Господина по история ме наби в час - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (89310)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (20660)
 Секс и интимност (10433)
 Тинейджърски (19401)
 Семейство (4372)
 Здраве (7301)
 Спорт и красота (3819)
 На работното място (1866)
 Образование (5213)
 В чужбина (1165)
 Наркотици и алкохол (864)
 Измислени истории (710)
 Проза, литература (1427)
 Други (11908)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Господина по история ме наби в час
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 3215 пъти
Искам да се оплача от господина по история и цивилизация който се държи ужасно и средновековно, наказва ученици както в първобитното общество и лично с мене явно има голям проблем!
Момче 6ти клас съм и досега същия този господин ме е наказвал няколко пъти и прав в ъгъла и ме е гонил от стаята. Но вчера ми посегна физически и унижаващо пред целия клас! Казал съм го на директора и чакам резултати! На нашите не искам да кажа какво се случи защото той сигурно ще обвини мен че съм правил тъпотии в час, а ние просто с един съученик си говорехме и му показвах един клип. Бях обвенен че съм псувал и съм се държал зле, и също съм показал среден пръст което не е точно така и не е вярно. Господина ми хвана ръката (имам белези и от пръстите му и там) и ме избута до катедрата и ме наби на неговия стол пред класа ми, което мисля е престъпление! Как да направя да бъде изгонен от нашето училище много ми е важно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 45f2d48798
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Поредното разлигавено синче. Не вярвам учителят дори да те е бил, а най-много 1 път да те е шляпнал по дупето, но това явно ти е малко. Никакъв срам нямаш. И не, няма да уволнят човека заради теб, защото нито едно от децата няма да те подкрепи. Ти си пречил в час и сам си си виновен и вярвам, че си показал среден пръст. Ти обаче не го мисли учителят - той за 600 лв. навсякъде ще си намери работа, но от теб не вярвам човек да стане ако не се усетиш, че сам си виновен
Ако уволнят учителя ще ти направят мечешка услуга. Ще си мислиш, че в живота ей така ще можеш да се промъкваш и да се глезиш, но все някога детството свършва и тогава идва ВЕСЕЛИЕТО. Такива като теб ако не се стегнат на време животът ги изплюва буквално. Нито работа не можете да хванете, нито някакви успехи в други начинания, защото ви липсват първите
7 години и нямате никакво възпитание, дисциплина, умения! За разлика от другите, които ще обвинят цялото ви поколение аз не мисля така. Такива деца винаги е имало. И в моя клас имаше такива момчета и момичета. Разбира се, нищо не стана от тях в живота. Най-успелият подобен ученик е шофьор на камион. Имахме едно синче, което беше син на хигенистка в училището, която беше самотна майка и тя го защитаваше непрекъснато и оправдаваше магариите му. Днес е на 26 години и нагоре, все още живее при майката, тя все още чисти, за да го храни, а той нито работи, нито учи! Пълен провал.
Чудя се защо още има учители да се опитват да ви възпитават като това е роля на родителите.
Сигурно е стара генерация учител. Аз на негово място бих те изгонила просто от час и бих написала неизвинено отсъствие и забележка. След това ще викна родителите в училище да се червят или още по-добре - конфискация на телефона и да дойдат родителите да си го вземат. Най-модерните учители обаче изобщо не им дреме за такива деца. Пълен игнор, връткаш двойките и си гледаш сеира - нека се оплаква на арменския поп.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dc42393f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Много добре е направил! Сегашната младеж имате нужда от здрав тупаник! Бедна ти е фантазията как учителите са били нашите родители, баби и дядовци и то за какви тъпотии навремето! Не само и през ум не им е минавало да се оплакват на директора, ами ги е било и срам, че са заслужили боя си!
Вие пък сега щото сте много цивилизовани! Наперени и глупави (защото вместо да си учите уроците, гледате тъпи клипчета и играете малоумни игри в нета) хлапета със самочувствие без покритие! Да се чуди човек откъде това самочувствие? ! Парите ли си изкарвате самиии... много сте умни и сте изобретили нещо нечувано на 15г лии....
Някои от вас и имената не знаят как да си напишат, а иначе устите ви много знаят! Бой ви трябва на вас, бой!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5a9413b946
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Трябва ли в час да се гледа телефона,другият път слушай и няма да те закача...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fb5347ab7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Абе не трябва да гледаш клипчета в час, но явно учителя ви не е истински педагог и не е способен да ви респектира.
Не те оправдавам за това, което правиш в час, но пък и категорично не одобрявам хора като номер2, които подозирам, че се възбуждат сексуално при мисълта да се бият момченца (или момиченца) в 6ти клас...

Значи някъде преди 13-14-15 години,
ние имахме една учителка по математика някъде към 50 и няколко годишна жена, ако за някой има значение... та тази жена като влезаше в стаята всички млъквахме, оставяхме кой каквото прави, отваряхме си тетрадките и вземахме химикала в ръка, готови да пишем по задачите, който тя ще ни пише на черната дъска. И под всички имам в предвид наистина всички от класа ни - включително и най - разлигавените и най - буйните и каквито там епитети бихте могли да се сетите... И това писане всеки път 40 минути нон стоп - без прекъсване!
Не знам как, но тази жена просто излъчваше респект! Магия някаква или рядко срещан талант...!
И не е крещяла, заплашвала, нито пък гонила от час, нито пък писала забележка.. нищо! То просто никога не е имало причина.. Хора, казвам ви Магия...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8fa0abe4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не е виновен авторът, хора! Къде са родителите му? ! В шести клас, вижте в какъв сайт се намира, много ясно, че и в училище ще прави каквото си иска, явно вкъщи никой не се интересува какви ги върши хлапето.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 88cbcb3bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Миличък, в час трябва да слушаш урока, а не да гледаш клипчета! Ти малкия, да учиш ли отиваш там или да правиш каквото си искаш? За да те наказва и други пъти и то неведнъж то очевидно проблемът е в теб а не в него. Постави се на неговото място, ако един ден станеш случайно учител дали ще ти е приятно някакво келешче да ти пречи да преподаваш? Нека ти разкажа един случай преди няколко години едно момче от випуска преди нас си беше позволило да прави номера на класната ни. Животът му по нейни думи след като случайно го срещнала така се стекъл, че в университета не го приели това което иска, а педагогика и сега едва ли му е лесно да е от другата страна. Иначе и аз в 5 клас имах един много строг господин по история. Само ако ни видеше, че не седим в неговия час, така както той ни е подредил или не сме си по местата след звънеца ни даваше наказателно контролно. Ако изкараш двойка при него трябваше по най- бързия начин да я поправиш. Веднъж ми написа двойка и много дълго ми държа влага учих после като луда по история, за да я поправя. Дори най - големите мързеливци от класа не смееха да дойдат неподготвени при него. Мразеше да го лъжат, веднъж писа двойка на мой приятел и той реши да си скрие бележника, за да не му я нанесе. Голяма грешка беше господинът проверявайки ни домашните му прерови раницата намери бележника написа му я и след това го цапна с учебника по главата задето е излъгал. След пролетната ваканция го бяха уволнили по друга причина и ни бяха сложили друга учителка която не ни учеше както трябва и тогава всички много тъгувахме за него и искахме да се върне, въпреки, че беше строг с нас. В 6 и 7 клас имах една много строга учителка по БЕЛ не ни е посягала, но ни крещеше за най - малката грешка и понякога когато имахме блок ни сливаше часовете без да ни пита вземайки ни и половината от следващото междучасие. Случвало ми се е да плача след като ме навика докато ме изпитва като объркам нещо без да искам както и на други деца. Колкото и да я мразехме никой от нас не смееше да и противоречи иначе ставаше лошо докато на другите учители се качвахме на главите. И колкото и до ден днешен да я ненавиждам смятам, че на теб и на други лигави дечица им трябва точно такъв учител им трябва!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 98c6c45941
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Стой си кротко в час и уважавай учителя си. Той ти разказва урока, а Ти показваш клипчета на съученик. Дори и да не ти е интересно, то от уважение поне се прави, че го слушаш. А клипчето го показвай в междучасието. След като ти демонстрираш неуважение на учителя и той няма да те уважава. Да не говорим, че е в твой интерес да слушаш, защото ще научиш полезни за теб неща, които ще ти трябват в бъдеще.
Аз съм против насилието, но не го предизвиквай.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2b5f8aa5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Подкрепям учителя. Мен не ме удрял чител по история аз го уважавам. Комунизма дано се върне боя си си го заслужил разхайтен си

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2b5f8aa5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Поне да те острижат на голо както през 80те да се научиш на поведение

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: eb836ffcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Що за меко казано "странни" коментари, детето се държи като дете, а учителят като животно, явно има проблеми с гнева и е агресивен.
Авторе, кажи на родителите си, те ще се погрижат да не се повтори (как ще накажат учителя вече не е твоя работа).

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 47a149c16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Номер 11, а нормално ли ти се струва хлапето системно да пречи на човека да си преподава урока? Точно, защото имат безкрайни права до небето и не може да ги пипнеш и с пръст повечето деца нямат елемемтарно уважение към по -възрастните хора! Миналата година прибирайки се от лекции станах свидетелка как три 15-16 г. пикли бяха седнали най -нагло на мястото за инвалиди и не отстъпиха място на човек с патерици, а когато им се направи забележка вместо да се засрамят отвърнаха най -нагло „ Кво ни интересува. Нормално ли ти се вижда ученик да бие учителка, защото му е писала поредната заслужена двойка, друга пикла да напада учителя си с нож, защото човекът и писал двойка и забележка понеже принцесата си играла на карти и си качила краката върху чина вместо да слуша урока? Ако беше учител щеше да ти е приятно някакво си лигаво пишлеме системно да ти пречи и да си безсилен да го поставиш на място?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 35956277a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   След като го изгониш, се замисли как можеш да станеш нормален. Защото, скоро ще излезеш от училище и никой няма да те гали с перца, защото просто си направил нещо.
Ти си го вбесил, не за първи път, по твои признания.
Също, те моля да се опиташ да си представиш, ако ти си учител, как ще работиш с клас, където половината са лекета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4d89220d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 1, не ме е шляпнал 1 път а много пъти и то с всичка сила, и ме боля ужасно! Баща ми даже не ме е бил така а господина няма никакво право да ме бие изобщо! Няма да оставя нещата така! Целия ми клас говореше само за това и ми е гадно пред тях заради този луд човек! Дано директора да го уволни, каза ми че ще говори с него, искам да го махне и да му забранят да отиде в което и да е друго даскало, той това заслужава! Ако не стане така мога ли да накарам накарам баща ми да го осъди?
Авт.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 45f2d48798
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Авторе, не ти ще решиш кой кого ще уволни, а няколко удъра по дупето са ти били недостатачни явно.
Утре ще тръгнеш нагло да уволняваш и шефа си ли?
Проблемът на децата като теб (модерно индигови) е, че родителите ви не са ви възпитали да се придържате към граници и да следвате напътствия от авторитети. У дома всички ви играят по свирката и родителите ви са се превърнали във ваши роби
Тове не е само антиавторитарно възпитание, а липса на такова. Такива хора клоните после в това да се отказвате при най-малки проблеми, да не можете да изпълнявате заръки и заповеди на работното място и изобщо сте непригодни за живота навън.
Не го мисли даскала иначе. В момента има огромен глад за учители и ще си намери друга работа. Като мъж освен това може да работи в строителството и ще изкарва 4 пъти повече пари от сега и няма да се занимава с пикленца.
Направо обаче му се чудя на този човек защо е тръгнал да възпитава чуждите лигльовци. Трябваше просто да те изкара на дъската, да те изпита и да ти пише двойка и ще е реална, защото може винаги да ти зададе такива въпроси, че не можеш да отговориш и да те разкарва из целия материал. Двойката дори ще е реална. Аз дори писмено бих те изпитала, за да имам доказателства, че си писал тъпотии и ще ти завъртя огромна двойчица, а после като дойдат родителите да се оплакват ще си поговорим с тях какво мисля за резултатите от възпитанието им (липсата на такова).
Имахме в гимназията такива 2ма ученика и то от богати семейства. Дойдоха родителите и след 1 час разговор с директорката пред целия клас казаха, че нямат нищо против учителите да бият техните пикльовци, защото те явно са се провалили във възпитанието, но да не им пишат двойки, за да завършат все някак си. Тези родители ги беше срам от децата им. Посрамвате родителите си, но не го осъзнавате, защото сте фиксирани само в собствените си глезени задници. Мамини детенца е имало винаги иначе.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a45656b3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Авторе, наистина трябва да го махнат, щом бие ученици. Никой няма право да удря човек.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 88cbcb3bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   При положение, че неведнъж си си позволявал да пречиш на човека в час смятам, че боят ти е бил малко! Сигурна съм, че и в другите часове си позволяваш подобно неуважително отношение към учителите. С всяка година децата ставате все по - нагли и по нагли в отношението си към по - възрастните! Я го виж пикльото иска да се качва на главите на всички ама и дума да не му се казва! Ами не става така! В училище отиваш, за да учиш малкия, а не да правиш простотии и в час си длъжен да уважаваш учителя развлеченията и приказките са за междучасието!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a4d7c47dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Хич не я слушай тая сган, дето ти вика, че даскалът ти си е бил в правото си да те удря. Наистина си е... айде не баш престъпление, но един учител няма право нито да обижда учениците, камо ли да ги удря и респективно обратното. Айде моля ви се, всички вряскате от недисциплинираното поведение на учениците, ама дето се вика рибата се омирисва от към главата. Дете, че няма да го изгонят тоя най-вероятно няма, но си търси правата-в бъдеще ще ти е много полезно... защото ако си мълчиш, ще те мачкат много.
Момиче, 18 год.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b4da17de52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   16, пише се удАра, а не удЪра. По принцип майната му на правописа нали, но хора като теб с големи претенции би трябвало да ги знаят тези неща.
Също искам да попитам всички хора, който говорят за бой и удряне какво биха предложили, ако и боя не помага? Питам сериозно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 018a28401b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не го уволниха :( Потресен съм и не зная как ще продължа да влизам в часовете му! Той може пак да го направи, какво му пречи! Говорих с баща ми да каже на адвоката си и да го осъди а той каза, че ще разговаря първо лично с него и с директора и ще преценва! Мислих да извикам Господари на ефира да му дадат скункс, цяла Бг да разбере какъв ужасен учител е той! Има ли и друг начин да му го върна тъпкано?
Авт.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 45f2d48798
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Aвторе, ти си за скункс. Никаква поука не си си взел. Слава Богу, явно учиш в училище с добър директор, а баща ти най-вероятно няма да се занимава с глупостите ти, напротив - като му обясни учителят каква е ситуацията, може и от баща ти съвсем заслужено да изядеш някой удАр. Явно си възпитаван от майки и баби и си пълен лигльо, а баща ти сигурно работи много и не се е занимавал с теб, но добре, че той поема нещата от сега.
Мили бащи, не е важно само материалното, а се погрижете най-вече за синовете си, че растат малки Принцове и ще съжалявате. Храните си малки лигленца. Сега ако не обърнете внимание на тези деца, после цял живот ще ви се серат на главата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 88cbcb3bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Баща ти явно много добре си те знае и затова първо е решил да изслуша версията на учителя преди да предприема каквито и да било действия. Директорът не го е изгонил, защото навярно това не ти e , нито първият, нито последният път, в който пречиш в час на учител в час, а съм сигурна, че и другите учители страдат ежедневно от теб и затова са застанали на страната на човека! Знай едно малкия, ако в училище учителите търпят да им се качваш на главите то в живота няма да е така! Утре ако станеш студент и тръгнеш да се правиш на отворен пред преподавател той може да ти стъжни живота и да направи така, че никога да не завършиш, а ако си вършиш работата по същия начин както в училище шефът ти директно ще те изрита. Да не мислиш, че някой ще те търпи такъв лигав, нахален и със самочувствие без покритие? Ако имаше казарма със сигурност щеше да тръгнеш или да се самоубиваш или да ревеш за мама!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7fc45a8a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   23, хич не се обръщай с 'мили' към тези лекета, които изобщо не би трябвало да бъдат наричани със званието 'бащи'.
Не всеки човек, който се е размножил е годен да бъде родител и такива 'бащи' като на автора, и като тези, към които ти се обръщаш си заслучават на 100% и срама и проблемите и срането върху главите си!
Както е казано от мъдрите: 'Кой каквото посее - това ще пожъне'.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d9cad860e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Такааааа, а случайно, ама много случайно да ти хрумнало, че ти си в час за да учиш, а не за да гледаш клипчета и да пречиш на останалите? Ако на теб не ти пука, на някой друг може да му е важно с каква диплома ще завърши 7 клас, а ти в момента просто саботираш останалите. Така, че извинявай, ама прав е господинът, ако не ти се учи, ами вън, не извинено отсъствие и после си гледай каквото искаш. А и за да те "набие" (май доста пресилваш нещата) определено не ти е за първи път да пречиш на останалите и сигурно поне 10 пъти ти е направил забележка. Ама не, ти от думи не разбираш. Е нищо. То си е за твоя сметка, че пак не си разбрал. Защото днес ще се направиш на интересен, ама един ден ще пораснеш и никой няма да ти прощава глупостите толкова леко. Така, че преди да "уволняваш" когото и да е, хубаво си помисли за своето поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c872e066e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Абе, я стига, какво обвинявате момчето, да не е хубаво да гледа клипове в час, ама учителя да го бие и да си измисля също не е ок. А до автора, кажи и на родителите си, би трябвало да вярват повече отколкото на един учител.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3f825d5748
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Наистина в час не е време да се гледат клипове, но съм много пратив учител да удря ученик. Изобщо не одобрявам боя като възпитателно средство. Най подходящото наказание в случая, както беше споменал някой в по-горните коментари, е едно изпитване на дъската върху материала и при незнание да си получи съответната оценка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 32eccba578
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Благодаря на 11, 21, 27 и 28 за разбирането, но аз искам справедливост нищо повече. Мисля че и в Щатите и в много държави има осъдени даскали за физическо насилие с ученици, а на този господин нищо не му направиха. Мисля да разкажа и на по горните класове, че господина е гей, друго не се сетих просто.
Авт.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cee2390eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Не трябва да се примиряваш пич, този учител явно е агресивен и ще нарани още ученици като не може да си владее гнева. Обърни се към министерството ако трябва, но такива преподаватели нямат място в образователната ни система! И на мен учител си е позволявал да ми удари шамар, но моя баща го попиля и го принуди сам да се махне! Твоите родители защо оставят да те насилват в училище, те също са виновни за ситуацията като не защитават собственото си дете!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ce6477c97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Пхахаха, че кой ти е виновен, че учителят те бил 'бил', заради това, че гледаш малоумни клипчета? Само и единствено ти си си виновен. Малък лигльо, ходиш на училище да учиш, а не да тъпееш в нета.
Ж19, 12 клас

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a45656b3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Ами не съм съгласен, номер 36. Боят е забранен от всеки навсякъде, защото не се превъзпитава с болка

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4763b40055
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Номер 37 понякога си трябва и твърда ръка иначе по новините все ще слушаме как 14 г. пикла налетяла на учител с нож понеже за пореден път е получила заслужена двойка задето вместо да слуша е играла карти в час по български за друго келешче налетяло да бие госпожата си по философия защото не му писала 3 а 2 и т. н. Бедна ти е фантазията на какви ужасни деца съм попадала. Миналата година станах свидетел как една едно 5 -6 годишно момченце си позволяваше да крещи на баба си и да и говори на ма а жената просто му обясняваше спокойно му обясняваше че е опасно да пресича сам улицата с тротинетката защото има много коли. Стана ми жал че търпи подобно унизително отношение от един дребосък. Той още отсега няма елементарно уважение към по - възрастните, а когато порасне не ми се мисли! Ако бях на мястото на тази женица нямаше да се стърпя и щях да му завъртя 2 шамара и веднага щеше да се кротне. Прибирам се от лекции по - миналата година три 14-15 г. пикли седнали на мястото за инвалиди и не го отстъпват на човек с патерица. Прави им се забележка отговарят ти нагло "Нас кво" ни интересува без въобще да се замислят че един ден може да са в същото положение и да се отнесат с тях по същия начин. Решавам веднъж да разпусна да разпусна преди изпит като се видя на по бира с мой приятел. Идва той на уговореното място и две момичета около 14 - 15 г. вървят по него и го ебават само, защото е малко странен на външен вид. Бяха много нагли, невъзпитани, видимо неадекватни, най- вероятно дрогирани и в доста провокативен външен вид. Понеже нашият човек е Мека Мария и не може да ги постави на място се наложи аз да го направя с някой друг шамар. Така вместо да се разтоваря от напрежението за изпита се натоварих допълнително психически. Изобщо не се гордея обаче те си го заслужаваха! Те можели да си правят каквото си искат и да се ебават с когото си поискат обаче на тях нищо не можело да им направиш - цитирам дословно изказването им. Добре възпитаните деца няма да тръгнат да се заяждат с някого без причина независимо как изглежда. Не ми се мисли в училище как се държат!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d5fad3eaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Подпишете петиция! Брат ми направи една и всички я подписаха! И, без обида, не гледай клипчета ва час!
Момиче, 6 клас.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ce6477c97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Боят е забранен от всеки, навсякъде? Моля? Затова ли масово родителите си бият децата и то, за съжаление, съм забелязала, че бият точно тези деца, които са си в пътя, а келеши, които нямат грам възпитание не се бият, а даже се поощряват от родителите си! После се чудим защо има толкова олигофрени!
И за протокола - аз не съм била бита никога от родителите си, защото не съм им давала и повод, но смятам, че някои деца, включително мои връстници, като сме били малки, са си го просели и при тях това е единствения начин за възпитание. :)
От номер 36, ж19

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: ede4742d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Учител НЯМА право да бие ученик и да му прави психически травми, тоя учител е психопати не трябва да има такива като него!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 0f77140776
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Той може и да те е набил ама и ти май си го просеше На училище си за да учиш а не да се разсейваш. Така ти се пада.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 567e3bff07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Как може почти всички хора, които са коментирали тук да са толкова "ЗА" относно биенето на деца и уважаването на по-възрастните, независимо дали са прави или не. Детето е дошло тук да иска съвет от така наречените "умни възрастни", а единственото, което получава като отговор са коментари от комплексирани консервативни българи, които нямат идея как да си използват мозъка. Що за хора има, че чак да набиват като идея да се уважава йерархията, която в повечето случаи е нелогично и чак смешно глупава, а още повече да се уважават и възрастните, като повечето от тях са нормални(глупави) хора, най-вече българите. Толкова малко ли са мислещите?

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: f99d460a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Тези, които подкрепят насилието над деца са това, което остава накрая на виното - утайки. Младите няма да се съобразяваме вечно с вас, драги комунисти. Срокът ви на годност изтича, ще измерете а с вас и закостенелите ви разбирания. Не е ли кристално ясно, че методът на въпросния учител не е ефективен - ученикът не се е поправил, а се отключила агресия против насилника ЛОЛ... Баща ми яката ме е млатил, но това не му помогна да му играя по свирката, като знам какво е наказанието и съм го изтърпявал стотици пъти, дали на 101 два шамара ще ме уплашат? Не, ще му изсипя виното в кенефа без да ми мигне окото, а като ме бие ще го обиждам, за да удря още... Вцепенен съм от подкрепата на насилие в коментарите.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 0f77140776
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Айде за биенето съм против ама и ти как може да говориш в час по История? Чудя се как не ти е нахакал двойките

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: d9cad860e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Първо, не вярвам да става дума за бой. Ако изобщо е имало физически контакт най-много да е получил един шамар, ама знаете какви са децата, много си падат по драматизирането и преувеличаването.
Второ, най-вероятно на човекът просто са му избили нервите, защото авторът системно е пречел на целия клас.
И трето, авторът да се благодари, че се е разминал толкова леко, че аз ако бях на мястото на учителя с пръст нямаше да го пипна, но такова изпитване върху целия материал щях да му спретна и с такова удоволствие щях да му поставя двойка, вкл. и за срока, че като го оставя после на поправителен да му дойде акъла в главата.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: bb00d1d812
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Към защитаващите споланкото : А учителите нямат ли психически травми заради това, че днешните деца се смятат недосегаеми заради безкрайните права, които имат и даже някои от тях си позволяват да им налитат и на бой, след като са им писали поредната заслужена двойка? Това нормално ли е учителите да са превърнати в безгласни букви и да се съобразяват с невъзпитаните, нагли дечица. Щом и бащата на хлапето е застанал на страната на учителя е ясно, че е решил да даде урок на сина си, още повече, малкият си призна, че не му е за пръв път да прави такива неща.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 0f77140776
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Номер 47 Не го защитавам ама не оправдавам постъпката му както и тази на учителя достатъчно щеше да му нанесе 2-ка отколкото да го удря

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: ede4742d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   46, той и класа му са свидетелите как го е бил, той каза не е само шамар, ти ли знаеш или той който е изял боя? И ти си готов да му сложиш двойка не заради това което знае по уроците, а защото си е цъкал на телефона без да пречи на никой? Той ударил ли е някой, не нали?
47, Тоя учител ако няма нерви да се занимава с деца да стане нещо друго, като му е зле психиката и е агресивен да ходи да стане MMA fighter, не да си го изкарва на безащитни деца! И мен ме тормози учител, удрял ме е по главата и ми залепи дъвката в косата, защото се дразнеше, че имам дълга коса, момчетата трябвало да сме остригани като овце, дразнеше се на дънките ми че имат скъсано и са плитки, какво ги интересува това? ТЕ са там да си изпеят урока и да си ходят! А не да се бъркат кой как е облечен и да удрят ученици, когато нещо не им хареса! Всяко училище има нужда от съвремени учители, не от дърти психопати!
М16

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 1954859284
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Не оправдавам автора, че не е внимавал в час, но не оправдавам и учителя, защото никой няма право да посяга на чуждо дете и никой учител няма право да унижава учениците си.
Ако ще обвинявате някого за това, че младото поколение е разглезено, обвинете родителите. Те са минали през садистичната система на комунизма и са искали нещо по-добро за децата си, но са ги разлигавили.
Въпреки това, не съм съгласна, че боят е добро решенеие. Истински добрите учители и родители могат да респектират без да посягат.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 770dd88e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   А защо само теб? Все пак двама сте го гледали това клипче? Май средния пръст го е имало и затова човека е првъртял до такава степен че да ти се върже на акъла....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker