Много ми е зле! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много ми е зле!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1484 пъти
Не ми се живее.. Не виждам никакъв смисъл да живея нищо не ми дава някаква надежда или жажда за живот. Не знам какво да уча а вече съм 12 клас. Имам 7 приятелки от училище вече всички си имат приятели и не се събираме като преди, няма с кой да излезна дори.. бях излезнала с едната и приятеля и на ресторант и 80% от времето те се натискаха аз стоях като тъпак.. Прибирам се след училище и се чудя какво да правя и това е всеки божи ден. Всеки божи ден аз се мъча, не ми харесва този начин на живот не искам да го живея, знам че нямам право да се оплача и не имам всичко от което попринцип имам нужда, но нищо не ме прави щастлива толкова ми е мъчно на душата. Единствена ми мечта е Америка и големите градове там, но сигурно няма да ми дадът виза, а ако дадът ще трябва да се върна пак тук. А ако остана какво и там ще ми омръзне, а и знам как стоят нещата ще ми е много трудно там. Как да гледам по-друг начин на живота.. Зашо се чувствам така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: bcb0ce01e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Единствена ми мечта е Америка" - е.. ати "мечтата". Ти си с промит мозък.
Не си ли решиш проблемите тук, да се чувстваш добре със себе, и в Амирика, и на Луната да отидеш - все същото ще ти е на душата...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d793bb0dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак бягство. Дали Америка или пък друг град, или Луната все е бягство. Като не се уповаваш на собствените си сили никъде няма да ти провърви. Запретни ръкави и промени живота си с жертви и постоянство. Не е задължително да учиш, не е задължително да още на момента с кого да се натискаш в ресторанта. Спри да гледаш в канчето на другия и напрарви тези стъпки, които трябва да направиш, но не се осмеляваш. Стъпка по стъпка ще промениш живота си, само ако вярваш в собствените си сили и преодоляваш мисловните прегради.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 386ffeac9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка, 12 клас си, тепърва ти предстоят големи, ама много големи, промени в живота, така че не се депресирай толкова, защото тепърва ще имаш големи изненади (някои приятни, други-не) и само след 1-2 години сама ще си се чудиш как си се депресирала за такива дреболии. Да, кофти е човек да е самотен, но това не значи, че след 1 година и ти няма да си имаш някого, а иначе животът ще е "интересен" и още как! Като тръгнеш да си търсиш работа и/или ти се налага да поемеш отговорност за живота си, изобщо няма да имаш време да се депресираш, че еди-си-коя имала приятел, а ти нямаш. А и това с връзките не е състезание. Това, че някой има връзка на определени години съвсем не означава, че някой, който няма, е сбъркан или изостава. Животът на всеки е различен и му се случват различни неща по различно време. И ти ще намериш правилния човек и даже, ако си на повече години има шанс връзката ви да е по-стабилна. За това, просто не се шашкай толкова, няма смисъл. Ще видиш как само в рамките на 1-2 години всичко ще се промени и даже може да почнеш да съжаляваш за времето в училище.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2cdab0982b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, приятелю! Много е лесен отговора бе. И аз съм самотник, но откакто си купих мечтаното куче още от малък вече съм най - щастливия човек на земята. Аз приятели принципно нямам вече, а тези, които съм имал преди от училище в 12 клас са се разпръснали на ляво и дясно и кой от къдет' е.

Сега съм човек, който ходи до късно постоянно на работа, а през свободното си време разкарвам кучето си. Животът ми не е лесен, но благодарение на кучето си продължавам да се усмихвам и да живея.

Ти си се притеснил, че като нямаш приятели и няма за какво да живееш. Абе глупчо, това са древни работи. Запомни, че в днешно време истински приятели няма! Запомни, че най - добрите приятели в днешно време са животните. Това е 21 век..

Хората са го казали.. не чакай никой да ти направи животът по лесен и красив, ти го определяш какъв ще е той. Ако имаш пари обикаляй светът, вземи си кученце или котка и ще си щастлив.

Може да си вземеш едно декоративно кученце и така ще си намериш и някоя приятелка. Жените обичат малките кученца от опит казвам. Аз понеже не харесвам и жените съм си взел голямо кученце. :D

Шегата настрана с това за жените, но пак казвам, че ти определяш правилата. :)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 30d284b48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имаш някакви очаквания -клише, които като не се случат, ти става тъпо. Детството ти е минало, както и компаниите, които са ти осигурялли купона. Сега трябва ти са си направиш веселото. Например, да си намериш друга компания. За Америка е същото -и там ти трябва да си организираш живота. Или както му се вика по нашенски-както си го направиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 932fe7efe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Един от нaй-лесните нaчини дa се устaновиш в Aмерикa е дa кaндидaтствaш в Тексaски университет. Особено в медицинските ( може и фелдшер) още първaтa годинa ти осигурявaт рaботa зa след зaвършвaне. Но и други специaлности тaм сa с подобни условия, могaт дa ти предложaт договор още до кaто учиш. Имaт сaйтове, виж ги.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 573de87a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами само мрънкаш и се оплакваш , и гледаш в паницата нандругите. Може детството ти да е било тежко и да сисе обезверил. Моят съвет е да седнеш и да помислиш и почувстваш какво би те направило щастлив. И после си поставяш цел, начертаваш план и действаш. Мечтай, занимавай се умерено със спорт. И ако не се чувстваш добре в семейството си, замини да учиш или работиш в друг град.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cacf204c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен няма смисъл да ходиш в Америка, и тук животът ти може да се нареди. Замисли се - отиваш в чужда държава без никого. Ще ти трябва време, за да се установиш и да създадеш контакти, докато тук все пак имаш някакви приятели, имаш семейство, които ще те подкрепят. (сигурно е банално, но замисли се). Колкото до приятел - аз вярвам лично за себе си, че съдбата все ми е отредила някой, но просто не му е дошло времето(сигурно ти е странно).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a7735880de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От АВТОРКАТА. Не ми е проблем това че нямам приятели, аз имам и други а тези за който говоря ме канят навсякъде с техните приятели просто аз отказвам защото знам какво следва.. Колкото до Америка просто искам да я видя, не мисля че трябва да ме съдите за това, всеки си има мнение и аз съм решила че искам да отида там дали ще ми хареса или не животът, времето и обстоятелствата ще покажат. Казвате "ти си с промит мозък" или "пак бягство" или "ако не си решиш проблемите тук и на Луната да отидеш.. ". Аз нямам проблеми, никакви. Нито с гаджета, нито приятелите са ми проблем. Знам че сега е времето в което ставаме по-самостоятелни хора и това е нормално, явно не сте разбри добре. Имам проблем с гова, че нищо не ме прави щастлива, нищо не се е появило в живота ми за да ми даде щастие и жажда за живот. Винаги си мисля за бъдещето и това ме успокоява, но съм чела една книга, което пише :Просто използваш бъдещето да избягаш от настоящето. - И мисля че е много правилно. И обикновенно се страхувам да не стане точно това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker