Срам ме е от тялото ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е от тялото ми
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2668 пъти
Здравейте! Предварително се извинявам, ако вече съществува такава тема, но не можах да намеря. Имам малък "проблем". На 15 години съм и имам приятел на 17. Обмисляме да го направим, но много ме е срам от тялото ми и по точно от кръста надолу. Събличала съм се пред него само от кръста нагоре, но никога надолу. По-точно нещото от което ме е срам е това, че имам пъпки и белези по дупето. Малко по-едра съм от някои момичета, но това не ме притеснява толкова колкото пъпките. Също така имам и косми, които опитвам да премахна със самобръсначка, но не става идеално гладко. Моля Ви дайте ми някакъв съвет как да преодолея този срам... Ще съм Ви много благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ddc366b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.

Всеки би ти казал, че трябва да приемеш външния си вид, за да не се срамуваш от него. Можеш и да предприемеш нещо, за да го подобриш. Но ако го направиш, направи го за себе си и за собственото си самочувствие, не заради момчето. Например, можеш да се погрижиш да овладееш проблема с пъпките, като приложиш различни козметични продукти и грижа за кожата (ще да се наложи да установиш първо от какво са причинени). Имай предвид, че кожните проблеми са много упорити, ще ти трябва доста постоянство. За окосмението можеш да пробваш депелатоар (според мен е подходящ за по-тънки косъмчета), кола-маска или епилатор. Последните две са най-трайни, но зависи кое място ще обезкосмяваш. Аз например не мога да изтърпя болката в интимните зони и си ползвам бръснача там. За краката епилатора е много ефикасен.

Ако все пак не можеш да се справиш с описаните притеснения, компенсирай недостатъците, над които нямаш контрол, с работа в други области. Например - тренирай, за да поддържаш тялото си стегнато и с добри контури. Това прави супер приятно впечатление и дребните недостатъци остават на заден план. Можеш да тичаш, да ходиш на фитнес или да правиш упражнения за дупе и бедра вкъщи - в интернет има много видеа с тренировки, които ще ти свършат работа.

ПС. Не си питала по този въпрос, но може би е добра идея да изчакаш още малко със секса. Само съвет, не се обиждай.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f9e45a6310
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо децата бързат да пораснат... та детството е най хубавото нещо. Когато си малък искаш да си голям а когато станеш голям, съжяляваш, че вече не си малък. Такива сме хората. Според мен изчакай още малко. Но и те разбирам - сега хормоните ти бушуват и се мислиш за пораснала. :) Минали сме по този път. Да знаеш само че няма по хубава възраст от твоята.
А за срама - и това ти е от пубертета. Ще ти мине и ще започнеш да се приемеш каквато си. Най важното е да те ценят такава каквато си. Не е нужно да бъдеш манекенка за да те хареса някой, пък и момчетата много не обръщат внимание на тия подробности. Важното за тях е да чувстват мъже ... макар и само на 17. :)))

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67d9c99a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За пъпките и за по-гладка кожа може да започнеш с ексфолираща гъба (Агива примерно) или утайка от кафе под душа.
Пробвай Акне Аут активен лосион сутрин и вечер, докато не видиш подобрение. Все пак е хубаво да се разбере от какво се получават. Не изключвай посещение при дерматолог. Най-вероятно става въпрос за възпалени космени фоликули, но...
Относно космите - не казваш къде са точно. Ако са по интимната зона - кола маска. Може първо да отидеш на козметик, но с малко смелост, става и сама. Вземи си течна кола маска на Жанкар и ленти. Действай внимателно и на малки участъци, докато свикнеш. Аз вече си праскам направо и дори не боли особено. Ако са по външната част на дупето (бузките) - изчакай ги да пораснат и пак действай с кола маската. Ще поникнат по-меки и тънки. След това аз просто ги изрусявам със син прах и повече не се занимавам с махане. Не е нещо страшно.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 83dba55372
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря Ви, че изказахте мнение!
Номер 3 - Да, наистина не съм казала точно къде е окосмяването. По интимната част и от вътрешната страна на дупето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker