За дрехите и стила - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За дрехите и стила
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1542 пъти
Здравейте, драги читатели! Момиче на 15г. съм и причината за която пиша в този сайт е - начинът ми на обличане.
Винаги съм се обличала по-различно от останалите и още от малка съм предпочитала по-официалните дрехи. Проблемът е, че майка ми се опитва да ми налага нейният вкус и нейното виждане на нещата, като постоянно ми натяква как никой на моята възраст не се е обличал така, че съм нямала вкус и т. н Но просто това е моят СТИЛ и чрез дрехите обичам да се изразявам и не мога да нося нещо с което не се чувствам комфортно.. Никога не съм носила клин, защото не ми е удобен, а дънки само бели или черни нося, защото това е вечна класика. Обичам да нося също блузки с дантели, сака, панталони с висока талия, които съчетавам добре с обувки на висок ток или на платформа. Но сега почнахме училище и няма да мога да нося дрехите, които аз искам... ;( Приятелите ми винаги са харесвали моят стил, но майка ми е тази, която винаги ми се бърка и ми казва неща от сорта ''Купи си едни нормални обувки'' и, че ако излезна с това на училище всички ще ми се смеят, .... В училище всички се обличат много спорно и casual, но аз мразя такива дрехи и не мога да се облека в тях.
Таа... Ще е добре да чуя и вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19235f83f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че имаш собствен стил е чудесно, но трябва да разбереш, че дрехите, които носим, не се определят само от нашият стил и харесвания, а и от това КЪДЕ ще ги носим. За различните места има различен дрескод.
Не е нормално да носиш официални дрехи, платформи и токове на училище. Това е все едно да отидеш в някой изискан ресторант със спортния си екип и маратонки. Според теб ще бъде ли нормално ако едно момче е облечено с изискан костюм и скъпи излъскани обувки за училище?
Ти пак можеш да се обличаш добре за училище, но не трябва да нарушаваш дрескода на мястото, на което се намираш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9096f21df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер едно, извинявай, но за какъв дрескод в училище говориш? За провлачени анцузи ли? Много мога да кажа по темата, но ще ти го спестя. Ако авторката не носи прекалено къси поли и рокли, дълбоко деколте и ако дрехите не са от (полу-)прозрачен материал, то не би трябвало да е проблем, не е ли така? Защо мислиш, че е неуместно учениците да се обличат елегантно? Естествено, дали суичърите, скъсаните дънки в комбинация с мръсни маратонки, плюс дълъг маникюр и слепена от спрей коса, са естетически издържани, е чисто субективен въпрос. Според мен тези дрехи са по-подходящи за парка, отколкото за училище.
Авторке, аз също като теб се обличам стилно и много често съм ставала обект на подигравки в училище, само защото изглеждам "различно" и не се влияя от тези "модни тенденции". За съжаление не мога да ти дам точен съвет как да се научиш да не ти пука, но се надявам, че с времето ще престане да ти пука кой какво мисли за теб (въпреки, че тук става на въпрос за майка ти). Важното е ти да се чувстваш комфортно и добре ;)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 69896378c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1 много добре ти го е казал. Хубаво е човек да е стилен, но трябва да се съобразяваш със средата, в която се намираш, за да изглеждаш адекватно, иначе е малко странно.
В университета може да си малко по-официална, след това, ако си намериш подходящата работа, в повечето случаи има задължително по-официален дрескод, така че от тук нататък ще можеш много добре да изразяваш себе си и е в твоя полза, че това е личния ти стил, а не ти го налага професията например. Хубаво е една дама да изглежда добре, за мен този вид обличане е най-женствен и красив и определено мога да кажа, че такива дами се възприемат много положително в обществото. Така че много добре си се ориентирала, но трябва да се съобразяваш, че когато ходиш на училище не е много уместно да си с токчета и пр. Сега ти е момента да се обличаш удобно и по-неглиже. Повярвай ми цял ден на високи токчета, всеки един ден си е истинско изпитание, така че радвай се на ниските си обувки, докато можеш. Има начини да си малко по-официална и да не прекаляваш, но не мога да опиша тук всички дрехи и т. н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 52983fa1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера защо не можеш да отидеш облечена официално на училище, до колкото знам има училища в които е задължително да се ходи с униформа. Когато отидох за първи път със сако и риза на училище (9-ти клас) имаше изказвания от сорта та "кога е свадбата? ""коя е булката" и други подобни, но всичко премина до края на деня. При вас момичетата нещата относно обличане седят малко по различно и най вероятно никой няма да те базика а другите момичета ще те питат от къде си вземаш дрехите и разни там момичешки работи. (Случвало ми се е да ходя на училище с кубинки, стари дънки, камофлажна битокаджийска тениска и битакаджийска камофлажна шапка нарочно за да демонстлирам че мога да правя каквото си искам. )
Момче 18г.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 289ed3907f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз също обожавам официалните дрехи, изглеждаш много по-представително, когато носиш официални дрехи. Аз си купувам дрехи от Теодор, защото там дрехите са наистина стилни и модерни. Не слушай майка си, а следвай своя вкус.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 10058723ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ето за това смятам, че униформата трябва да стане задължителна във всички училища! Така учениците ще изпъкват повече с качествата си, а не с тоалетите си. Хубаво е, че имаш стил, който те отличава от останалите, обаче не смятам, че училището е мястото да го показваш. В училище отиваш, за да учиш, а не на модно ревю! След 10 години никой няма да го интересува как си се обличала в училище, а това какво си постигнала в личен план!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c808ea5bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не е с дрехите, то тогава с други неща ще изпъкват едни от други, било то със скъпи телефони и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2cbe52afdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Винаги бъди на ниво!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 93857dc139
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Добре хубаво е че си имаш вкус и стил... Но малко странно ми звучи момиче на 15год. с платформи на училище? ! Иначе за извън училище е добре. Обличай се както ти харесва и както ти е комфортно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker