Влюбена в турчин, а българско момче ме хареса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в турчин, а българско момче ме хареса
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2416 пъти
Здравейте! На 16 съм. Сигурно ще получа купища нападки, но исках да споделя с някого. Бях на лагер в Берлин и там се влюбих в едно момче от Турция. Той беше идеален - и като визия, и като интереси си пасвахме, и като характер - така сме се смяли по улиците с него, без въобще да забелязваме колко бързо минава времето. Е, времето мина, тези толкова хубави 3 седмици. Бях наистина влюбена до уши. На раздялата се прегърнахме и той си тръгна за Истанбул. Вижте, аз разбирам, че той е турчин. Знам, че и прадедите ни са умирали, заради такива като него, но аз се влюбих. Тъпачка или не, това е, какво да направя. Може би за първи път в живота ми се влюбвам (досега съм нямала гадже никога).
И ето преди седмица се запознахме с едно момче по чата. Видяхме се и той не беше моят тип. Просто как да ви го опиша. Аз съм експресивен и емоционален човек, а той говореше толкова тихо, без ама никаква емоция. Две години е по-голям от мен, затова както се очаква още от самото начало започна лека-полека да намеква за секс. При мен тези неща се случват след годежа. Преди това е просто неморално за мен. Не бих го направила с първия срещнат от улицата, когото съм срещнала. Блокирах го, после ми писа и ми се извинява, но какво да направя
Но момчето от Турция ми остана в сърцето. Пишем си още, толкова е сладък с неговия развален английски. Искам просто да съм до него и да си го гушкам пак и пак, и пак.
Знам, че не е правилно, но не мога да променя нищо. Бихте ли ме посъветвали нещо? Сърцето наистина ме боли и то много. Каква съм глупачка само...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2fc31872c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, ако не си готова за секс не се занимавай с НИКАКВИ момчета. До годежа ти има може би 8 години, освен ако не искаш да се жениш на 18. И турчинът ще иска секс. С моята братовчедка сме учили в Германия и тя ходеше със студент от Истамбул и той си искаше нормално секс като всеки НОРМАЛЕН мъж. Живеем в 21 век. Ще ти кажа обаче къде поне при тях беше проблемът. След 3 г, връзка, любов, той я запозна с родителите си и тя с неговите и в момента, в който стана дума за брак (бяха и двамата над 25 г. ), той си каза истината - не може да си меси кръвта с българка. Не е от неговата култура. Дори не става дума за религия, защото религия се променя - просто не можеше да си представи да има семейство с българка.
Става дума за момче образовано, от много образовано и модерно семейство. Е, скъсаха. Братовчедка ми лятото тръгна с едно момче от нашия град - българин мохамеданин и вече проблеми нямаха. Днес са женени и имат семейство, но турчинът чак като я загуби се обаждаше и я преследваше та се стигна до полиция.
Просто са различни. Не мисля, че ще имаш бъдеще с него и това няма общо с историческите факти. Освен това не знам дали действително и той има интерес към теб.
Не казвам, че трябва да ходиш с българина, който не ти харесва, но и още - освободи се от идеите си, че ти можеш да ходиш с който и да е мъж и да не правиш секс, а да го изнудваш за годежи. Годеж няма да има преди секса. В 21 век е така, дори при турците. Никой не поема ангажимент до живот към жена, с която не е спал и не е живял поне няколко години. Също никой не се жени на 18 г. Средната възраст на родилките у нас е 27 г. и 70% от българските първородни деца са родени извънбрачно - с две думи хората деца имат преди брака, ти за единият секс. Събуди се или реалността ще те събуди.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e695356e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като си търсиш белята ще си я намериш. Бъди сигурна в това.
Който не го слуша главата го болят краката (или малко по-нагоре... ).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 03a6c2156e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Момиче, защо слушаш тъпите хора в 21? А именно защото сме в 21 век и на никой не му дреме за събития станали преди 5-600 години. Живей живота си и бъди щастлива! Не трябва да ти дреме за мнението на другите! И аз съм помак ама всичките ми връзки са били с българки! И ся като са българки да взема да ги мразя ли? Съжалявам хората, които мислят, че в 21 век трябва да мразиш някой заради народността му.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6017451368
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не става дума за историята, а за това, че вие с турчина сте с много различни култури и религии. Ако стане нещо сериозно то неговите родители ще са проти, теб, защото не си мюсюлманка. Ако имате дете, той ще ти го вземе и пр.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8af8c2872b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 1 е много права. Ако не искаш да загубиш години в неперспективна връзка поговори откровено с момчето от турция и го попитай докъде е готов да стигне евентуално. Да не се окаже голямата любов, само че без ангажименти. Това ще ти докара доста проблеми, ако не се изясните предварително.
Секса разбира се не трябва да е нещо което се прави на лека ръка, но ти пък попадаш в другата крайност - пълен консерватизъм. Всеки си има собствен подход, но изпадането в крайности не е продуктивно. Според мен излизай с момчета, но ако те натискат още в началото за секс ги отрязвай, това не са твоите хора. Давай си време да се опознаете пък след месец-два ако вървят нещата и момчето не се натиска прекалено много, можете да правите секс. Ти прецени доколко можеш да направиш компромис.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bf91e73735
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз бих те посъветвала да продължиш напред и да потърсиш щастие с някой друг.
Проблемът с турчина е най-вече в разстоянието, според мен. Тези връзки са много трудни, макар и не невъзможни. Друг е въпросът, че съществуват предразсъдъци в околните, които също ще затруднят връзката. Според мен е нужно да сте се опознали много добре и да имате силна и стабилна връзка, за да устои на тези неща.
Колкото до другото момче, щом не го харесваш, няма никакъв смисъл да се занимаваш с него.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 269341eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Момиче, на 16 си, не си на шест. Живеете в различни държави, виждали сте се само за три седмици и даже не сте имали нищо. Да, имало е привличане, но до там. И ти решаваш, че това е любовта на живота ти едва ли не. Как си го представяш - ще си пишете по фейсбук следващите 2-3 години, докато той реши да дойде направо с годежния пръстен?
Това със секс след годежа няма как да стане в 21 век. Едно време е било възможно, понеже хората са сключвали брак на 15-16 и реално не е имало кога да правят предбрачен секс. Ако още не се чувстваш готова за секс, не го прави, но не си и поставяй изкуствени ограничения. Всеки нормален здрав човек иска секс, в природата ни е. И ти ще поискаш след 2-3 години най-късно.
След като не харесваш българина, не се виждайте. Няма смисъл да се насилваш. С момчето от Турция си пиши, щом ти е приятно. Не виждам нищо лошо. Но не си втълпявай, че това е истинска връзка. Някой ден може и да се видите и да стане, но е много вероятно някой от вас да се влюби в някого от обкръжението си. Като цяло иначе рядко връзките между българи и турци завършват щастливо - не защото едните или другите са лоши като хора, а защото културите са различни и трудно се напасват.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 26d161488b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тая пък, три седмици и и промоха мозъка... Нямала да прави секс до годежа...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a906349379
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Първо, не те съветвам да правиш секс след брака. Това е много важна част от човешките отношения и ако не си паснете, както е клишето, няма да бъдеш щастлива. Второ, ти на колко смяташ да се жениш? Ако е 17-18, добре, но ако смяташ да бъде в по-късна възраст малко ще те търпят, това е голата истина. Включително и турчето.
За турчина-никой не ти набива родолюбие в главата, но бъди сигурна, че за неговите родители ти ще бъдеш гяурка. Тия неща, дето си ги бленуваш от турските сериали, просто няма да станат. Но можеш да пробваш да си разбиеш живота.
Между другото, срещала съм турци от нашите преселници, които се пазят за сватбата. Предполагам, че се упражняват по други начини преди годежа.
За българина-като не те кефи, никой не те насилва да се занимаваш с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b87c40030f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Я стига с тези турски сериали...

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: aa8635a6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз нямам нищо против да ходиш с турчин, ако щеш и с циганин, но сега ви е добре именно защото не сте заедно и няма изгледи да бъдете. Такива весели чатове и безгрижни разходки на лагер са най-приятните неангажиращи връзки. Въщност на такива тийнейджърски лагери човек опознава секса, а ти си го пропуснала. Здраве да е, намери си приятел близо да теб и спри да се захласваш по "идеалния".

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 57c9b2ce76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 6 повярвай ми има още такива хора... Като родителите ми, дядо ми... Имам връзка с циганин ( не е черен толкова, а е леко мургав), но не го приемат...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9136aa2205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ако нещата станат по-сериозни и се ожените, то със сигурност ще живеете с родителите му, или най-малко в турция. Ако имате деца, те със сигурност ще са мюсюлмани. Ако е момче, ще му подкастрят пишката, а ако е момиче може да и обрежат и клитора (женско сесуално осакатявне), което се практикува в мюсюлманките държави. Като пораснат, може да им промият мозъците и да им препашат колана с бомбите и да ги изпратят в някоя християнска държава, да се самовзривят и да убият нищо неподзращите хора там. Обаче, едно нещо е сигурно. За тях, ти и децата ти, ще сте гяури и ще ви третират като такива.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ea800c5019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   №16 до голяма степен зависи от възрастта ти. Защото след години наистина на никого няма да му пука за тебе. В буквалния смисъл.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c85af614fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От Авторката: Благодаря на всички ви! :)))))) Приключих да се занимавам с всякакви момчета, не ми трябва.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 378e69b48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ох, божееее... Нямахме за цел да те накараме да мислиш, че не ти трябват момчета, щото бас държа, че след 1 месец МАКС ще си хлътнала по някой друг...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker