Любов ли е, симпатия ли е, увлечение или нещо друго - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов ли е, симпатия ли е, увлечение или нещо друго
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1639 пъти
Здравейте. Запознах се с едно момче по интернет. След малко писане решихме да излезем. Всичко мина повече от перфектно. Даже първия път, като се видяхме ми подари цвете. За една жена даже и най-малкия жест е от значение. Между другото съм на 18. Оказа се, че градовете ни са по 15 минути. Излязохме 3 пъти. Но след това той се промени. Вече не ме целува оправдава се, че трябва да учи и не се виждаме. Даже ми каза, че ще започва работа, ще ходи на фитнес, ще се записва на проект и също така ми каза, че ще се виждаме може би 1-2 дена но нищо не се знае, защото ще е зает. Също така каза, че няма да има време да си чатим. Казах му, че ми изневерява и той вика, че съм се побъркала. И преди за това сме говорили и той ми каза, че ако има друга ще ми каже. Той е луд, щур, забавен и е на моите години. Не знам какво иска от мен:раздяла, изневяра, губене на времето. Няма да мога да издържа да не се виждаме въпреки че изпитвам някакви чувства към него. Още в самото начало ми каза, че иска да се виждаме всеки ден, защото ако се виждаме за ден, два нищо няма да се получи и сега изведнъж ме отхвърля. Моля ви дайте ми съвет и без упреци сама да се оправям. Не искам да се разделям с него или да го изгубя. Когато сме се виждали аз не говоря много и мълча и той ми каза, че му е тъпо и скучно и му е по-добре да си чати с мен. Извинявам се за многото писане, но моля ви даите ми някакъв съвет да го задържа. Да нашата връзка е от разстояние, но искам да я запазя и да издържа да бъда с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 096bfe5962
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, хайде събери си сега мислите и помисли по темата:

Любов не е. Любовта не е влюбване, тя се развива с времето...
Влюбване не е. Сама казваш, че нямаш чувства към него....
Симпатия вероятно има, двустранна, щом сте излизали три пъти.
Според мен ти се опитваш да си обясниш неговото неадекватно, според теб, поведение.
Според мен следните варианти са възможни:
- симпатична си му, но не му трепва сърцето към теб, тоест, с оправданията си за заетост иска всичко лека полека да приключи.
Спри да му пишеш и да му звъниш, ако и той спре, вероятно е така.
- няма си друга, очаквал е секс и след като след три излизания не го е получил, загубва интерес.
- има си друга, но се е пробвал дали няма да може да топне чушката и някъде другаде ( разновидност на горната ситуация)
След като сама казваш, че нямаш чувства към него но ти е забавно с него, няма да страдаш особено ако нямаш контакт с него...
Моят съвет е да спреш да го търсиш. Това обикновено разпалва интереса от другата страна. Ако ли пък не - то ще си проличи, ако той също спре. Пред теб е животът с още много сърдечни трепети, влюбвания, връзки итн. Не се самоизмъчвай за нещо, което не е нищо всъщност...
М48

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ee52ce89e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти искаш да го задържиш, обаче той вече си е тръгнал и няма значение защо. Приеми решеништо му, спри комуникацията и си гледай твоя живот.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 66f7f6bd56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Според мен нещата са съвсем ясни. Човекът си има друга и ти си идеалната за "втора". Наблизо, но не в неговия град. Обаче в един момент, ти си започала да вземаш нещата "много навътре" и той трябва да те поспре, защото може да стане издънка. А момчето се е надявало, че когато има възможност ще може да прескача за един "секс тур" към теб. А ти след 2-3 срещи си започнала да говориш за изневяра :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: af78c31418
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Връзките от разстояние са като вид болест в 21 век. Едно е да запазиш връзката си с човек, с когото сте били заедно в един град от някакво време, но е съвсем друго да започнеш връзка с човек, който е на километри и да се опитваш да го задържиш. Краят е почти ясен.

Ще ти кажа какво си мисля. Извинявам се, ако думите ми ще те наранят, но държа на искреността. Момчето е имало една представа за теб, харесала си му и решил да опита. Обаче, той е млад, има нужда да си поживее и не говоря за дискотеки и безразборен секс, говоря за обичайни здравословни занимания- учене, проекти, фитнес, излизане с приятели. За да стигне до твоя град трябва да пътува, за да се върне също, това отнема време. Имал е една представа за теб, казал си е, че е нормално в първите срещи да си малко по-свита и е решил, че всички усилия си струват, но ти си продължила да мълчиш и да се усмихваш. Няма лошо човек да е мълчалив, но на никой не му става приятно да има дълги интересни чатове с някого, а на живо да е скучно, мудно, мълчаливо... В последствие е решил, че иска да си живее живота. Не е скъсал с теб, защото или не е искал да те нарани, или просто иска да провери дали отношенията ви ще се променят.

Съветвам те да се отпуснеш с него и самата ти да поемеш инициатива за срещите ви. Отивай му на гости, избирай някакви занимания- билярд, кафене, дарц, кино и прочие. Недей да мълчиш, успокой се. Вие сигурно сте коментирали много теми в чата и той има представа какво е мисленето ти, така че няма защо да се притесняваш и да си подбираш думите с внимание. Ако си пасвате, всичко ще е наред, а ако не си пасвате, то просто не е бил правилния човек. Не го съди, че има ограничено време, нормално е за годините му да изпитва желание да спортува, да учи, да се забавлява и да има от всичко по малко или по много. Добре ще е и самата ти да си имаш хобита и занимания, за да не го обсебваш. Много жени поставят любовта на първо място и забравят, че любовта също има нужда да диша. Не се впрягай. Млади сте, живее ви се, пробвате да бъдете заедно от разстояние и може и да не се получи, но важното е да останете с хубави чувства и спомени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker