Уморих се всеки да ми се бърка в живота. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Уморих се всеки да ми се бърка в живота.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1186 пъти
Имам приятел от 7 месеца, но родителите ми не знаят и нямам намерение да им казвам, защото той е ромче, а те ще ме накарат да се разделя с него. За да го виждам понякога пропускам последен час, за да хвана влак да отида при него, но тук пък ми се бърка класната, която иска да говори с майка ми по телефона и да се види с нея, а няма как да стане, като после майка ми ме наказва без телефон, без да излизам, а съм на 17.
Писна ми и родителите ми всеки път като изляза да питат къде отиваш, с кой, какво ще правите, а да съм позволил да излезеш, до еди си колко да е тропнало портеро. (Предпочитам аз да ходя при приятеля ми, защото ако той дойде може да имам ограничен час от наще и после да чака сам влак часове пък и в моя град ако ме видят с ром ще кажат на родителите ми)
Вече не издържам това задушаване, това бъркане в живота ми. Искам спокойно да ходя при него без класна и родители да се бъркат. И вече се отчайвам, защото това задушаване е от години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: f0d015f8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, срещай се с когото искаш, но не можеш да пропускаш часове заради това!
По-добре се запиши на спорт, ЗИП, СИП и не ходи, но не изпускай редовни занимания заради това.
Момчето да идва при теб или се виждайте ваканции и почивни дни. Ще издържиш някак си, но заради мъж/момче не може и не бива да си занемаряваш образованието.
Действително е виновно обществото ни, че трябва да се криете, но ако имаше и по-свободно мислещи родители, те щяха да искат да се запознаят с това момче преди да си направят изводи. Етносът в наше време нищо не значи.
Аз самата бях изпаднала в подобна ситуация заради връзка с много по-възрастен мъж и се крих като теб, но никога не съм си позволявала да занемаря училище и университет заради това. Трябва човек да е малко артист и да измисля истории, но не и да бяга от час.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 86340491fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти па намери къде да се оплакваш, че ти се бъркат в живота. В този форум никой "не" се бърка в ничий живот. Всички са толкова толерантни и разбрани.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0b5d77028b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1. Не бива заради никой мъж да пропускаш часове, в бъдеще лекции и т. н. Защото образованието е нещо важно. Класната ти от тази гледна точка ти се бърка. А вашите са загрижени за теб, защото живеем в опасни времена. Вече само за да излезеш на улицата, трябва да си подготвен за опасности, защото всякакви престъпници, неуравновесени и т. н. се разхождат преспокойно и за само момиче е още по-опасно. Измисляй някакви други стратегии кога и как да се виждаш с момчето. Относно родителското неодобрение, вероятно ще си остане така. Може би ако нещата се задълбочат, може да ги запознаеш, да видят що за човек е, да го преценят. Ако видят, че е от интелигентните, възпитани, чистоплътни роми, които имат нормален живот и не се плодят безразборно, може да ти разрешат да имаш връзка с него и да не се налага да се криете повече. Каквото и да стане, изпичай си акъла! Много любов ви желая с момчето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 114f251e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Докато родителите ти отговарят за теб и докато те издържат и докато живееш под техния покрив имат пълното право да ти се бъркат в живота, а ти си длъжна да се съобразяваш с тях ! Като станеш пълнолетна си прави каквото искаш , но дотогава ще търпиш ! Също така те имат правото да те питат с кого излизаш защото те обичат притесняват се за теб и не искат да ти се случи нещо лошо . Сега може и да ти се струва несправедливо ,но когато станеш един ден майка ще ги разбереш грехота е 9 месеца да носиш живот в себе си и да не се интересуваш въобще какво се случва с него и в какво обкръжение е . Лятото точно заради липса на родителски контрол едно дете загуби живота ! Въпросното момче като изключим етноса очевидно не ти влияе добре щом заради него бягаш от училище и класната ти очевидно го е забелязала и също се тревожи . Ама като си такъв инат давай провали си живота само после не се оплаквай как ти е направил дете и те зарязал , а ти не могла да завършиш училище заради това ! Свършиха ли се свестните български момчета ? Малко те наказват вашите аз на тяхно място , ако знаех с какъв се виждаш не само , че щях да ти взема телефона и да ти забраня да излизаш ами щях и да те опердаша едно хубаво !

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a66bba92d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж внимавай с този ром. Имам вече две приятелки, които много са си патили от цигани(техни бивши гаджета). И двете бяха бити от гаджетата им. Така че внимавай!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 197aae6f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това че родителите ти не са прави да те ограничават в такава степен не извинява твоята безотговорност спрямо учебните занимания. По държанието ти съдя че има защо родителите ти да ти се мешат, щом не си достатъчно зряла че да можеш да защитаваш собствените си решения пред тях. Разни такива потайности не водят до нищо добро. Дано поне използвате презерватив с ромчето, да не стане така че родителите ти да ти се "мешат" и когато си самотна майка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f0c320c8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, потърпи още малко. Като станеш пълнолетна ще правиш каквото си решиш. Но не пропускай часове заради него. След време с него може и да се разделите, но не можеш да наваксаш пропуснатото си образование.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e00a61f2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4 добре, че не си и родител. Щеше да е нещастна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker