Уличен бой (унижение и страх) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Уличен бой (унижение и страх)
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1662 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години и вече болката ми идва в повече, омръзна ми да съм онова малко момиче, което бива пребивано в тъмната уличка и да не може да направи нищо от страх! Снощи ми се случи подобна ситуация, бях навън и едно момиче дойде до мен и просто ми се изплю в лицето пред моите приятели, това се повтори отново, а след това последва и шамар и загасена цигара по мен, а аз? Аз се сковаха, замръзнаха от страх, треперех и само се молех някой да ме спаси и това да спре! :( Моля ви се дайте ми съвет как да преодолеят страха си и да се науча да се защитавам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 332a8e912a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Курс по самоотбрана - повдига и самочувствието..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3560d2cdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   АМи събери свидетели, помоли някой, ако има снимков материал да ти го прати, към съда, и осъди тази нещастница. След това, може да и почерниш живота. Пусни и името в универистетите, като кандидатства. Никой универистет, не иска побойници и невъзпитани хора, поне не и свестните. Пусни информация за нея в публичното пространство. Никога няма да може да си уреди нормална работа. Всеки, който се интересува, ще може д апровери каква е, и защо е. Аз преди 10 години, имах проблем с едно момче, 4 години по-голямо от мен. Баща ми така успя да извърти нещата, че онзи от училище го изключиха, от футболния го изгониха и в университетите не го рпиеха. 5 години, не можеше и работа да си намери. Така му се пада, нещастник! Сега е най-скъсъбия от всичките си връстници.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3560d2cdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И още нещо - елктрошокова палки, има с размери на телефон. Ако тръгнат да те бия, свий се на топка, изчакаги да се доближат и им наври палката в моцуната. Хем ще получат шок, хем изгаряния по личицето (може и доста гадни рани да се отворят... ). Да видим, дали някога, ще се осмелят, да направят нещо подобно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 63dd36c41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ще е добре да започнеш да ходиш на уроци по самозащита и прочие. Не трябва да позволяваш хората да се държат така. Може да съобщиш и в полицията или да кажеш на някой възрастен. Освен това и приятелите ти не е трябвало да стоят безучастно и да гледат. Опитай се да разбереш защо другите се държат така с теб!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 78960efbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Значи, първо няма от какво да ти е страх .....Първо ,нито тя има право да те удря ,само ли да се гаси цигарите в теб ,нина нищо!...
Мен постоянно ми посягат ,обаче вече спряха ,защото така ги напердаших ,че е сън след това сънуваха повярвай....Преодолей си страха ,ритния я или пък и ти се изплюй,кво толкоз може да ти направи някаква пикла.....

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b1495bc557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Запиши се на бойни изкуства или кийкбокс, в училище имаше едно момиче 3 -4 г. по -малка от мен съучениците и от начало все я биеха, обаче щом се записа да тренира кийкбоккс никой повече не посмя да и посегне. Другите съвети където са ти дали особено за електрошока също са добри. Също така не отлагай ами още сега си извади медицинско и подай жалба срещу въпросната в прокуратурата и в съда, току виж се стреснала като и заведеш дело за лека и средна телесна повреда и и треснат някоя солидна глоба 4-5 бона, която техните да плащат!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0366d95d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре сa те посъветвaли зa курс по сaмоотбрaнa. Или нaмери близкa школa по шотокaн (не знaм фaли точно тaкa се изписвa нa бългaрски). Товa е вид кaрaте, удaрите и блоковете сa крaтки, бързи и много ефективни. Нямa нуждa от боеве по 5 мин. и повече, буквaлно ще можеш дa обезвреждaш противникa с един удaр.
Или виж изключително зa блокaж и удaр, трябвa дa тренирaш обaче с човек, висящи торби и круши не вършaт рaботa зa товa.
Щом те мaлтретирaт хорa с които често се виждaте (съученици, съседи или подобни) след обезвреждaне и нaкaзaтелен удaр, не бивa дa бягaш нa мигa, a остaвaн поне 30 секунди близо демонстрирaйки по този нaчин нaдмощие.
Aко обaче те нaпaдне някогa случaен човек, блок-удaр (който дa го смъкне нa земятa) и бягaш нa мигa.
Женa съм и още нa 7 г с помощ и по препоръкa нa бaщa ми се нaучих дa се зaщитaвaм от подобни човекоподобни.
Стрaхът е нaй-лошият съветник! Те използвaт твоя стрaх против теб, aко тaкa продължaвaш, цял живот ще бъдеш жертвa.
Действaй!
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6d498cb3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   2(3) определено няма връзка с реалността, да не кажа с главния мозък. Толкова глупости събрани на едно място, просто е абсурдно.

От какво е провокирана тази агресия у това момиче? Защо се държи така с теб? Имало ли е някаква предистория? Дори да няма, при всички случаи, тя вижда, че си слабата страна и използва това за да избива своите комплекси. Тя самата се чувства слаба и виждайки по-слаб човек, се опитва да докаже на себе си, а и на околните, че не е.
Друг въпрос, защо приятелите ти стояха настрани през цялото време и не те подкрепиха?
Знам, че ще ти е трудно, но ще трябва да демонстрираш повече характер, иначе ще става по-зле. Агресията не е най-добрият вариант, по-скоро изведи въпроса на по-високо ниво - примерно, говори с учител, ако сте в едно училище или сподели с родителите ти, за съвет и съдействие.

Успех и горе главата! Няма от какво да се срамуваш!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 75887a6249
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Купи си лютив спрей от оръжеен магазин напълно законно и следващия път е напръскай хубаво в очите и докато се гърчи реши какво да правиш. Спрея е 10 лв

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker