Трудно общуване... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трудно общуване...
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2124 пъти
Здравейте, читатели!
Моя така наричен "проблем" е следния: трудно ми е общуването с хората. Тоест мога да общувам с хора, които познавам от години и да си говорим с часове, но когато ме сварят неподготвена не знам какво да кажа. На 17год. съм (момиче) и се смятам за сравнително интелигентна, чета доста, харесва ми. Никога не съм се опитвала да съм като другите и доскоро си мислех, че ще си остана сама, но, за късмет, намерих приятели, с които да общувам спокойно. Въпросът ми е в това, че, например, ако срещна някой "познат" на улицата или пък някой ми звънне от нищото се панирам. Супер сконфузна ситуация се получава, защото мозъкът ми блокира и не мога да кажа нищо (а опитам ли се става още по-зле). Та, въпроса ми има ли хора като мен и, ако да, как се справяте с такива ситуации?
(Моля редакторите да публикуват въпроса ми. Благодаря :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: cd254910d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си длъжна да си комуникираш с всеки. А за тези, дето блкираш, си научи няколко дежурни фрази и ги използвай наизуст без да го мислиш. Например-Как си, днес времето е хубаво/лошо, как са нещата в училище. Наизусти ги и ги ползвай авточматично.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 88580e1bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми как,гледам да бъда кратък,не обичам официалностите,и аз като теб имам само няколко човека с които общувам,не обичам да има много хора в компанията ми това ме стресира,но кво да се прави такъв съм си .Това ме депресира като цяло,че съм такъв от 2-3 години съм на границата от депресия.Дано при теб не е така.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a2444644d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей. Аз също съм момиче на 17 :) и имам проблем с общуването. Като са ми близки няма проблем, но ако например някви приятели на наще дойдат на гости аз не казвам почти нищо. Имам приятел от 9 месеца и като сме ходили у тях и сме се засичали с родителите му на мен ми става неудобно и не знам какво да кажа. Последния пут неше по-добре, но като цяло просто не знам какво да говоря.
Та да не си сама има още хора като мен и теб, които не могат да общуват толкова лесно. Това, което трябва да направим е да се отпуснем и да се опитаме да се държим естествено. И да знам, че не е лесно все пак съм като теб, но трябва да се абстрахираме от това, че не познаваме хората и им покажем, че сме приятна компания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9d4ac83d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм така,от години не мога да общувам с хората и това ми пречи да си намеря и приятели

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c01ec08cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Научи езика на мнимите и се запознай с глухонеми хора, така ще комуникираш само с ръцете си, няма да има нужда да разговаряш вокално.

Ще го намериш за много релаксиращо, дори ако се карате няма да има виканици и крясъци, просто тихомълково размахване с ръце.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ac41a15c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Опитай се да си по-освободена, когато общуваш или си навън и се разхождаш, опитвай да изглеждаш уверена. Аз също имам твоите проблеми и това също много се дължи и на средата в която израстваш. Семейството, отношенията ти в детството може разбира се и по-късно да се прояви. Когато общуваш независимо с кого се старай да си спокойна, и да се освободиш от всички негативни мисли. Общувай така както общуваш с приятелите си. Помисли си и от какво идва притеснението ти. Бъди позитивна, прави нещата които обичаш и да не ти пука от хорското мнение от това как те приемат другите. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker