Как да си намеря приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си намеря приятели?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1577 пъти
Аз съм момче на 12 г. и съм асоциален. Проблемът е там, че разсъждавам на теми като висша математика, квантова физика, технология, физика, политика, медицина и др., докато моите съученици мислят за полови актове, комп. игри, колко харесвания имат на новата си снимка и чалга, даже през миналата година бях при педагога защото една кифла беше излъгала, че съм я пребил, и това беше само защото не съм и харесвал снимките в инстаграм. За една година минах през подигравки от типажа, че не съм извършвал полов акт, че не съм ходил на дискотека, че не пуша и много други. Да не говорим и, че учителите ми ме мразят, освен учителката ми по английски и учителят ми по математика. Но като цяло единственият път когато имах приятели беше когато започнах бавно да падам до тяхното ниво, но после осъзнах, че това убива интелекта ми. Сега единствените ми приятели са по-възрастни от мен със 20 години и повече. Сега, заради липсата на хора на моята възраст с които да контактувам, аз започнах да страдам от депресия, която доведе до проблеми със себе-изразяването, което най-вероятно си личи и от текста по-горе. Моля ви хора, дайте ми съвети как да си намеря приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: d84a47ea70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си на 12! 12 годишно дете не може да пише по толкова увлекателен, и с много добър подбор на думи текст!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ddaf7dd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами пробвай съвсеееем лекичко да паднеш до тяхното ниво, всмисъл не да се друсаш и да пушиш и т. н., ами да вкарваш тук таме по някоя шега, може една две мръсотии, харесвай хората в инстаграм, не мисля, че ти е проблем :) Еми така де, колкото да не си съвсем като задръстен, ама не пък и като тях, и двете крайности (прекалено асоциален - ти и прекалено социален - съучениците ти) са лоши и трябва да си някъде по средата. Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f17502810e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не слушай номер 2, не е нужно да се променяш, само защото си заобиколен от простаци. Има много хора с подобни интереси и характер като теб, просто трябва да смениш средата. Ако наистина си толкова интелигентен, колкото се представяш, това не би било проблем. Избери си хубава гимназия, изтрай до седми клас, постарай се на матурите и ще намериш приятели в новото училище.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f31f0f0d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако имате курс или клуб по темите, които са ти интересни, се запиши в тях. Там ще срещнеш хора, които се интересуват от това, коетои ти. Също започни да спортуваш нещо редовно. То ще ти даде самочувствие и ще се почувстваш по-добре. А и ще намериш нови познати. Горе главата и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9fa8042722
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма начин просто да "намериш", защото ако имаше такъв, нямаше да има самотни хора. Но можеш да търсиш там, където смяташ, че търсените от теб хора биха отишли - музея например.

Но това, което е по-интересно: защо те мразят учителите? И какво конкретно в момента разучаваш от висшата математика? В този етап на обучение си доста далече от университетската математика, тя започва да се появява в гимназията. Анализ? Линейна алгебра? В зависимост от интересите ти мога да посоча определени източници.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a4e3d5fb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз съм в същата ситуация, вече станах 10 клас и признавам, че мразя своя клас. Пълни идиот, които от същите неща се интересуват и ме мразят. На мен омразата ми помогна да се чувствам уверен и да не се депресирам повече, най-добро забрави за тези хора и започни да мислиш за себе си. Не казвам, че това е егоизъм, а по-скоро "себе-приемане".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 143985282a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, не съм му казал да се променя, а да стане леко по-забавен, защото не е хубаво да се изолираш и да не казваш и една шега.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fe6294715e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз се чувствах като теб... ама когато бях на 10. Виж сега уча в езикова гимназия,а средата не е с кой знае какво по-различна от преди. Въпреки голямото натоварване от езика успявам да се организирам, да разпусна малко парата... Дали ще си полежа за 30 мин или ще гледам тв няма никакво значение. Единственото нещо, което разбрах, е че не трябва да мислиш 24/7 за едно и също. Не е задължително да контактуваш точно с хората от класа си, не се ограничавай и не си мисли, че щом те са такива, значи всички са такива. Но и не очаквай да намериш друг рядък случай като теб. Асоциалните хора се притесняват от начина по който другите ще ги възприемат. Изгради си сам характер, за който си сигурен, че би допаднал на хората. Изгради си сдържано чувство за хумор и ненатрапчиво поведение. Приятели не се търсят - те идват сами.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 96c9a069b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер:1-от автора/В интерес на истината съм на 11 години и 11 месеца.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 96c9a069b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 5:от автора/В отговор на въпроса ти защо ме мразят учителите, аз бих казал, че се дължи на факта, че аз често отварям спорове(силно казано), с които изразявам мнението си в даден момент, а учителите мразят да спорят с някои 30 години по-малък от тях и още повече да го загубят, което аз свързвам с мнението на възрастните хора, че всички деца са глуповати, следователно това кара учителите да се чувстват глупави когато загубят даден спор. На въпроса какъв дял изучавам от университетската математика ми е трудно да представя точен отговор, защото аз не съм човек който учи по учебник, а всъщност всеки ден научавам коренно различни дялове от всяка наука от всякакви източници като интернет, книга или от някой познат човек завършил дадената наука.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 96c9a069b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички които ми дадоха съвети(които много ми помогнаха, също изкам да се извиня за закъснението си, но чаках да стигне дори в малък процент до дискусия.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7ecdace5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам, че темата е стара, но и аз искам да коментирам....
Аз съм на 12 г. , момиче и даже пуснах тема, обаче нямаше коментари. И аз съм самотна. Имам само НДП, обаче не мисля, че е за мен. И при нас идва едно момиче и те само си говорят, а аз отстрани гледам. Останалите момичета от класа не са кифли, но просто нямаме общи теми и не си говорим. Аз не ги заговаря, защото съм страшно срамежлива. Сега съм 7 клас и едва чакам да се махна от тоя клас! Момичетата си се събират на групички, на празници се снимат заедно, а аз... Даже и на бала не ми се ходи, ама трябва да отида. Вече на никакви празници няма да ходя с тях! Само аз и "НДП" си стоим на столчетата, а те си се снимат, говорят си и даже едно момиче имаше наглостта да каже на приятелките си:А. (това съм аз) и Е нека да си говорят там. Е сега това какво е? Не се държат грубо с нас, но просто... И аз не знам. Авторе, моля те отговори ми! А и по цял ден си стоя вкъщи и ровя за различни истории във сайтовете. Няма с кой да изляза. НДП е от село и не може да се виждаме всеки ден сами. И аз не съм нито от бедно, нито от богато семейство, не съм кифла, не съм някаква със психични отклонения.... само едно момиче ме зарази със въшки, но със дълга борба ги премахнахме. Това е от мен. Имам много случки, но ако ги напиша ще стане цял роман. И да добавя, че се интересувам от бъдещето си и съм на средното ниво с оценките. Така, че аз не съм няква глупачка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b501f698ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До номер 12, е няма как да стане със срам, трябва малко да се отпуснеш как да не ти кажат стой си там като всичките се забавляват, а ти седиш от страни, все едно не ги харесваш, живни малко и нека ти разкажа един мой случай. Имаше едно момиче в даскало, бях отишъл един път в компанията и и се бяхме запознали. И така всеки път като я видех по коридорите я поздравявах, тя не ми отговаряше по никакъв начин. Създадох си впечатление, че не ме харесва и спрях да я отразявам просто си я подминавах както тя мен. Един ден обаче се случи да говоря с най-добрата и приятелка и от нея научих, че всъщност момичето, което не ме поздравяваше, всъщност ме е било харесало (като човек, не по друг начин), но просто е прекалено срамежливо и затова така прави. Така че и ти се замисли какво впечатление оставяш на хората. Отделно те не са ти родители, не може да очакваш да дойдат да седнат до теб и да почнат да те разпитват какво ти има, защо не идваш. Не чакай специална покана просто иди при тях и се забавлявай.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cdc8e24ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Радвам се, че не съм единствената... Аз съм на 13. Съучениците ми се интересуват от неща като чалга, видео игри, фейсбук, Инстаграм.... Докато моите предпочитания са метъл, рок и гръндж музика, рисуване, астрономия, астрология... Смятат ме за скучна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker