На 16 г. без никакви приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 16 г. без никакви приятели
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1387 пъти
Здравейте на всички. Както вече разбрахте от заглавието - аз нямам приятели. В класа ми си говоря със по-голяма част от хората, но те винаги ме използват за нещо (я да им дам да препишат, я да им обясня нещо. ) Просто имам чувството и че до една голяма степен те странят от мен. Изглеждам нормално. Не съм нито грозна, нито хубава. Имам къдрава и къса тъмна коса, тъмни очи, малко по-голям нос, средни по големина устни и напълно нормално тяло (1, 65м. 54кг. ). Понякога мога да съм и малко срамежлива, но това не трае дълго. Участвам в 2 рок групи като басистка и вокалистка, грижа се за себе си (веган съм), тренирам със сестра ми танци, ходя по много всеки ден. Гледам да се обличам прилично. Суичъри, дънки, тениски на групи, дънкови/кожени якета или повечето пъти нося съвсем нормални тениски. Майка ми почти всеки ден се опитва да ме мъкне към мола, но аз не искам. Имам си достатъчно дрехи и не искам да й хабя парите. Иначе не си изправям косата, не нося грим, нито лак, но пък хигиената ми е на доста добро ниво. Къпя се често, режа си ноктите, обезкосмявам се. Просто спазвам всички основни неща от хигиената без допълнителни разкрасявания. Иначе ходя на фризьор и козметик, когато майка ми ме заведе, но продължавам да нямам приятели. Комуникират с мен и някои от тях дори и не ме гледат в очите, когато им говоря. Какво ми е? Как да се променя? Да започна ли и аз да съм красива като тях? Имам чувството, че съм паднала от друга планета...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 678bc7df38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, приятелите не се избират по красота, по килограми, височина или това колко често си режеш ноктите. Звучи абсурдно. Нищо нередно няма в теб, има такива моменти в живота, в които просто оставаме “без приятели”. Не се отчайвай. Ако не се чувстваш на място с хората от класа или училището ти - не се коси, има толкова други интересни и нови личности, които можеш да срещнеш! Щом си веган, присъедини се към някоя такава група, обсъждайте нови рецепти. Участваш в две рок групи? Ами чудесно - излизай повече с тях, говорете си за музика. Тренираш танци? Ами огледай се - може да има някой на твоята възраст, завържи разговор или помоли да ти покаже някое движение, което ти е харесало. Приятелства се завързват много лесно, стига да опитваш и да си позитивен :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 79558e1ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!

Мога да ти кажа само - никога не се променяй! Бъди си себе си и правилните хора ще се появят. Не е задължително да се харесваш на всички и да общуваш с всички. Звучиш като много свежо младо дете, което е объркано дали да бъде себе си или да стане като масата само и само да се хареса на останалите. Моят съвет е - не го прави. От личен опит мога да ти кажа, че и до днес имам на кръст 5-6 приятеля, ама истински. Такива, на които знам че мога да разчитам и съм си ги подбрала внимателно. Това е хубавото на комуникацията с хората, че можеш да избереш с кого да общуваш и с кого не. И най-вече кой си заслужава разговора, и кой не.
С времето ще разбереш, че човек нищо няма да пропусне ако внимателно си подбира обкръжението. Има достатъчно хора на тоя свят, няма да останеш самотна!!

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 35dcf99755
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това въобще да не те интересува - чуждия проблем не е твой - ти бъди това което си - не живееш за тях - за да угаждаш на тях - предполагам е така нали? Харесваш ми според описанието което си даваш - приличаш много на мен - също слушам Рок - и като телосложение си съвпадаме почти едно към едно - аз не бих пропуснал да дружа с теб според разбирането ми за теб от описанието ти - и със сигурност не съм единствения - просто си попаднала в такава среда - външния вид не е важен - душевността е - скромността краси човека!
И недей така "как да се променя" - всеки до това прибягва за да е угоден на другите - за бога - защо? Ти си си ти - и продължавай да надграждаш това което си - ти да си си цел а не това което другите искат да бъдеш - защото това не означава да бъдеш по добър човек - напротив - другите могат да де развратят - и няма вечни приятели запомни - има само временна компания - хората се променя а също и вкусовете им - ти също ще се промениш - но се случва плавно и не се усеща като някой да отреже лентата в киното от раз - без значение на къде ще те отвее - остани със себе си - бъди своя идеал - тоест онова което искаш да си - като характер а също и да са хората около теб - и с времето сами ще се намерите - и това не е сигурно - но по добре е пред това да си като всички останали - мнозинството са отрепки - безлични хора които си подражават едни на други - сплитат се в една глобална мрежа и в нея губят себе си - те вече са не себе си а са другите - а другите стават никой - и всички общо взето стават едно "нещо" което е нищо - всеки на всекиго подобен - а това е грозно - зомбиран свят - радвам се че на този свят са останали още не-зомбирани хора - затова моля те остани себе си каквато си - не се "гмуркай" при другите - Think! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 95f91c154c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не всичко е само в красотата... Хубаво е да се грижиш за себе си и да пазиш лична хигиена. Да се поддържаш като цяло... Това е един голям плюс. Но трябва и да се държиш така, че да привлечеш и задържиш интереса на хората върху себе си. Разбери какво харесват тези, които си си "набелязала" и ги заговори с тази тема. След това, ако видиш, че си им привлякла вниманието продължи разговора... Така ще разберат, че ти си приятна компания. Ако не се получи от първият път пробвай пак, но не ставай нахална. Дано не си направила грешката да искаш да се сприятелиш с някви кифли и кифльовци, които не знаят на кой свят се намират. Преди да го направиш си подбери хората. Това е най-важното нещо, което трябва да знаеш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e0848cb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За да създадеш приятели сред днешното поколение трябва да пристъпиш извън своя защитен кръг. На твоята възраст общите теми са момчета, секс, субстанции, дискотеки, алкохол. Ако всичко това те плаши тогава остани в своя кръг където се чувстваш безопасно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fac1fc2dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До Номер 5
Забрави да споменеш наркотици..
До автора: Не се променяй, по-горе са ти казали как да си намериш приятели от танците и др.. Просто съучениците ти са малоумни, така да го кажем. ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 29b9d16316
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в подобно положение(малко по-добре от теб). Имам един двама приятели, с които излизам на вън само Петъците. В училище има малко хора, с които си говоря(момичета) даже понякога досаждам, защото не искам да стоя сама. Аз също тренирам танци и ми запълват времето събота и неделя. Попринцип и аз съм срамежлива и не съм отворена като другите и явно за това не съм много харесвана.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker