Най - нещастния човек на света... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най - нещастния човек на света...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1700 пъти
Моля админите да ми публикуват историята, защото е много важна за мен!

Здравейте! На 16 съм и съм гей. Може би аз съм един от най - нещастните хора на света... :( Не съм споделял с никой, че съм гей. Толкова ме е срам от себе си.. понякога искам да се самоубия и да свърши всичко това. Просто не издържам. Понякога се питам с какво съм заслужил това?? :(.

В училище постоянно ме наричаха “женчо, педал, гей и т. н.. ”. Въпреки това аз си имах приятели (момичета), които са били винаги до мен. Защитавали са ме от момчетата в нашия клас, правили са всичко за мен. Когато разбрах, че съм гей бях на 14.
Родеителие ми все още не знаят за това.

Има едно момче, което много обичам и съм влюбен в него, но той си има гадже ( момиче ). Всеки път като ги видя колко са щастливи ми се иде да се самоубия. Просто това момче го харесвам от около 6 месеца вече и не мога да си представя живота си без него. Моля ви недейте да ме хейтите просто не съм виновен, че природата ми е такава. Недейте да си мислите, че на мен ми е много лесно. Добре.. момчето го оставяме на страни, но какво ще стане от тук нататък с моя живот??? ... :( Ще си остана нещастен до края на живота си.. моля ви дайте ми съвети. Просто не издържам... всяка секунда мисля за самоубийство. Хора наистина ви моля помогнете ми! :((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5a9a0023f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, за самоубийство имаш цял живот на разположение. Няма да ти избяга. Търпял си до сега, ще изтърпиш 2 години още и после дим да те няма в София. Там има доста стабилно гей общество и си помагат хората и с работа, и с всичко. За съжаление прекаелно много си помагат и вече будят завист - най-добрият автосалон за луксозни коли се държи от истински гей хора (вътре плюш и каквото можеш да си представиш), но всички си купуваме там колите, защото е чисто и обслужването е уникално, колите са добри и не лъжат. Най-добрите фризьори и те гей, окупирали и магазините за мъжка мода, но няма как - те са най-добрите. С две думи дори като гей автоматично имаш хора, които ще ти помогнат после, а ти хванал да се оплаква.
Аз имах съученик, който е по-женствен просто. Не е точно гей, а е бисексуален - ту е с момиче, ту с момче в зависимост в кого се влюби, но сякаш е повече гей. Отиде в София, завърши Режисура и днес е един от най-уважаваните наши режисьори - беше на Бродуей дори, има собствени постановки, зам. директор беше по едно време дори на театърът на българската армия и е най-младият бг. режисьор с Аскер (има 3 Аскера). Сега не го знам с какъв човек има връзка (с мъж или жена), но не е от значение. Това не е от значение като цяло. Успял човек, работохолик.
С едве думи защо си се гипсирал сега на 16 г. преди да ти е ясно какво още ти предстои.
Влюбил се бил в хетеросексуално момче. Ало? Тук трябва да си реалист - търси си приятел сред гей хората, а такива няма в малките градове - 10% от мъжете сте гей, а който е такъв отива в големите градове, за да се реализира и професионално, и в личен аспект.
И вместо да правиш глупости и да тормозиш родителите си с погребения, хвани и остискай още 2 години, отиди да учиш в СОФИЯ нещо и си гледай кефа. Също не ти е работа сега да се аутваш. Порастни малко, отдели се, после се аутвай на родителите си.
Уф, да ти имам и проблемите.
Има хора с болести, има хора, обречени с рак, хора в затвора до живот, той ревал, че бил гей.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 924c311ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Самоубийството не е решение. Бил съм в такова състояние и след време минава и нещата стават по-добре. Просто в момента се намираш в огромна емоционална дупка и това което трябва да направиш е да престанеш сам да се закопаваш в нея. Престани да мислиш единствено за това колко са тежки проблемите и започни да търсиш решения. Нещата се променят и никой не знае какво може да му донесе бъдещето.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ca70ad798b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо не отидеш на църква? Опитай поне веднъж, само веднъж. Но не в православна, а евангелска. Бог иска да ни помогне и да ни спаси от грях и смърт. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 37af5c4388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И кaкво кaто си хомосексуaлен? Кaкъв е проблемa? Единствения проблем който виждaм е, че трябвa сaм дa се стопирaш когaто ти хaресвa хетеросексуaлен. О зa товa ли вече ще мрем?
Хaйде стигa с тези дрaми, a? !
Нормaлно млaдо момче си, просто си във вихърa нa пубертетa и виждaш дрaми и "невъзможни" любови във всичко. Имa-нямa 2 години и ще поотшуми този период нa хормонaлнa войнa в теб, ще си нaмериш някое момче и всичко ще е ок.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 026dc1259f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Я не се лигави! И аз съм гей, но не това е проблемът на живота ми, а това че имам ОКР. Де да можехме да се сменим! Няма нищо по-хубаво от здравето, пък било то и психическо както е в моя случай. Това твоето са бели кахъри.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9cfef46094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никак не е лесна твоята, приятелче, нямам и как да ти помогна, макар че искам, понеже грам не съм гей, но послушай №1! Сигурен съм, че можеш да намериш стабилни хора от своя сой, които да те подкрепят във всичко, да изучиш занаят, да си намериш работа, а защо не и да те срещат с момчета, където да срещнеш своята любов?
Страшно щеше да бъде, ако беше гей преди 50 години. Тогава можеше и с живота си да платиш за това. Сега нещата са много по-различни, много по-либерални. За всеки вече има място под Слънцето!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7ed6674147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не трябва да си мислиш за самоубийство. Това не е решение ти ги го казвам, защото съм била като теб и мога да кажа, че все още не съм излязла от това гадно положение. Знам какво е да се чувстваш сам и нещастен, но просто не мисли за самоубийство. Няма нищо лошо в това, че си хомосексуален. Аз примерно подкрепям тези хора и винаги ги защитавам, защото смятам, че е нещо нормално. Не е грях да харесваш когото си искаш. Не трябва да се срамуваш от това и не е нужно да кажеш на някого за ориентацията си. Ти си направил най-важното и то е, че си го признал пред себе си. Не е казано, че и други трябва да го знаят. Няма да останеш нещастен до края на живота си. Аз преди мислех по същия начин, но за да разкарам тези мисли започнах да си намирам хобита, само за да не мисля за глупости. И това помогна. Не си мисли за самоубийство. Така само ще нараниш хора, които обичаш. Само като се сетя колко хора наистина страдат или са болни от нещо започвам да се замислям, че моето мислене е грешно и че не трябва да се оплаквам, само защото в момента се чувствам гадно. Наистина, има хора с много по-големи проблеми от нашите и въпреки всичко те не се отказват. Горе главата и не мисли за глупости. Не е лошо, че си падаш по момчета, важно е един ден да намериш подходящия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker