Да и кажа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да и кажа ли?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1655 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 16. От известно време си пиша с едно „момче” (силно казано, защото е на 21). Проявява голяма инициатива да се видим, пише ми мили неща. Всичко до тук добре, въпроса е, че си има приятелка. Нямам намерение да свиря втора цигулка и да ме търси само когато иска секс. Не сме се виждали на живо, не мисля и да го правя. Въпроса ми е да и кажа ли? Сигурна съм, че са заедно, въпреки, че той каза, че няма приятелка. Момичето ми изглежда свястно и не мисля, че заслужава такова долно отношение. Имам чатове, които да докажат какво върши той зад гърба и. Мога и да и пиша, открих и инстаграма. Чудя се дали да го направя, защото сто процента за нея ще е ужасно да разбере и ще бъде голям проблем, но от друга страна е по-добре да знае с какъв човек си има работа. Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: f4be26b4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко са момичетата на твоята възраст които мислят по-този начин. Затова ти казвам ЕВАЛА!. Да, според мен трябва да кажеш на момичето, това е правилната постъпка.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a172f73a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първото нещо, което трябва да направиш е: Викаш полицията разказваш всичко най-подробно след, това се уговаряте с тоя педофил да се видите, някъде и, когато почне да ти говори какво ще ти прави в леглото да му слагат бележниците и да му го правят на него подобно неща :) А до колкото за неговата приятелка ако направиш това тя много скоро след това ще разбере с какъв Педофил е ходила и ще направиш една много добра услуга на човечеството, дори може да спасиш някое непълнолетно момиче да бъде изнасилено след, като му е откажала да се видят и той от нерви и наранено его може да е готов да направи подобно нещо нищо чудно дори вече да го е правил. Ти си знаеш какво да правиш аз бях длъжен да ти дам най-добрия съвет с, който да се спасиш преди цялото даскало да те разнася, че сама си си виновна, след като си чатиш със 21 годишен младеж, ако мога така да се изразя за мен лично е един извратен бозайник дето природата си прави майтап с него

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7c2092b213
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Полицията едва ли може да направи много по въпроса, но момичето определено заслужава да знае с какъв "мъж" си има работа. Не се колебай да постъпиш правилно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1099b0a313
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, какъв педофил те гони? Педофилите си падат по деца, а ЕФЕБОФИЛИТЕ по тинейджъри. Вие правите ли разлика между двете? Не мисля, че това момче на 21 години е едно от двете. Пет години разлика е добра разлика и аз на 16 съм харесвала такива "педофили", не толкова момчетата на моята възраст, повечето от които са пълни лигльовци.
До авторката: решението дали ще кажеш на това момиче, е изцяло твое, но внимавай "педофилът" така да не извърти нещата, че накрая ти да излезеш виновната и да се набуташ между шамарите. Най- добре спри да се занимаваш с него.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7c2092b213
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №4, ако тези "педофили" са се занимавали с 16 годишната ти личност, когато са били на по 21, определено нещо не им е в ред. Виж ако не са те отразявали са съвсем различен тип от този който описва авторката. От мъж до мъж има разлика.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1099b0a313
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5, отразявали са ме всякакви и тогава, и сега и не виждам абсолютно нищо лошо в разлика от пет години, дори и малко повече, защото момичетата съзряват по- рано и няма какво да правят с повечето момчета на техните години, точно защото повечето са незрели лигльовци, не са ориентирани с главите, не са улегнали, не са видяли достатъчно от живота и пр. Естествено, нещата опират до въпросното момче и са индивидуални. Харесвала съм и момче с две години по- малко, но имаше за какво.
Мисълта ми беше да се правят разликите в значенията на думите "педофил" и "ефебофил".


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c79940c566
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От №5 до №4/6:
Термина "ефебофил" прави ли ги по-сериозни? Сериозен и отговорен мъж не би се занимавал с непълнолетно момиче, независимо от хлабавите закони в нашата родина. Да не говорим колко сериозни са за оказали твоите обожатели. 20на годишните са по-опитни в сексуално отношение и в прикриването че именно това ги интересува. Преструват се умело че знаят какво искат от живота а са все така заблудени. Има дори хора на 2-3 пъти повече години които смятат че всичко се крие в парите, властта и секса - добре дошла в модерния свят.
От коментарите ти виждам че си напред с материала, но още имаш доста хляб да изядеш по отношение на циничността в живота. За съжаление реалността е такава, че няма място за идеализъм, поне в някои отношения.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1099b0a313
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7, на повечето мои обожатели не съм обръщала много внимание, поради ред причини. Девствена съм, ако под "материала" разбираш това и точно за 20- годишните говоря, че повечето са лигльовци и не знаят накъде са с главите. На 19 съм и мнозинството от моите връстници не ми правят впечатление. Говорех за МЪЖЕ около 27- 29, които вече улягат и горе-долу знаят какво искат от живота, макар че възрастта сама по себе си не е задължителен фактор за тези качества и както има 22- годишни интелигентни и ориентирани момчета, така има и мъже на 30 и кусур, които не знаят какво се случва около тях.
Иначе, си личи кой търси сериозно обвързване и кой - само секс. Аз поне го усещам в околните.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c79940c566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №8, не съм имал нищо сексуално предвид с термина "материал". Говоря общо казано за разбирането как работят нещата в реалния свят, генерална идея какво искаш от него плюс осъзнаването на чуждата мотивация. Радвам се че имаш инстинктивно усещане за последното - подобно умение е безценно.
За ефебофилите говорех в контекста на 21 годишни които обръщат внимание на 16 годишна, който ти заложи в първия си коментар. Такъв мъж не е сериозен или отговорен. Факт е че с възрастта е по-вероятно човек да е наясно какво иска, но ако няма желание за осъзнатост и на 100 години пак ще си остане леке. Тези неща също се усещат, а между другото въпреки убедеността си в собствените си желание, константния сблъсък с реалността ще ги промени впоследствие.
Хората се развиват постоянно и ако очакваш да се събереш с някого и той да остане същия завинаги си в грешка. Идеята е да намериш този с който вървите в една и съща посока. Самата разлика във възрастта предполага израстване в периоди с различен социален контекст и ценности, което рядко се преодолява в дългосрочен план. В този ред на мисли ти препоръчвам да потърсиш някой "ориентиран" около твоята възраст, вместо "батковци", които са предразположени да гледат на теб снизходително заради възрастовата разлика. Разбира се избора е твой, а ако не греша самата ти беше пуснала коментар как не ти се занимава с мъже или нещо подобно. Въпреки това ти желая успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0cb198b6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   те па са ени улегнали 30 годишните... моля ти се. кретен ли е някой, си е такъв вовеки, тва е диагноза.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1099b0a313
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, и аз казах същото, само че а други думи.

9, честно казано, повечето младежи малко над 20, някои и по- големи, се занимават с девойки на около 15 години, защото ги смятат за лесни, понеже са по- малки, а целта е ясна каква е. И при мен няколко пъти преди години пробваха същия номер, но не мина.
Но все пак се случва по- голям да изпитва чувства към по- малък и ако щеш като изключение го приеми. Вярно, че хората се променят, но това е неизбежно и може би това е една от причините да се разделят.
Иначе, към мен са проявявали интерес и по- големи, но сега не говоря за чисто сексуален, а за по- задълбочен такъв. И то момчета, които преди това са и имали връзка с момичета на техните години и получават предложения от такива, не е да кажеш, че имат проблеми с жените, любовта и пр. То просто се усеща кой какви мисли таи за теб. За мен е важно на първо място да има взаимни чувства, а развоят на другите неща са вижда впоследвтвие и дали изобщо може да се започне връзка (ситуации всякакви). А че човек в различните си години минава през различни етапи е така и това може да повлияе положително или отрицателно на връзката или и по двата начина, защото нещата опират и до това какви са хората в дадената връзка. Но темата е доста обширна и има много какво да се напише, а примерите по света - всякакви.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker