия начин, но на мен стояло курвенско и кифленско, а на тях не. Обяснението беше, че на мен излъчването ми било някакво такова курвенско, мръснишко, перверзно едва ли не и за това било по-добре да не се обличам така, докато при тях не стояло така кифленско. Исках да попитам как да реша този проблем, как да си променя стила на обличане или по-точно излъчването, а не стила, за да не ме мислят за някое курве?? Само да уточня, че тези момичета са ми много близки приятелки и щом казват, че изглеждам така, значи наистина нещо ги е накарало да го мислят, не го казват от завист или нещо подобно. Предполагам, че до известна степен проблема ми е от там, че те са маааалко по-мъжкарани, докато на мен ми казват, че съм типичната женственост, кокетка, аз съм и бивша балерина, дори са ме бъзикали, че докато ходя си въртя задника :D Не го правя нарочно, просто е голям, като на бразилките, и докато ходя той сам си се върти. Косата ми е дълга до дупето, естествено права, освен това и тенът ми е по-тъмен, абе точно като латино момиче. Освен това в лицето съм детска, на 18 съм, а бе взимат за 14-15. Гърдите ми са средни, чашка С. Познавам едно момиче с доооста по големи, вече в D-то, изглеждат супер големи и въпреки това пак не стои толкова вулгарно с някоя прилепнала блузка. Това ми пречи и в отношенията с момчетата, защото ме приемат само като парче, а не като момиче за сериозна връзка. Приятелките ми ги закачат малко по-малко от мен, но когато го правят винаги са сериозни момчета, докато мен ме закачат всички, защото се надяват да им вържа... Искам и аз като тях да мога да се обличам както си искам, без да стои курвенско и вулгарно и да ме приемат хората на сериозно, как да го постигна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4736d93a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Единствения съвет, който мога да ти дам е да не се променяш заради никой. Живеем един живот-носи каквото ти харесва. Да, възможно е приятелките ти да са искрени и коментарите им да не са породени от злоба или завист, но ако това е стила ти и се чувстваш добре в този тип дрехи, катотвои приятелки трябва да уважат избора ти. Курва се става с постъпки, не с конкретен стил на обличане. Да не говорим, че повечето жени се опитват да бъдат толкова атрактивни за мъжете. Радвай се, че ти го постигаш без да се разголваш. А и ако излъчването ти е такова и с чувал да се облечеш то няма да се промени. Явно в това ти е чара и няма нищо лошо да привлечеш някой мъж с това, а после да го задържиш с характер и поведение. Бъди себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 81311be91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тези твои 'приятелки' много, ама много яко ти ЗАВИЖДАТ !!!
Защото явно имаш много по - хубаво тяло от тях, а сигурно и много по - красиво лице.
ОБЛИЧАЙ СЕ КАКТО ТИ ХАРЕСВА И НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ПРИКАЗКИТЕ НА ТЕЗИ ТЪПИ КОКОШЧИЦИ. Нека се пукат от яд, защото го залужават!

За момчетата: за да те взимат на сериозно момчетата трябва ДА РАЗВИВАШ ЛИЧНОСТТА СИ - да се интересуваш от различни неща, да четеш книги, да гледаш научно-популярни филми. Като общуваш с тях да ги изслушваш какво ти говорят. Като говориш да не викаш, смисъл ако си се ентусиазирала нещо да не се дръжиш лигаво, пискливо такова, а малко по - сдържано, ама не и другата крайност - да седиш тиха и като пън.

И както ти казах - външния си вид не променяй, наблегни на личностните си качества! Ама се подготви психически отсега, че истински приятелки момичета няма да имаш.. най - вероятно.

Жена на 29

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e95381bd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Само от заглавието как съм се смял. Браво! Управи ми настроението:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 965561cc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На авторката ми е трудно да дам конкретен отговор, защото не знам как точно излгежда и какво излъчване има. Само от думи не мога да се ориентирам.

Но на номер 2 ще кажа, че изобщо няма значение за един мъж жената колко научно-популярни филма е изгледала, а има значение най-вече какво поведение има и какви разбирания също. Ако разбиранията и поведението си е ОК, книгите и филмите са без значение.

Всъщност ако си е курва, книгите също не помагат особено.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fcf6acee22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами завиждат, това е. Аз съм момиче, но изглеждам невинно-точно затова започнах да нося червено червило, да добавям детайли ако дантела, голи рамене/гръб които излъчват и тази част от мен.
Познавам жена с такова излъчване каквото ти описваш. Ами може и да го има това начално излъчване, да сексуалността и вероятно бие в тавана обаче е вид чар. Има си дълготрайни връзки, мъжете са луди по нея.
Може би бих те посъветвала да добавиш повече ризи, да се обличаш по-елегантно. Елегантното е секси по малко по-прикрит начин, но не е незабележим, напротив- всички се обръщат след теб ако комбинираш дрехите правилно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8e95daeb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Проблема ти не е в дрехите, а в излъчването. Ако една жена има такова "излъчване" и в дрехи на монахиня да я облечеш те ще й стоят курвенски.
А излъчването мило дете е държанието, в флиртуването с знаците на тялото, в походката, в мимиките, дори в погледа. Без значение колко си красива, без значение колко хубаво тяло имаш, без значение е дори гола да ходиш. Точно така една жена която уважава себе си флиртува само с любимия а не с всички мъже. А докато няма любим човек до себе си не флиртува с никого преди да го е харесала за свой обожател. Флиртът е знак за мъжете, едва ли не покана да се пробват. Жената която уважава себе си, може да мине чисто гола сред стотици мъже и пак никой нито да й подсвирне, нито да я закачи и даже може да ги накара да я уважават и да си свалят палтото за да я покрият, колкото и хубава да е тя. На 98% от мъжете докато не им дадеш знак че е възможно да те имат не биха посмели да си го помислят, само изнасилвачите посягат неканени.
Така започни от походката, пробвай да се движиш по права линия срещу огледало без чупка в кръста. Манекенките примерно правят чупка в кръста на всяко преместване на крак с цел въртене на дупе. Това имат предвид хората като ти казват въртиш си задник, и то няма нищо общо нито с големината му нито с формата му, въртенето на дупе идва от кръста. Не е нормално да ходиш като на подиум по улицата.
Можеш също да спреш да си сплиташ косата на две плитки, ако не си наясно това е детска прическа, и доста порно филми използват тази прическа за да подмладят актрисите си, тази прическа ти отнема от възрастта, Момиче над 18 с такава прическа кани мъжете които са гледали порно, една усмивка и мил поглед и те са изплезили език, държанието също ти отнема от възрастта.
И т.н. не ми се пише сега ако решиш че имаш нужда да продължа питай и ще кажа какво да направиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4736d93a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абсолютно всичко, което мисля аз и съветът, който бих ти дал е описано от коментар номер 2. Аз също съм на 29 и от собствен опит ти казвам- ЗАВИЖДАТ ТИ и то много яко, защото си много по-сексапилна от тях, а така на тях, бидейки до теб не им върви с момчетата.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f3474cad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Говорят така, защото сгурно си по-красива от тях. Сигурно мъжете ти отделят повече внимание и те ти завиждат. Хич да не ти пука. Обличай се както на теб ти е кеф.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0cc2fae345
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо искам да кажа, че чашка С не е точно средна, по-скоро си с прилично големи гърди. За нещо нормално се води В.

Сега по темата. Ще ти обясня от къде идва проблемът ти по възможно най-простия начин. В момента всички харесват момичета с бразилски дупета, големи гърди, плоски коремчета, дълги коси, чипо носле, големи устни и лек тен. Е ? Ако се вписваш в повечето от това описание, то е нормално хората да те приемат за сексуален обект. Какво ще правиш със стила си и с излъчването си е твое решение. Ако една жена е красива и без грим, ако има хубаво тяло и си личи и с раздърпани дрехи, това е.

Има как да си смениш стила на обличане, да не следваш модите, да промениш и косата си и всичко, но не виждам особен смисъл. Момчетата все ще забелязват как изглеждаш и все ще ти хвърлят по някой поглед и ще се закачат с разни цели. Имам една приятелка, която е доста красива, наистина полага всякакви усилия за външността си и не остава незабелязана. Тя си има самочувствието, разбираш ли, дори да е облечена с домашни дрехи, върви гордо, спокойно и винаги има кой да ѝ обърне внимание. Аз например нямам самочувствие, имам хубаво тяло, заглеждат ме, заговарят ме, наскоро започнах да се движа в нова среда с напълно нови хора и всички ми казват, че съм много лъчезарна, но никога не съм се приемала за такава, следователно привличам много по-малко хора и дори да привлека някого, не го вярвам. Излъчването е нещо, което човек просто притежава, то може да се окаже и по-силно от реалната му външност, но не се притеснявай толкова. Покривай всички части, които трябва да бъдат покрити, дръж се на ниво и все някога ще се намери някой, който се интересува от теб, а не от вида ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a7fe9e3d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не са ти приятелки. Ти си се обличай както ти харесва. Може да ти завиждат, може да са решили да се пошегуват с теб. Не им обръщай внимание.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1ca5a053e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И какво като имаш курвенско излъчване?
Още по-добре.
Атрактивна външност, която оправдава очакванията.
Перфектна комбинация...
Бих убила да изглеждам така

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9b3e3f921d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Дългата коса според мен е голям фактор за това излъчване. Познавам такива момичета с дълга коса (до дупето) и винаги ми е правело впечатление, че изглеждат по-разкрепостени и женствени, но по някакъв груб, неелгантен начин. Просто моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5e86231c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това не са приятелки. Очевадно ти завиждат.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8b6c38f9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   По скоро имаш нужда да смениш така наречените ти приятели а не това с което се обличаш. Придържай се към това което ти харесва, носи се както искаш и си прави кефа, недей да слушаш кой какво говори от ляво и от дясно. В България цари много лош манталитет и грозни взаимоотношение между хората, особено при младите, няма стойностни хора.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 071dcedc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Наистина не те познавам, и не мога да кажа дали ти завиждат или не! НО аз също имах до скоро една приятелка, толкова тежък грим слага като на курва, и, го казах това и чак прекрати приятелството ни! Казах и, че може да изглежда такава, но да не е! Разбирате ли дори и чалга звездите не си слагат толкова грим, като нея, но и казах истината и се обиди. Ти явно си мъдра.. замисляш се! Слагаш ли много грим? Държиш ли се предизвикателно? Имаш ли си приятел? А може и да е чиста завист не мога да ти кажа, за да ти кажа трябва да те видя..
и все пак бъди себе си..

-Спокойно

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a132336096
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Това ви е проблеми, на ученичките - мислите само за външния си вид, а не за образованието и кариерата си...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fba8e7109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   С извинение, но дебеличките момичета не излъчват невинност, точно обратното е.
Имала съм случай в даскало, момичето беше дебеличко, но носеше къси дънкови поли в съчетание с клин.
Толкова смешно беше, ако някой й се присмее или я погледне, така лошо го гледаше, все едно го кълнеше.
Та и тя може да си е мислела, че завиждаме или нещо подобно.
Само нисичките и слаби момичета изглеждат невинно и приличат на деца.
Но едно едро момиче, като авторката не може да се впише в тази графа.
Ако се беше занимавала с балет достатъчно дълго нямаше да придобиеш формите на бразилките.
А едно момиче в пубертета с "бразилско дупе", означава липса на здравословно хранене.
Нищо лично, но симпатизирам на стройните тела, но всеки с вкуса си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5d0e095468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   22, не че те нападам, но защо си мислите, че когато едно момиче има гърди и ханш, е "дебеличко"? ! Ами, има си жени, които са слаби и стройни, но имат такива форми или просто са по- едри в ханша. Това зависи най вече от гените, а не от "дебелината"


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a132336096
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24 - Защото така изглежда.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5d0e095468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   25, ами, не е така. Някои жени имат гърди, ханш и талия, защото им е заложено, но същевременно нямат излишни килограми. Такава им е структурата. Познавам дебели жени, които нямат гърди.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 724a9d96b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Съгласна съм с повечето коментари горе. Аз самата имам „курвенско излъчване“, просто защото имам големи гърди, висока съм също, с дълга руса коса. Винаги съм се обличала скромно и не съм ходила по мъже. На 19 г. срещнах мъжа си и след 10 години връзка се омъжих за него. С две думи точно обратното на курвенското, защото съм била с 1 мъж, но за съжаление хората мислят до ден днешен, че едва ли не си търся мъж, просто защото имам големи гърди. Мъжете направо зяпат безсрамно. Само когато съм заедно със съпруга ми няма такива погледи, защото той е доста висок и едър. Един път някакви гамени подхвърлиха нещо и мъжът ми ги подгони, но когато съм сама по улиците срещам неприлични погледи, макар че се обличам скромно
Не можеш да угодиш на околните. Живей си живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2d0511466c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До 26 - Точно така си е!

Високите хора имат едър кокъл и изглеждат с повече кг-ми, но аз не съм видяла авторката да казва, че има мерките на манекенка, за да не бъде както описа 22.
За мен са дори смешни с тресящи дупета, а пък ако имат дълга коса и са ниски изглеждат още повече ниски.
За латиносите е нормално да са с такава структура, но за нас българите е странно и неестетично красиво.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5d0e095468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28, не, не е! Имате много ограничено мислене по въпроса! Както има високи и слаби и ниски и с едър кокал, така има и високи и едри и ниски и слаби! Те нещата не опират само до г*зове и кокали, а и до други фактори! Защото познавам слабо момиче, което просто е по- едро в ханша, но няма излишни килограми по другите места и не е дебела и това идва от структурата ѝ. Вероятно авторката е нещо подобно.
И впрочем, не харесвам латиносите, както и да изглеждат. :)


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a132336096
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   От 25 до 26.
Казвам ти, как изглежда в моите очи. Момичето простомизстил да пълно. Ти питаш, защо има казват, че са "дебелипки", като всъщност не са. Да, нямат излишни мазнини, но самата км фигура, особено ако са с малко по-широко дрехи казва друго...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker