Съучениците ми са неадекватни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съучениците ми са неадекватни
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1921 пъти
Съучениците лъжат и казват, че имам въшки(а аз нямам, проверен съм и нямам), пускат някакви умрели песни и увеличават до край. Това се случи първи час и в междучасието. И също така ми писна. В училище се ходи, за да СЕ УЧИ, а не за да се ядосват съученици. Аз ако пусна музика, ще е тихо. Ще е силно само ако съм се объркал и пуснал силно, но после веднага ще намаля. Дано се справя добре на външното оценяване, за да отида при съученици, които не ядосват и лъжат, защото малко ме съмнява, че ще се вземат мерки в това училище. Смятам да подам жалба, въпреки че за стотен път пак ще минат само с едно безсмислено предупреждение и така до следващия път, когато пак ще получат безсмислено предупреждение. Вече не знам на кой да се оплача. #КОЙ ли ще вземе мерки? Вече съм се оплаквал стотици пъти. И никой не прави нищо по въпроса. Ако бяхме в Западна Европа, щеше да има наказания и щяха да спрат да правят така. Но пък те ще си намерят майстора един ден. Добре, че живея в голям град, тук има повече от едно училище, защото мразя Пайнер. Пайнер нямат хубави песни. По-хубави песни имат Ed Sheeran, Shakira, Dua Lipa, DJ BOBO, Shaggy, C-Block, Haddaway, Savage Garden и много други имат по-хубави песни. Да живее хубавата музика, защото ми писна да ме поздравяват с Пайнер или пък с някакви други умрели песни.

Ако може темата да се одобри, защото моля за полезни съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2999d886a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако където и да отидеш мириши лошо,май е време да си провериш обувката!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 011e5230f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Haddaway" - Сериозно ли ?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6c00bfb5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отново човек с впечатлението, че всичко му пречи. Училището, съучениците, географското положение на държавата му, песните...
И аз не харесвам пайнер, но това не е причина да намряза всички (най-добрата ми приятелка много харесва пайнер, но това не значи че е лош човек)
Явно си 7ми клас щом говориш за външно. Стягай се учи си уроците и си пиши домашните.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5dc17b5c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По писането да разбираме, че си 4-и или 7-и клас? :D Щом ще държиш външно и ще местиш училища... Ще се оправиш :D
И наистина, какво му е на Haddaway :D

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e54ff0e149
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, всеки си има свой вкус, но ако само това ти е проблема, никой няма да направи нищо по въпроса - музиката?? Моите си взимат телефоните, занимават се с пълни глупости, ИГРАЯТ все едно са второкласници, само пред телефоните, компютърни нинджи, а момичетата пълните *********.. Обичали момчета, страдали за тях, снимат се полу-голи.. Веднъж им викам "Това вашето не е любов, а хормони" и получих отговор "Ти нищо не разбираш от хормони" :D Нямам търпение да дойде време за гимназията, още 8 месеца..

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 487141ccc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това че на теб тази музика не ти харесва не означава че не е хубава. Лично аз не харесвам тези които ти слушаш но не съм тръгнала да ги обиждам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dda8e7becc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кво им се връзваш бе. Те те тормозят, щото виждат, че им се връзваш. Я тотален игнор и все едно не съществуват. Надувай музика и ти ако трябва, пък ако нещеш да се конфронтираш излизай някъде през междучасието, за да не им слушаш чалгиите.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3a6db18b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Слушай момче, човек не винаги има избор с кои хора трябва да общува/работи/учи/живее. И така ще бъде през целия ти живот, не само в училище - това сигурно си чувал поне хиляда пъти и да, истина е, колкото и изтъркано да звучи. Не можеш да промениш хората, не можеш и да ги баннеш. Важното в случая ще е да научиш как да се справяш, при всеки човек е нужен различен подход: с някои можеш да се разбереш чрез нормален разговор, с други въобще не можеш да говориш и е нужно да ги игнорираш. Има и такива, които въпреки че са игнорирани, продължават да те дразнят (с неясна цел, може би просто им доставя удоволствие... извратени хора колкото искаш). В такъв момент може би е по-добре да разучиш слабите им места и да ги "удариш", за да покажеш, че с теб шега не бива. Има и още много други варианти, но ти сам трябва да ги откриеш, с други думи трябва да придобиеш опит, никой не може да ти предостави готова информация.
Ж, 18

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 24e07f5acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пишеш несвързано! Провери дали ти си толкова добър ученик. Един ден ще отидеш да работиш някъде и ако и там попадаш на хора с различни от твоите разбирания, ще ти се налага да сменяш работните места.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 03d457027e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ама това ти изречение "Добре, че живея в голям град, тук има повече от едно училище, защото мразя Пайнер", ме изненада, честно-зададено по този начин, ми е достатъчно красноречиво, защото аз пък за разлика от тебе(макар че вече не съм ученик), ме е яд, че съм от голям град и честно казано, нямаше да възразявам, ако мен моите съученици ме поздравяваха с Пайнер а и не само, защото попфолка просто си е мойта музика, и тъй! ... За съжаление, докато учех в средното, моя клас не бяха особено отворени към този жанр, не че някои не си припяваха по нещо де, ма само от време на време! ... Така че аз съм точно обратното на тебе, бих предпочел, и въобще много щях да се радвам, ако бях от някой по-малък град, по-спокоен(с не повече от 50 000 души), не така консервативен, и ако нямаше толкова училища, само и само защото на някой определена музика не му е допаднала, аз нямаше да имам против, ноо както казах, за съжаление моето обкръжение в даскалото не беше такова, все пак не съм от някой от тия, "чалгарските" айде така да ги наречем градове, а да ти кажа, до една степен ми се иска да бях! ... Ноо, всеки с мнението и вижданията си! ...
И още нещо-съгласен съм, че тия които си ги изброил, имат по някоя хубава песен, ма не може да кажеш, че в попфолка няма и една хубава песен, нееее-стига да се вслушаш само, по-дълбоко и да вникнеш, все нещо би могло да ти хареса, ама даа-този жанр няма как да се хареса на всеки, не може да се слуша от кви да е хора, факт! ...

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b6e9bb3a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Попфолк имаше хубав, някъде 1998-2004 година. Надя Супер е живота, Нелина - Бял Мерцедес (да, да, ала тя пее "Но за валута не се продавам, ни за коли"), Кати - Нестандартни сме (кавър по-як от оригинала), и т. н. яки парчета. Сега поп фолкът е прекалено като турска музика и певиците Галена и подобни са ми противни.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 20c31e908c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе в мен ли е проблема или само на мен не ми пука другите каква музика слушат щом им харесва???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker