Как да получа уважение съвет за момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да получа уважение съвет за момичетата
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1146 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15 години. Знам, че има мно видеа и текстове на тази тема, но моят случай е по-специален.
Аз си падам шигаджия, и не от онези, които си мислят, че са добри, на почти всяка моя шега всички присъстващи се смеят.
Аз лесно допускам хора до себе си, макар и когато се запознавам с нови хора да съм леко срамежлив, след 5-10 минути, ако с човека се хванем на приказка, се отпускам, попринцип от този момент слагам човека в "графата на приятелите", но от по-нататашните му действия зависи, дали ще се задържи там.
Та нека да продължа със същинската част, признавам, че се държа като дете в сравнение с връсниците, не само, чрез шегите си, но и чрез поведението си. Все по-често, чувам думи за себе си, различни хора от класът ми ме ннаричат ,,бавняр'', ,,аутист'', ,,аутяга'', ,,ретард'' и подобни, въпреки, че не съм сигорен дали не се шигуват, в нашия клас хората си падат по по-грубите шеги, но попринцип тези епитети по-горе, рядко ги използват за шеги. Знам, че сега на някой ще му хрумне да ми каже да не слушам мнението, на околните, но ще го помоля да си го спести, целта на цел, на тази история е да разбера, как да получа уважението, на околните и да ще сте прави, ако ме наречете повърхностен, такъв съм и не виждам нищо лошо в това, попринцип не ме интересува мнението за мен на всички, но от споменатите горе хора от моя клас почти всички са от тези, чийто мнение ме интересува. Попринцип, в класът ми има едно момче, да го наречем У, та той също е шигаджия като мен и се държим по-подобен начин, но разликата между мен и него е, че другите ги е страх от него, образно казано, смисъл не, че ще ги набие, а по-скоро, че ще им се подиграва, той е много добър в това да обижда хората и то по начин, по който наистина да ги засегне и дори да обърне други хора срещу тях, той е интригант до някъде, докъто аз не съм добър в това да обиждам другите, в почти всеки от случайте, когато си правя шега с някого, моята ,,жертва'' да го нерак, също се смее защото шегата ми зощото, тя не е такаве, че да го обиди, това ми е помагало доста пъти, например когато с някой се скраме и започнем да се обиждаме, аз пускам такъв тип шеги, така дори в един момен дори опонента ми започва да се смее и преминава от обиди на шеги и по-този начин се сдобряваме, да се върнем на У, той всъщност си има група от хора, по-скоро един човек, който обижда и дори го е принижил до толкова ниско, че този почти всички обиждат този човек, отделно, че, и той не е стока, но както и да е, истината е, че в началото на миналата учебна година и и аз попаднах в групата на хората, на които У се подиграва, но успях да излезна, като включих артистичните си способности, не че се хваля, но са ми казвали, че имам заложби, така всъщност станаш шигаджия, просто започнах да се дъража като него, не копирам шегите му, те са си мой оригинални, единственото, което прдобих от него е това, че станах, шигаджия, и често казано ми е приятно да съм такъв, но не успях да придобия неговата спсобност да обижда, а и не я искам, понеже истината за него е, че той печели приятели основно като обижда и прилага така наречената тактика ,,обединение срещу общ враг'', а аз не искам да се сближавам с другите по-този начин, защото, не искам приятелите ми да ме харесват защото тормозя някого, това не е истинско приятелство за мен. Та така се сближхме и той спря да ме обижда, въпреки, че отскоро съм забелязъл, че пак започва да подмята някакви неща за мен и се боя да не се върна обрано в тази негова, ще я нарека група на хората, които обижда.
Само да вметна, още нещо, което, може да е довело до това някой хора да згубят респект към мен е, че доскоро въртях един бизнес в училище, всяко междучасие взимах поръчки от който го мързи да стане, те ми даваха пари включително и комисионна за мен, която беше нещо от сорта на 50 стотинки или някъде там, в началото го правех безплатно, но те взеха да стават твърде нахални и накрая като взех да им отказвам взеха сами да ми дават пари, та може да е изглеждало смешно от страни, но всъщност се е случвало да вадя по 2 лева на ден от това.
Сега, ще засегна още една тема тема която е пряко свързана с всичко това горе. Като не броим детската градина и началното училище не съм имал гадже, в прогимназията, си бях харесал едно момиче и даже я попитах дали иска да сме гаджета, тя отказа, там не бях сред ,,готините'', това се случи в края на 5 клас, в началото на 6-ти, се замислих по въпроса и, реших, че няма смисъл да си хващам гадже в прогимназията, защото оставаха само 2 години и после трябваше да скъсаме, това беше груба грешка от моя страна, защото загубих, шанс да придобия малко опит, настрана, че логиката ми на расъждаване, беше тъпа, сякаш ако сега си хвана гадже ще продължи завинаги:) Това можеби е причината да нямам големи знания по това как мислят жените, ето го и въпроса, чувал съм, че момичетата обичат мъжт да е забавен, но също така, и, че тези по-специално на моите години искат мъжът да е по-голям или поне да изглежда по-голям, кажете ако тези неща са верни и ако са как да ги съвместя и двете.
Сега нека да уточня въпросите си: Трябва ли да се променя (аз мисля, че да, но искам и чуждо мнение)?, Ако смятате, че трябва да се променя в каква посока трябва да стане и по какъв начин, аз съм стигнал до там, че немога да спра, да правя шеги, станало ми е като рефлекс, също днеска питах един приятел и той ми каза, че трябва да спра да се меся на всякъде, аз незнам дали наистина се меся толкова, но ако го правя вроятно трябва да спра, нали?, Вярно ли е, че момичетата харесват мъжът да е забавен, но и също тези на моята възраст (15 години) харесвт да е по-голям или поне да изглежда по-голям?, Ако, това е вярно, как да съчетая двете неща?
Ще съм, много благодарен, на сподели, ако тази тема бъде качена и също съм благодарен на тези които, са успели да прочетат, цялата тема, признавам, че се получи дългичка.
За финал, ще помоля да не получавам отговори от типа на някакви заучени фразим като ,,Уважението се печели'', освен ако към фразата няма и рялен съвет. Извинете, ако има правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 171b4da5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти кажа, всяко момиче харасве различен тип момчета (като външен вид и характер). Примерно, аз умирам за високо момче с дълга коса, да има чувство за хумор и по характер да е добре, да не е досаден. Ако харесваш някое момиче - "проучи" я - какво харесва, по какви типове си пада. И наистина, усъвършенстваи правописа....

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6b9ed13389
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят съвет е да наблегнеш на ученето и най-вече на писането. Мисля, че хората уважават интелигентния човек.
И още един съвет - ако непрекъснато се държиш като шут, няма как да привлечеш вниманието на момиче към теб. Шегувай се, но не непрекъснато. Така рискуваш да те мислят за несериозен човек. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker