Влюбена ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена ли съм?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1505 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. От около 1 месец си пиша с едно момче, той е 3 години и половина по-голям от мен, имаме доста общи неща - музика, изкуство, забавления и изобщо като възглед над света. Всичко започна съвсем случайно. Една приятелка ме накара да му пиша, след това обаче, с него завързахме разговор и така. Опознахме се. Той живее далеч от родният ми град, но имам роднини в селището в което е той. Всеки път щом ми пише някак цялата изтръпвам и сърцето ми започва да бие сякаш съм бягала с километри, без почивка. Постоянно мисля за него и проверявам на всеки 10 минути дали е на линия във фейсбук. Първото нещо което правя сутрин, след като отворя очи е да му пиша "Добро утро❤". Въпросното момче много харесва външния вид на приятелката ми. Той е много мил и добър. Харесвал ми е снимките със сърца, но не съм единствената.. Така нужна ми е помощта ви за:
-Какво да сторя? Как да го накарам да ме хареса?
-Според вас, имам ли шанс? Ако отида при него ще се видим.
-Какво изпитвам към него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: b230f0c04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Слез на земята малко. Не си влюбена - това не е влюбване, а харесване. И даже и истинско харесване не е, а някакво фантазно харесване на човек, с когото не си общувала в реалността.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7add0d2ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Смятам, че си увечена по момчето, но не съм много сигурен дали човек може да се влюби само по писане във Фейсбук. Така изграждаш някакъв вътрешен образ за човека, но той е малко идиалистичен, а не реална преценка. По това което описа, си хлатнала по момчето, но смятам, че е още рано да се нарече "любов". Ако имаш възможност вижте се, поговорете си то така се опознава и харесва човек. :) И все пак внимавай, за да не бъдеш само използвана от въпросното момче, само за секс, а ти да имаш чувства към него. Само ще страдаш така, след това!

Успех.
>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e25637288f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Влюбена си във фантастичен идеал който си изградила. 99% не съвпада с реалността, но понеже не сте общували наживо няма как да разбереш това. Преди това да се случи, не можеш да кажеш че обичаш самия него, така че не си вкарвай фикс-идеи сама. Помисли по въпроса, бъди отворена към възможността за любов, НО недей да залагаш всичко на това момче, иначе ще съжаляваш много.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a31ab3bbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изпитваш желание да бъдеш харесвана. Това е всичко. Ако отидеш при него, много вероятно е да направи опит да те прелъсти, понеже е на възраст, в която хормоните му текат и от ушите... Но това е всичко, което ще получиш на този етап. За да го заинтригуваш, ако това е желанието ти, бъди различна от другите момичета. И като външност, и като поведение, и като интереси. Щом харесва приятелката ти, не прави нищо, с което да заприличаш на нея, това ще е грешка. Предлагай му нестандартни и сериозни теми за разговор. Създай му репутация. Това означава да повдигнеш самочувствието му в собствените му очи. Постарай се да му внушиш, че е интелигентен, че е различен, че е над другите момчета, но останалите недостатъчно го ценят... за разлика от теб. Всеки има нужда от одобрение. Накарай го той да има нужда от твоето. Тази тактика обаче може да се окаже нож с две остриета, ако ти самата не си на ниво. Така че чети, следи новините, бъди информирана, съвременна, мислеща и самостоятелна. Мъжете умират за такива жени.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d3b930a555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря,за всички коментари,най-много на номер 5. :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce1181d2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като се видите на живо, ще разбереш дали си влюбена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce1181d2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нека той дойде при тебе. Според мен като по-голям нека той направи първата стъпка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0b349036bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо ли ми се струва че ефекта от съвета на №5 ще бъде единствено това момче да приеме авторката за даденост и да я използва да си чеше егото, докато се натиска с други. Жените знаете какво искат мъжете, толкова колкото и обратното - не особено много. Интересен съвет, но е хубаво и негативната страна да се засегне повече от вмятането че е "нож с две остриета", защото всъщност е по-вероятното развитие на нещата. Авторката да помисли по-отговорно по дилемата си и да си даде сметка че онлайн отношенията са крайно далеч от реалността.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 101ffbac07
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само едно ще ти кажа - не бъди досадна и обсебваща към това момче. Бъди малко непредсказуема. Мъжете не обичат лесната плячка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 619d60e3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Може да се чувате, по скайп примерно. Ако искаш можеш да добавиш и приятелката ти и да завържете някакъв разговор. Ще наблюдаваш поведението му и ще разбереш дали имаш шанс и ще се опознаете повече. Късмет :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker