Как да му привлека вниманието? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да му привлека вниманието?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1579 пъти
Ще бъда съвсем кратка. Аз съм момиче на 16. От миналата година си падам по новия ни учител. Той си има приятелка, но от миналата година забелязах продължителните му погледи към мен, но за жалост спряха. Тази година отново се случиха и продължават всеки път. Освен контакт очи в очи продължително, на няколко пъти ми се е усмихнал и веднъж дори ми намигна. Всеки път ми помага и се закача с мен.
Първия въпрос ми е имали ли сте подобни случки и ситуации?
Втория ми въпрос е тези неща към мен какви са? Симпатии или просто си ме харесва като ученичка и дали ми личи, че го харесвам, защото всеки път като ме погледне му се усмихвам, губя ума и дума и не спирам да го гледам..
Третия ми въпрос - как да му привлека повече вниманието? Какво да му кажа, че да остана след чаовете например и да му кажа, че си го харесвам? Или някакви други предложения и идеи? Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 18ea516f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За оставането след часовете може да минеш с оправданието, че не разбираш нещо по предмета примерно. Не казваш по какво ти преподава, но все може да кажеш,че не разбираш нещо от материала, стига да не говориш за учител по физическо де :Д Аз така преди харесвах един учител по английски обаче той не предаваше на нашия клас, виждах го само по коридорите, а и си имаше приятелка. Не че съм имала чувства към него, но ми беше симпатичен. Тогава изобщо не си мислех да го заговарям или нещо такова. Като толкова го харесваш първо виж дали и той мисли по същия начин като теб, за да не стане кофти ситуация да вземе да ти проличи или да си признаеш и после да се чувстваш зле.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: eeeb6d93e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първия въпрос не виждам смисъл да отговоря. На втория въпрос - най-вероятно изпитва симпатии към теб не само като към ученичка.

Третия - почти сигурно е забелязал, че го харесваш, защото на тази възраст сте като отворена книга за един мъж на неговата възраст. Достатъчно е само да ти види погледа и физиономията и всичко му е ясно. Остани да го питаш за нещо, което уж не разбираш. Колкото повече си личи, че си търсиш повод, толкова по-добре, така че не се мъчи да го замаскираш.

Даже ако има как го питай за частни уроци или поне за консултация. Но имай предвид 2 неща:

1 - забранено е да има нещо по-така между учител и ученичка и едва ли ще си позволи да предприеме конкретни действия, защото ако това се разчуе ще съсипе репутацията, цялата кариера и ще бере невиждан срам. Направо ще го разкъсат.

2 - дори и да стане нещо, щом си има приятелка, а и имате голяма разлика във възрастна, най-вероятно ще се стигне само до секс и нищо повече. Така че изясни си от сега какво искаш, защото ако искаш нещо повече от секс, само ще се разочароваш и ще те боли.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d0cc843bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Миличка, съветвам те щом си има приятелка да не се занимаваш с него колкото и да е млад и готин! И аз съм била влюбена в учител, когато бях малко по - малка от теб в периода 6 -7 клас. Господинът беше на 29 г. висок, красив със зелени очи и черна коса и други момичета от училище също се влюбваха в него. В крайна сметка се оказа женен с малко дете вече две. Когато отидох в другото си училище и не го виждах вече постепенно спрях да мисля да мисля за него. И на теб ще ти мине с времето не се притеснявай само не прави нищо, ако е свестен може да му навлечеш проблеми и да си загуби работата заради теб. Постави се и на мястото на приятелката му ако утре партньорът ти в живота също е учител дали ще ти е приятно някаква малка пикла да го преследва - наскоро тук имаше тема от вече зряла жена видяла се в чудо как ученичка на съпруга и не спира да го преследва? А и нищо чудно така както ми го описа просто да иска да те използва за разнообразие и щом се наиграе с теб и му омръзнеш да те захвърли да си намери нова жертва и ти да страдаш после. Хубаво си помисли какво може да иска голям мъж от младо наивно девойче като теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bdf0a785fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Слагаш вталени дънки, прилепнала блуза - червена, по възможност, започваш да се навърташ около него, преди часа да го питаш въпроси, да го слушаш с интерес докато преподава. Молиш го да ти услужва примерно с химикал някой път, друг път с молив, той ще забележи, че не се насочваш към съучениците ти, а към него за такива неща и ще разбере че имаш един вид отношение по-към него. Консултациите са ключови. Сещам се и още, но супер много ме мързи да пиша, ако има нещо питай. Иначе съм момиче на 17 и бях и аз в подобна ситуация..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8352272c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   При положение че си има приятелка, какво мислиш иска от теб този учител? Стига глупости. Ако искаш да бъдеш използвана, не е нужно да нараняваш трета страна за да го постигнеш. Можеш да си намериш много необвързани момчета на твоята възраст с които да преспиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bb6e4ded1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката:
А някакви други идеи освен тези?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 56388dfb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз завърших вече, в 12-ти клас спах със своя учителка. Никой не разбра нищо.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: db6aaf81fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Друга идея: премести се в ново училище. Свалянето на учителя ти е Неморално. Започни да мислиш с акъла си вместо с оная си работа. Хора сме подяволите, не маймуни. На теб приятно ли ще ти е да ти изневерят ?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d0cc843bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ние вече те посъветвахме кое е най- правилно, но ти явно си инат и си решила да правиш каквото си си наумила без изобщо да ти пука, че може да нараниш друг човек с действията си и самата ти да опариш! Ами ти така утре ще започнеш и чужди семейства да разбиваш! Добре прави каквото искаш малката, само после да няма тук втора тема как те е използвал за секс и после те е зарязал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d0cc843bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 4, със съветите които и даваш да му се набива на очи в часовете най - много да постигне съучениците и да започнат да я отбягват и да и се подиграват, че се сваля на учителя! Отвратена съм от липсата на ценности и морал у днешните деца и младежи такива безсрамни момиченца като теб и авторката, които са готови да стъпчат всеки по пътя си само и само да стане тяхното само бой би ви оправил нищо друго! Свършиха ли се момчетата на вашата възраст?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker