Много го харесвам, но той ме обърква. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много го харесвам, но той ме обърква.
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1775 пъти
Здравейте, ж16
Дълго се чудех дали да споделя и моята история с вас, но все пак реших да я споделя.
Значи много съм влюбена в едно момче, което е с 2 години по-голям от мен, но той ме обърква страшно много и не знам дали да се откажа докато е време(въпреки че вече е къдно) или да се боря за него. Историята е прекалено дълга и ще ви я разкажа накратко. :
Знаехме се от много време, но никога не бяхме излизали заедно до преди почти 2 месеца, се видяхме на един рожден ден на общ приятел и от там започна всичко( както знаете снимайме се говорихме си танцувахче заедно) и след въпросния ден започнахме да си пишем и снапваме. Така докато си пишехме той се държеше много мило като типичен плейбой като зарибява поредната жертва постоянно ми правеше намеци от сорта на защо не си татуирам неговото име, имала съм мн як характер, много искал момиче като мен.... и така нататък. Като излезнахме постоянно си търсеше повод да ме докосне да си играе с косата ми и така нататък... говорихме си супер спокойно и нормално и отново ми правеше намеци като примерно минаваме покрай някой магазин и той ми казва искаш ли да си вземем еди кое си да сме еднакви, тогава ми казваше че не иска приятелка и точно след 3-4 дни ми каза че вече иска и си търси.. след което започна да ме дразни с разни момичета и да ме разпитва за момичета които познавам. Веднъж по чат директно ми казва че съм му само приятелка веднъж ме зарибява а на живо винаги ми се бута.. така един ден излезнахме с неговите приятели и те ме питаха дали се занимаваме и аз им каЗах че не знам понеже той ме обърква и те ми казаха че няма как да ме чувства само като приятелка и мпиъе приятелки постоянно ми казват че той ме харесва просто явно е объркан и го е страх дали и аз изпитвам такива чувства, приятелите му се хващат на басове като останем двамата че той ще ме целуне и така нататък... когато му кажа нещо за някое момче отговора му е " не разбра ли че не ти давам да имаш гадже" или примерно като не сме си писали 3-4 дни той ми звъни или пише и ми казва " забрави ме не се сещаш за мен сигурно си си хванала някой... " като говоря с някой негов приятел постоянно ме гледа намръщено или ме бъзика. Преди няколко дни излезнахме двамата и дойде при нас един негов приятел и аз си говорих повече с приятеля му и той постоянно ме гледаше лошо и ми се цупеше после почна да ми говори със съркастичните изрази " има нещо, харесваш го, пак зарибяваш, не се спря" а неговите приятели всички ме гледат много особено ( тоест с един поглед сякаш знаят нещо) и когато говорим двамата те постоянно ме гледат как ще го погледна или нещо от спрта или ако той каже нещо за някое момиче те го изглеждат с един поглед " ти добре ли си как ще й го кажеш тва"
Като цяло съм страшно объркана и не знам харесва ли ме или не да се отказвам ли или не? Моля дайте ми съвет
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: b9c02a3bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето мнение, че момчето иска секс! Не знам дали иска гадже, но първото е сигурно. За това така ревнува от другите момчета покрай теб. Ако имаше някакви чувства, малко по близко щеше да го чувстваш, да прави мили жестове и т. н. :)

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f570477f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мотае се с тъпата ти глава, звучи ми като гадно к*пиленце този.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1a03f96835
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Боже, пича е псевдо-играч, изпробва си техниките върху теб и ако беше по-добър щеше вече да си преспала с него и да те е зарязал. Междувременно бъди сигурна че се опитва да бройка и други девойки. Той не иска приятелка, но иска ти да мислиш така че да му вържеш по-лесно, особено ако си му споделила че имаш принципи. Несериозността не се променя току-така, сори но ще загубиш с това момче. Тегли му една майна и стой далеч от него и компанията му. Това е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: deecf16a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И аз съм на 16 и бях в абсолютно същата ситуация. Тва са типичните 'играчи'. Пробват с почти всички, за да трупат бройки, интересно им е да изпробват различни техники за "зарибяване" и постоянно ги въртят по няколко момичета наведнъж.. Абее с две думи, ако искаш контакт с такъв човек гледай да е само по приятелски, нищо чудно скоро да ти предложи да сте приятели с привилегии, но просто не си го причинявай щото за тая цел не трябва и двамата да изпитвате каквито и да били чувства един към друг, което за момчето ще е лесно, ама ние - момичетата, все на емоции и влюбване го избиваме накрая.. Съвет- ако пък си решила да се занимаваш с него, няма да изгубиш много, но пък ще натрупаш опит. Но трябва наистина да знаеш как да си по-добрият играч'. До някъде е интересно и си струва, ама повечето момичета са твърде уверени и накрая те страдат. Абе тънка психология е то, но ме мързи да пиша ся. Дръж го за контакти според мен, но нищо повече и не го обмисляй толкова.. Успеех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b50c1fe2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разбий го със собствената му игра !

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 165e6e0217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5
Как по точно да направя това?
-Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker