Не мога да го преживея .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да го преживея ..
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3646 пъти
Здравейте и от мен.
Аз съм момиче на 18 години. Преди два месеца се разделихме с бившия ми приятел - по негово желание. Даде ми като причина заминаването му на бригада и вече не толкова силни чувства. Преди да разбере, че е одобрен твърдеше, че аз съм му в сърцето, че няма да ме остави въпреки всичко стига аз да искам да съм с него. Това беше първата ми голяма любов. Да, но след като го одобриха се мина малък период от време и той пожела нашата раздяла. Не знам, но не мога да повярвам така от нищото, че нямал вече чувства. Аз щях да го изчакам, той за мен бе всичко. Ние бяхме идеална двойка. Нямахме проблеми (е дребни скандали имаше), но уви сега не сме заедно.

Разделихме се без караници, обидни думи и пр. Напротив останахме си приятели е може би силна дума, но се виждаме, излизаме на по кафе само двамата (винаги той е изявявал желание да излезем), винаги той ми пише пръв.
Малко след раздялата ни аз тръгнах с друго момче, егоистично от моя страна, но трябваше друго да ми е в главата. Разбра и бившия ми приятел - постоянно ме разпитваше за него, дори на моменти ясно се виждаше злобата му. Дори не веднъж е намеквал, че може да си го бие ей така какво от това, че съм с него и пр.
Да докато се целувах с него си представях бившия ми. Вече не сме заедно, аз го оставих и съжалявам, че изобщо съм се занимавала.

Бившия ми приятел не подозира, че аз все още го чакам, че не съм го забравила. Но той е с друга.. при мисълта, че друга го целува, че друга, а не аз е в прегръдките му ме съсипва.

След по-малко от 2 седмици имам рожден ден. Вчера пак ми писа, поканих го, каза, че ако е в града ще дойде - за мен това ще е най-големия ми подарък.
Объркано се получи. Надявам се да сте ме разбрали и благодаря на тези, които са прочели историята ми. Искам да чуя странично мнение или съвети. :)
*** Надеждата умира последна! ***

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 7473f0b4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си мисли, че заминаването му е причината, щом е с друга. Тези приятелски срещи само те нараняват и ти дават напразни надежди, докато той насвиква така с раздялата ви. Той сигурно усеща, че имаш още нещо към него и той не може да е съвсем безразличен, но нещо му липсва, иска може би малко свобода, а може би не е било истинска любов от негова страна. Когато замине ще ти е по лесно да го забравиш и да се съвземеш. Нали знаеш, далече от очите, далече от сърцето. Разбирам колко ти е тежко и колко много го обичаш, но насила хубост не става. Успех! Mary Jane

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker