Болки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Болки
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 976 пъти
Здравейте,

Имам следния проблем. Постоянно мисля че съм болна и търся симптомите си в интернет а най-важното и стряскащо е че те наистина съществуват и са симптоми на сериозни болести.
От там идва и мисълта че съм наистина сериозно болна, но това не ме плаши ни най -малко дори. Продължавам да се радвам на живота такъв какъвто е.. и тази мисъл не ме спира да си го живея пълноценно и да се затварям в себе си. Какъв ми е проблема тогава? ! Проблемът ми е че въпреки това въпросът болна ли съм от тази болест съществува!? Наскоро почувствах силна срязваща болка в дясното подребрие. Болката беше наистина много силна и едва преодолима.. имах чувството че ще припадна.. започна да ми прилошава, а болката се плъзгаше нагоре(от същата страна)и след това слизаше на долу и това за секунди... Тази остра болка продължи около половин час.. а тя ми пречеше дори да дишам тъй като след като опитам да си поема въздух болката ме прокрадваше и аз не успявах това се е случвало няколко пъти.
◼Следващото което ме тревожи това е синият отенък по ръцете и ноктите.
Задухът който получавам и за който съм чела пише че е на нервна основа, което си мисля че наистина е така защото се случва например за около месец два тъй като бяха доста напрегнати а след това изчезва.. и така продължава на периоди. Много е гадно наистина

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: ffe12578e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си болна само от 1 нещо - хипохондрия. Потърси услугите на добър психолог. Между другото, такова психическо заболяване (вид невроза е) се предава дори по генетичен път. В моето семейство баба ми е хипохондрик, сестра ми, а преди тях пра-прабаба имам, която е била страшен хипохондрик. Предава се през поколение общо взето по женска линия. Не е нужно да казвам, че всички тези жени са били от здрави по-здрави и са живяли над 90 г. възраст. Най-разнообразни са заболяванията, които си измислят. Баба ми дори без да може да борави с интернет си измисля такива интересни болести, че не е истина. Обикновено като чуе, че някой от селото е имал такава болест или прочете в пенсионерски вестник за такава болест. Ходи всяка година на скенер и нищо ѝ няма въпреки възрастта. Единствената реална болест, която до сега е имала е пневмония преди 70 години! Дори грип не я хваща.
Сестра ми също има различни „болести“ от интересни по-интересни. Наш семеен приятел е същият - има тинитус, има всеки път като се видим нещо ново и вече хората не му обръщат внимание, така че ако действително се разболее от нещо не виждам кой ще му повярва.

И все пак те съветвам да си вземеш Магнезий 400 мг., защото болките, които описваш може да са зради недостиг на магнезий. Отиди на личния лекар и виж какво ще ти кажат. Не търси в интернет, защото ще излезнат какви ли не страхотии. Може да не си хипохондрик, но да имаш някакъв вид авитаминоза или нещо такова. Без лекар няма как да го разбереш. Магнезият е много важен обаче и много хора страдат от липсата му и страдат от точно такива симптоми. Също често витамини от групата на B витамините създават такива проблеми - вземи си препарат с В12, 6 и т.н. Пробвай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a86a88c8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря за съпричастноста и съвета.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a86a88c8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съжалявам, Но защо историята ми не е цялата!? !?

Модератор - това е историята, която сме получили. Ако имате допълнение, пишете под формата на коментар.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f2795a8a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми прилича на хипохондрия, защото не изпитваш тревожност от симптомите. По-скоро е хистерия- опитваш да привлечеш внимание. Консултацията с психиатър е задължителна.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b0c994f637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А за проявените симптоми и ужасни болки отново ли трябва към психолог да се обърна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker