Харесва по-слаба от мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесва по-слаба от мен!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3694 пъти
Здравейте! Моля Ви за помощ! Харесвам едно момче. И то много! Въпроса е че той не ме обича. Харесва друга. Ние сме само приятели. Не може да погледне на мен като на жена а като на добър приятел. Знам може би защо. Защото съм с наднормено телосложение. Е не въздебела но съм пълничка и обичам да си хапвам. Колкото и да опитвам да отслабна се провалям. Започвам да изпадам в депресия. Не знам какво да правя.

Въртя се като в някакъв омагъосан кръг. Обичам го но той мен не. Харесва друго много по красиво момиче от мен. Днес дори ми разправяше как я чакал да влезе в скайп за да си пишат, колко я харесвал защото била слаба. Незная какво да правя! Нямам сили да го гледам с нея а към мен да не изпитва и грам чувства!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: d01dc29249
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Миличка, колкото и слаба и красива да станеш, винаги ще има някъде някоя по-красива от теб. Ако за това момче единствено външният вид е критерии в любовта, то не ти трябва да се занимаваш с подобен човек. Разбирам, че сте в тийнеджърска възраст, когато все още сте неориентирани в мислите и чувствата си, постепенно с течение на годините човек разбира кои са истински стойностните неща в живота.
Красотата е до време.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9303e11851
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма смисъл да се измъчваш няма да стане номера. Когато бях на 15 години бях цели 43 кг, намерих си приятел тип, , момче от село'' т. е. израснал на село и си яде, но метаболизма му беше супер защото никога нищо не му се лепеше беше 50 кг, а беше на 22, но работеше работа която не му оставаше време да яде през деня, за това вечерта се нахвърляше на краната, като див звяр. Моите приятелки всички бяха някъде 55-65 кг и бяха едни цицорести и големи. Имаше една която каквото остане от някоя друга за ядене всичко изяждаше и беше доста голяма, да не кажа мечка. Всички искаха да са слаби като мен, а аз до 5 клас бях закръглена защото се тъпчех с сладки неща, но брат ми ми се подиграваше, че съм търкаляща се бъчва. Тогава това ме мотивира да отслабна, след време приятелките ми започнаха да викат искаме да сме слаби но не толкова колкото теб, обидно си е. приятелят ми яде някаква манджа мазна и гнусна, и на мен ми се повдига, а аз ям кубети, поне по 3-4 пакета на ден обилно с кафе и поне 1 кутия цигари на ден, това ми беше менюто. Отвреме на време някоя вафла и основно чипсове и всякакви такива боклуци. Някаква депресия ме налегна защото всички взеха да ми казват едно и също, че трябва да почна да се храня нормално и малко да наддам.
Голям зор беше докато почна да ям сготвена храна, от цигарите нямах апетит, но за около 6 месеца започнах да ям и нямах спиране, и изведнъж ми пораснаха краката и се нацепиха с стрии корема ми се изду и беше кошмар, за 6 месеца аз забравих диетата карана от доста време, колко време се мъчих да отслабна и не можех, все още си стоя 53-55 кг повече не допускам да стана, ако стана 56-58 се депресирам и за 1 седмица тези ненужните кг си отиват от самосебе си. Обичам вафли, но не ги ям защото ми излизат пъпки, а и майка все ме плаши че ще хвана диабет от много сладко. Това ме мутивира да не се тъпча с сладки неща избягвам ги, не защото не ми дават ами защото аз налагам самоконтрола, е хапвам по нещо сладко по 1-2 на месец, колкото да не е безхич. Така че мутивирай се да отслабнеш. Тази дебелата за която ти разказвах, 1 година преди бала взела да пие от тея разхлабващите чайчета по 4-5 на ден и за нула време се ступиха сланините, и 2-те и големи гордости (гърдите това и бяха най-хубавите части от тялото поне според нея, а бяха виснали и разпльокани) се стопиха и сега сигурно, носи по малък сутиен и от мен, а аз не съм вече нито слаба като преди нито дебела, като нея, просто съм нормално момиче с нормален корем, не е плосък, но не е и все едно съм бременна със слон. За всеки влак си има пътници, не всички харесват слабите момичета, моя приятел от 50 кг клечка стана мъж 70 кг и не сме някакви плондери или клечки като преди. Живота е една диета, винаги трябва да си красив и с добро телосложение, а не както при повечето хора задомят се и се разпуснат, грозна картинка.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3d4e6a4ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отслабни. Ако има желание, има и начини.

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0831b26d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер 1 е напълно прав/а и аз съм на същото мнение

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0bc7796134
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мило момиче, не ти трябва човек, който ще гледа само външният ти вид. Модата с анорексичките не трябва да те депресира. Аз бях много слаба, сега малко съм качила, не съм дебела, но съм пълна в сравнение с което бях. Сега, точно в периода, в който напълнях си намерих приятел, който ме обожава. Не е важно дали си 50 или 70 или 100 кила (важно е единствено за здравето ти), но не бива да се комплексираш, защото" чалгаджийската мода" е всички да са клечки. Ходи със самочувствие и запомни, че е важно първо как ти се приемаш, така и другите ще те приемат, както и, че не си заслужава да си с някой, само заради вида ти:) Защото рано или късно на всеки се случва да се отпусне, а с годините това е неизбежно, но харектера, обичта и разбирателството си остават:) А който те харесва наистина, ти ще си най-прекрасна за него:)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a06263d0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм на 11години в 6 клас и тежа 67 килограма. И аз харесвам едно момче от 8. Какво да правя? ? ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a06263d0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 3 нее така

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4f4f75c14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абе ей! За какво заблуждавате момичето, АААА? ? ? ФАКТ: слабите, добре изглеждащи девойки ходят, с който си изберат. ФАКТ: едрите, недобре изглеждащи девойки ходят, с който ги избере. ФАКТ: тези, които избират едри, недобре изглеждащи девойки, обикновено са едри, недобре изглеждащи младежи. И ги избират, защото единствено с тях имат шанс!
Тва "за всеки влак си има пътници" - на баба ми `фърчилото. Дебел пъпчив пътник, кеф голям нали?
И никой не говори за анорексични моделки и прочее - тоя аргумент може да си го скриете някъде надълбоко. Говорим си за стройна, стегната фигура. Госпожицата казва че е леко пълна за сега... тоест ще й е по-лесно да влезе във форма. Леко спорт, леко променяне начина на хранене, леко променяне на навиците и нещата ще станат.

P. S. Номер 5, дето "дали си 40, 50 или 100 кила", я се събуди моля ти се. Дай да те видим, как ако станеш 100 кила ще редиш ред сълзи, ред сополи из тоя сайт!

P. P. S. Номер седем, точно така е.

bile

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0bc7796134
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   не слушай номер 8, заради такива като него си се комплексирала, такива не ти трябват, подминаваш и се радваш, че не го познаваш, успех сладурке:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3d4e6a4ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   номер 10 - без мерак и воля да се стегнеш и оправиш =) АЗ ги подминавам такива, не те мен =)

А ако ми прочетеш поста внимателно, ще забележиш че няма нещо написано, което да е невярно, обидно или грешно.

bile

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ecacf186fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм с bile. Хайде да не се заблуждаваме - външността има значение както за мъжете така и за жените, разбира се има и случаи, когато става по-важен характерът, но това се случва много рядко. Имах съученичка, на която момчетата бяха лепнали прякор "ламята", отиде да следва в друг град и се върна като манекенка, леле какво сваляне падна после... Към авторката: Наистина ти е нужна силна мотивация, а ти в момента я имаш, така че използвай я по предназначение ;) Мисли си колко ще е изненадан, когато започне да вижда промяната в теб и как може изведнъж да погледне на теб по друг начин, а ако не той със сигурност други момчета ще се заинтересуват. И един съвет - не прави някакви крайни диети с тотално гладуване, достатъчно е да ограничиш количеството и не искай много бързи резултати, защото колкото по-бавно се отслабва, толкова по-трайно е после. Важно е коремът ти да се свива постепенно и после няма да усещаш глад, за това комбинирай и с упражнения, може и сама вкъщи, пусни си и музика за да ти е по-приятно, ако искаш съюзете се с приятелка, за да се подкрепяте взаимно. Варианти има много, избери своя и успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9e6b00f9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разбира се, че външността има значение, но килограмите са само една част. И аз харесвам момчета с хубави рамене и гърди, но в момента не съм с такъв, защото 1-во изглежда достатъчно добре, въпреки това и 2-ро точно такъв човек е какъвто аз искам.

Вие сте малки и може би при вас нещата не са сериозни. Ако момчето те харесваше наистина, нямаше да се интересува чак толкова от килограмите ти, при положение, че казваш, че си малко пълна. В момента наистина анорексичките са на мода, но много мъже виждат колко са красиви и по-пълните жени.
Що се отнася до bile, според мен е някое малко тийнейджърче, ако не е- тогава по-зле за него.
ПП: Тъй като всички мислите, че само пълна жена, може да подкрепя по-пълните- ям всичко, броят ми се ребрата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 01ca88b2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   ... Само да ви кажа, че bile е много прав... няма какво да се лъжем..

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 07bd31ec1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   поварвай и при мен е същото , но все някаде някого ще те хареса и ти него. а момчето което си харесваш не те раслужава

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b35717ec80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   1. Кажи му, че не ти е приятна тази тема за килограмите.
2. И ДА той няма да бъде с теб, освен ако не отслабниш... или не спичелиш от лотарията. Нищо лично- въпрос на предпочитания.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 7fc0d36ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   според мене номер 8 си е много прав за6тото тинейджърите гледаи най-ве4е фигурата. Моми4е не се от4айваи поотслабни малко ако иска6 зарежи го тоя и си намери някой който само като те види да те хареса а пък каквото 6те да става след това. все пак о6те не ти е време за сериозни връзки!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: fe0c5e82c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Момиче аз имам различно от на другите мнение. Харесва другата а не теб защото тя има самочувствие тя се харесва себе си, за разлика от теб която търсиш грешка в себе си. Не си длъжна да отслабваш или да се променяш. Харесвай се такава каквато си и хората около теб ще те харесват. Когато един човек не харесва нещо в себе си се опитва да го прикрие хората им се набива това в очите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker