Влюбих се в не неподходящ човек ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се в не неподходящ човек ...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2499 пъти
Преди известно време се преместих в Америка, защото нашите работят там. Цяло лято прекарах с една ЗВЕЗДА. Влюбих се в него! Майка ми е час от екипа му и постоянно съм зад кулиси те, забавлявахме се цяло лято.. докато един ден не започнаха да плъзват негови снимки из интернет в който се целува с една, , моя приятелка'' всъщност е така - приятелка ми е!

По онова време тя си нямаше и на идея за чувствата ми към него. След като и казах, тя му намекна нещо. Той започна да се държи с мен по-мило започнахме да излизаме да се забавляваме, но винаги го правехме по не уверено за да не ни хванат, под хванат има предвид папараци те не го оставят на мира. Към края на годината с него започнахме да се виждаме по сериозно, имам предвид хващане за ръце, гледане на филми.

Той остана в Ей Ел за доста дълго време. Но така или иначе той трябваше да продължи с турнето си. На последния концерт за годината го бяха хванали с една друга звезда, тоест бяха излезли на някаква разходка, аз не хранех големи надежди, но не вярвах, че и тази приказка ще свърши толкова бързо. С него се чувахме постоянно след като той разбра за снимките и по точно след като аз ги видях, бяхме разделени пишехме си само в скайп и то само 1-2 думи. Но въпреки това пак започнахме да излизаме, прекарахме заедно доста време, след това той започна да се вижда по сериозно с Принцесата (давам и то име понеже тя наистина се държи така) Докато един ден не потвърдиха връзката си.

С него не бяхме започнали нещо кой знае какво, но въпреки всичко това и знаеки за всичко което аз чувствам, той не ми го каза, а го разбрах от медите. Затворих се в себе си за около 2 седмици, и най - накрая реших да се върна в къщи, тоест тук в България. Когато той ме потърсил майка ми не знайно защо му разказала всичко, той ми прати един СМС в който обясняваше колко много съжалява , а аз му отговорих че не е длъжен да ми обяснява и че е по-добре да забравим всичко.

Когато изпратих СМС се разплаках и не знаех какво да правя. След това започнахме да си говорим и да се държим нормално, въпреки че зад усмивките и на двама ни се криеше тъга. Наскоро докато водех разговор с една моя приятелка която сега го придружава на другата час от турнето ми каза, че той изпитвал нещо към мен и че с Принцесата наистина не вървяло. Донякъде се зарадвах но пък и ми беше кофти. Следващата седмица разбрах че те ще се видят и ще изяснят странната си дистанцирана връзка.

Не знам какво да му кажа, ако отвори темата за случилото се между нас, а относно Принцесата тя не спря да ми казва да стоя далеч от него, не съм вярвала че тя може да е такава. Дори съм сигурна съм че никой няма да повярва какво чудовище е тя всъщност.. И пак към темата, той често припомня някой забавни спомени от лятото и нашата, , връзка''. Не знам какво да му кажа - че имам чувства към него или да му кажа че всичко е свършило. Не знам какво какво да правя и мисля че тук е единственото място където може да ми помогнат. Надявам се да е така. ПОМОЩ! !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: f477c113d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От малкото което си разказала разбирам, че човекът на сърцето ти е човек на изкуството. Той работи с екип от много хора, покрай него винаги ще има красиви жени, винаги ще има някоя "принцеса" която ще пречи на вашата връзка. А и след това което се е случило помежду ви през изминалото лято ти просто не му вярваш. А когато няма доверие няма връзка. Ако аз бях на твое място бих запазила някакви отношения, приятелски знам ли защото светът е малък и както се казва човек до човек опира... но за връзка.. не. Не би ми се искало отново да ме боли и да страдам за една химера. Ти си млада и животът е пред теб. Не си причинявай такива болки отново. И като по-голяма от теб бих си позволила да те посъветвам нещо - по-добре да те обичат, отколкото да обичаш.
Желая ти успех и дано съм била полезна с нещо.
Поздрави Галина

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker