Много въпроси... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много въпроси...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2378 пъти
Здравейте! Аз съм момиче... на 14 години! Ето я и моята история! Преди бях принцесата на класа, най-известното момиче, ной-харесваното... След 4-ти клас, получихме "нова принцеса" в класа. Винаги ми е било приятно да съм харесвана от всички, но не беше чак толкова важно.

Просто след това се затворих в себе си. Особено след като в края на 4ти клас, момчето, което обичах и което беше моят най-добър приятел /заедно с още едно момиче/... ми разби сърцето... В последния ден преди завършването се беше усамотил с приятелката ми /преди бяхме като великата тройка- най-добри прятели, ходихме заедно навсякъде, а после с момчето станахме нещо като гаджета/ и не ме допускаха близо до тях. Бях изолирана.

После стана ясно, че е напуснал класа и аз така и не разбрах какво е станало "този" ден! По средата на 5ти клас приятелката ми /онази от "великата тройка" ;д/ ми разказа, че тогава той е започнал да ме мрази, че е смятал, че съм лигава, че съм се променила, че съм станала непоносима и ужасна. Тогава напълно бе разбито сърцето ми! Толкова ми беше зле, поне да ми беше казал нещата в лицето, не зад гърба ми... Говорих с другите ми приятелки. Те смятаха, че не съм се променила, само малко съм се затворила в себе си... Така и повече не го видях! Смятах, че беше някаква хлапашка, детска любов, но не... Не го забравих! Не спирам да мисля за него! Обичах го и все още го обичам! Другите ми приятелки мислят, че може френдчето ми /момичето/ да ме излъгала за това, което е казал ТОЙ. Но незнам. Възможно е! Ние се отдалечихме една от друга след 4ти клас... И така минаха 3 години. Приятелкити ми се хвалят постоянно как са се целували, как са си хванали гадже... и така нататък. А аз от 4ти клас насам-нито съм имала гадже, нито нищо! Пък и никога не съм се целувала! Просто станах адски срамежлива. Никое момче не мога да заговоря. И нито едно момче не ме харесва! Дали някога ще го видя пак и дали ще си разясним нещата? Дали някога някой ще ме хареса и дали ще ме заобича и хареса? Дали някога ще се целуна? Моля... съвети! :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 2978e2b945
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   когато не пчакваш тогава се случва всичко с когато най-малко очакваш аз с момчето което преди 4 години се мразих от 6 месеца съм с него така че никога нищо не се знае.. продължи напред и времето ще покаже.. и аз бях срамежлива но се преодолява запомни го това :))

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 915da21563
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   благодаря ти :]]

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 89010e554b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох не знам какво да ти кажа и аз от 1рви до 4ти клас бях лудо влюбена в едно момче от моя клас и даже напраих глупостта в 3ти клас да му предложа да станем гаджета и така се унижих :Д но минало е забравила съм го, но ся пък 2 години не мога да забравя друго момче :(( позната история е твоята ако искаш остави е-майл там да разменим скайп.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 76d8d9b8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "след като в края на 4ти клас, момчето, което обичах и което беше моят най-добър приятел" това ме "уби" :ДД намери го във фейса

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker